אני גאה בעצמי!!

../images/Emo6.gifאני גאה בעצמי!!

סוף סוף לקחתי את עצמי לספרייה נורמלית <של סמינר הקיבוציםP:-> ומצאתי לי שני מונולוגים לבחינות של תלמה ילין!! אז ככה.... *מונולוג דרמתי לקחתי מ"משרתות".... *מונולוג קומי לקחתי מ"המתאבד"-שזה מחזה מצחיק ביותררר ואני יודעת כי סוף סוף גמרתי לקרוא אותו!! <והדבר הארור מכיל 100 עמודים בערך!!> ואני יודעת שטוב שנזכרתי למצוא מונולוגים כי הבחינות בעוד שבועיים <28.1>!!! נרגעתי
....

סבבה שיהיה בהצלחה! אגב את יודעת

ש"המשרתות" זה מחזה שנכתב במיוחד לבנים שישחקו בנות?! חח

אגב

המשרתות הוא מחזה סופר קשה, אז אם יש לך שאלות או תהיות את מוזמנת לשאול.

Minimal Affair

New member
מה כל כך מבייש בזה שהוא לא יודע?

זה בית ספר לאמנויות בגבעתיים. שבין היתר - יש גם מגמת תיאטרון.

New member
../images/Emo32.gif קל

יכול להיות שאני טועה, אבל אני אשאל בכל זאת.. התמונה בכרטיסאישי שלך היא של פסקול הסרט שמופיע בו גם שיר של מינימל קומפקט, לא?

Minimal Affair

New member
אכן.

לסרט קוראים "Fuck Your Dreams, This Is Heaven" ויש לי אותו, פסקול מצויין, שגם טוקסידומן שותפים לו.

תותי...

מאיפה את?.... ואת כבר לומדת בתלמה או מה? אני מזה בדילמה..אני לא יודעת אם אני רוצה ללכת לתלמה או להישאר בבית הספר שלי במגמת תאטרון..כי גם אני מחדרה..וזה קצת..קשה!!!

אני מבת-ים....

עכשיו אני בכתה ח' ואני אלך עוד שבועיים בערך להיבחן לתלמה לכתה ט'....וגם לי זה דיי קשה אבל מתגברים אם באמת רוצים....ו...בהצלחה לך!..

dobo

New member
המתאבד

מחזה דרמתי-קומי מצויין, מאת: ניקולאי ארדמן. מאוד מומלץ. דמות מרכזית, סמיון, במונולוג "התאבדות" מצחיק. אפשר בקלות להעשות גם ע"י בחורה. בחירה יפה.

למעלה