אני משוחררת!!!!

shtuty

New member
../images/Emo6.gif אני משוחררת!!!!

היום הלכתי לבסיס להחזיר את כל הציוד, ומחר אני בבקו"ם, מקבלת תעודת שחרור!!! כשחזרתי לקומונה אחרי הזיכויים קיבלתי זר מהחברה של אבא שלי. אנחנו לא ממש מדברות בשנים האחרונות- שיחותנימוסים במקרה הטוב, לפעמים רבות. זה ממש ריגש אותי ואני קצת מפחדת להתקשר להגיד תודה. לא יודעת מה להגיד חוץ מזה. וקצת מפחדת מהתגובה של בני גרעין שלי, שבטח יגידו "יו, מגניב" ולא יבינו כמה זה קשה לקבל זר ממנה, ולא מאמא שלי... אבל חוץ מזה אני בעננים!!!! איזה כיף לי! לא צריכה ללבוש מדים בחיים!!!!

silo

New member
בהצלחה בחיים האזרחיים../images/Emo50.gif

ובקשר לזר פרחים אני חושבת שזה מאוד נחמד מצידה למרות שאתן לא ממש בקשר. זה מראה שהיא חושבת עלייך. ושוב בהצלחה.

מזל טוב שיהיה בשעה טובה....

ממש החזרת אותי10שנים אחורה... גם שם אני זוכרת את השימחה הגדולה שבשיחרור אבל גם את הכאב... שלא נעלם שבכל אירוע בחיים שלי נימצא. כניראה שזה מה שהולך ללוות אותי אתכם עד יומינו האחרון. טוב עכשו אנחנו בשימחה אז שבאמת תיהיה לך רק הצלחה ושבכל דרך שתבחרי תצליחי בגדול..... אה ובקשר לפרחים צלצלי להגיד תודה. ניראה שממש נחמד מצידה...

efratushb

New member
וואוו איזה כיף../images/Emo140.gif

אני שמחה בשמחתך ומאחלת חיים אזרחיים מאושרים. ובקשר לפרחים... למרות הקושי תודי לה, היא חשבה עלייך אז...תהיי מנומסת. בהצלחה חמודה

שטותי../images/Emo70.gif

איזה כייף
ברוכה הבאה לאזרחות
שיהיה בכייף ובהצלחה.. זה הוא הזמן זה היום זה הרגע החופש קורא לי מכל הכבישים זה הזמן זה היום זה הרגע החופש קורא לי לצאת לחיים חדשים
(התחלה חדשה/ יעקוב גלעד)

למעלה