בדיחה קורעת!!!

• פותח הנושא yapp
  • פורסם בתאריך

yapp

New member
../images/Emo6.gifבדיחה קורעת!!!

חחחחח חבר שלי סיפר לי תקשיבו איש אחד עולה לגן עדן אז השומר בכניסה שואל אותו למה מתת? אז האיש עונה לו...אני לא ממש זוכר אני רק זוכר שמישהו דחף אותי לכביש ופתאום ראיתי אור לבן ואז הגעתי לפה. השומר:אה-הא...אני מבין. השומר: ראית מי דחף אותך? האיש:אני חושב שכן השומר: נו מי? האיש: אחותי... חח הבנתם? אני לא יכולתי להפסיק לצחוק מזה...טוב הנה עוד אחת אבל היא קצת פחות מצחיקה קיבלתי אותה באימייל פעם. איש ואישה יושבים ביחד לשתות קפה בבית קפה. פתאום האיש מוציא טבעת ושואל את האישה "תתחתני איתי?" אז האישה בורחת מהמקום והאיש אף פעם לא רואה אותה שוב יום אחד חוזרת האישה והאיש שמאוד מופתע לראות אותה שואל אותה מה?! למה ברחת? אז האישה עונה לו: מישהו קרא לי...אני לא ממש זוכר האמת לא נראה לי שזה היה ככה...ויש עוד גרסה יותר מצחיקה שהסוף שלה זה שהאישה אומרת נזכרתי שהשארתי משהו על הגז והנה כמה חידות בדיחות כאלה: כמה אסירים צריך בשביל להחליף נורה: תשובה: 6! אחד שיחליף ו5 שיבדקו שאף אחד לא בא. ויש חידות שראיתי באתר אחד וממש צחקתי אז ניסיתי להמציא גם כאלה: יצא די טוב (אני חושב) מי הבן אדם הכי חכם בעולם? תשובה:יש- לישכל איך קוראים למורה? תשובה:הצלצולובש בילי איך קוראים לאיש שמן? באליאו כל מקווה שנהנתם!!!!
וחברה תגיבו...השקעתי בזה ואם מישהו לא הבין איזשהי בדיחה שיגיד ואני אסביר...למרות שזה קצת הורס. אה ודרך הגב יש לכם אחלה של פורום אני חושב שאני אצטרף ודרך הגב2 (חחח) אתם ממש מצחיקים :) אז יאללה צ'או אנשים.

yapp

New member
טוב אז אני אסביר

בגלל שהאיש עלה לגן עדן וישר ראה את השומר זה כאילו מתקרב למוות שלו ואז כשאחותו דחפה אותו זה יענו היא כבר הייתה שם קודם והוא אמר לשומר בהתחלה ראיתי אור לבן ואז הגעתי לפה...ואז זה הקטע שהוא נזכר פתאום שאחותו דחפה אותו אז הוא שואל מי והוא אומר האחות שלי טוב לא הרבה אנשים מבינות אותה...אז לא משנה כבר אבל איך שאר הבדיחות? :):):):)

ועדיין... לא הבנתי.

מה שאתה אומר נשמע ככה: "פעם היה איזה אחד שהלך לאיזה מקום וראה איזה דבר ואז שאלו אותו "מה אתה עושה?" אז הוא ענה "אני הולך לאיזה מקום בגלל שיש שם איזה דבר נוצץ". לא הפסקתי לצחוק כששמעתי את הבדיחה!!! נ.ב, אם מישהו לא הבין, אני אשמח להסביר את הדבר על המקום עם הדבר.

yuria

New member
חחחחח קרעתה אותי!!!../images/Emo6.gif

זאת בדיחה! דבר נוצץ! פחחחחחחחחח

כמובן הייתי צריך לשמור על הכללים..

התקנון פה נוקשה אז הסתפקתי ב"דבר נוצץ" ולא "דבר מוצץ"

freak2100

New member
אז זהו, שלא, המשפט שלך הגיוני

יש לך תחביר, נושא, נשוא, משהו
במשפט "בגלל שהאיש עלה לגן עדן וישר ראה את השומר זה כאילו מתקרב למוות שלו ואז כשאחותו דחפה אותו זה יענו היא כבר הייתה שם קודם והוא אמר לשומר בהתחלה ראיתי אור לבן ואז הגעתי לפה...ואז זה הקטע שהוא נזכר פתאום שאחותו דחפה אותו אז הוא שואל מי והוא אומר האחות שלי" אין גם את זה.

freak2100

New member
אז זאת אומרת ש....

האיש הלך אחות שולחן סכין מלתחה רץ עין סלולר מסך ריצפה אות גלידה קפץ ראה אמר מח יד ורגל? הבנתי נכון?

Kps

New member
לא..

נראה לי שהוא התכוון שהפשקין סקייפול נפל הפרח עמוד חשמל אתה מתקשר בזק 144 אומרים לך כן ואתה אומר הלו, נכון?

למעלה