אמא בילבולה

ל י M ו ר

New member
../images/Emo6.gifאמא בילבולה

אמא בילבולה מתעוררת כרגיל עם צלצול השעון, אמא בילבולה מכינה הכל ומעירה את הקטנה. אמא בילבולה יורדת לגן ומגלה גן סגור, אני מנסה לחשוב איזה חופש פיספסתי, או אולי הזיזו שעון קיץ. הילדה עומדת בשוק לא מבינה למה הגן סגור. אז אחרי כמה דקות של בילבול, אני שואלת את האיש היחיד שעובר ברחוב מה השעה? והוא עונה לי שש וחצי בבוקר השעון שלי איבד כיוון! וככה שתינו עומדות שם צוחקות, והיא אומרת לי"אמא את ממש בילבולה" והכי חשוב שיהיה שבוע טוב עם מעט בילבולים.

R a c h e li

New member
../images/Emo25.gif

ועכשיו ברצינות יש שנויי בשעה ? מה השעה
עברנו לשעון קייץ
למה בא לי לחזור לישון בוקר טוב

../images/Emo6.gif לפני שהגעתי לסוף הייתי בטוחה

שירדת לגן יום שבת... אבל אם כבר פתחת באמא בילבולה אז... אמא בלבולה עושה יומולדת 3 לילדה אמא בילבולה מזמינה 4 מגשי פיצות מראש שחס וחלילה לא יתפקשש מהו אמא בילבולה מתקשרת חצי שעה לפני כדי לוודא שהפיצות יגיעו בזמן אמא בילבולה נידהמת לגלות שאין הזמנה כזאת אמא בילבולה כועסת ועושה הזמנה חדשה אמא בילבולה מקבלת את הפיצות בזמן מאא בילבולה פותחת את הדלת אחרי 15 דקות כי שמעה צלצול ונידהת לגלות שליח נוסף של פיצה אחרת עומד עם 4 מגשים... "ההזמנה שלכם"

יערית

New member
../images/Emo6.gif

מה שקרה לאמא בולבולה אחת,יכול לקרות רק אצל אמא בולבולה אחרת
מיד הבנתי
להתחיל את הבוקר שעתיים קודם "לא נורא".

Kטלנית

New member
../images/Emo20.gif ליMורי בוקר טוב |@!

ישר נזכרתי בשיר הנוסטלגי "מבולבלי מבולבלי מה קרה לך טרללי" אני כל שנה מחדש מפקששת את המעבר בין הקיץ לחורף או שזה ההפך לא זוכרת
מה שש לי להגיד לך ולבונבונה שלך זה שיש לנו את כל הזמן שבעולם
שבוע נפלא שיהיה לכן...

אמא מתוקה../images/Emo9.gif לי אין סיכוי שיקרה..

אני תמיד מתעורר מאוחר.. ככה שאם כבר הייתי קם "מוקדם", הייתי מגיע בזמן... שיהיה לך יום נפלא..אמא בילבולה..

m a y a 69

New member
בולבול הקבולבול..

גם לי זה יכול לקרות .. וכבר קרה שהילדה שלי היתה היחידה שהגיעה לבי"ס כשהחליפו שעון ורק אמא שלה ריחפה באותו שבוע ולא ידעה מזה.

קזה1

New member
בסוף החודש הזה,

מזיזים את השעון שוב... שבוע טוב עם בליבולים חמודים שיהיה.

ב ד ר ך

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בילבולה אמיתית. גם לי זה קרה פעם הערתי את הבנות , הכנתי סנדוויצ'ים לבית ספר נשיקה עם דחיפה קלה לדלת ו.. שלחתי אותן לבית הספר מבסוטית שיש לי איזה רבע שעה לעצמי לפני שגם אני יוצאת מהבית תוך עשר דקות הן חזרו נעלבות וכעוסות שלחתי אותן ב רבע לשבע במקום ברבע לשמונה.

../images/Emo6.gifגם לי

קמנו בבהלה כי חשבנו שמאוחר. מהר הלבשתי את האפרוחים אפילו ארוחת בוקר שלחתי איתם ביד האפרוחים בחוץ מצפים להסעה והיא לא מגיעה יצאתי החוצה ואין איש בחוץ שקט... חשבתי: אולי הם איחרו ואז.. השכנה יצאה לזרוק זבל ואמרה לי שהזיזו את השעון היה בוקר מקסים הכל בנחת בלי לחץ, אכלנו יחד דיברנו עד שבע וחצי. נחמד להתבלבל לפעמים

למעלה