טאורה המלך
New member
../images/Emo6.gifאיזה כיף!!!!!!!!!../images/Emo6.gif
היתה לנו היום שיחה ודיברנו על הכל: עבודות, תחרויות, אימונים, ימי חובהוכל מיני דברים אחרים שחשובים באורווה. ואז הגענו לרכיבות והתחלנו לדבר: על קאיה יש 3 רוכבות ויש רק 2 אימונים אז אחת צריכה לעבור... לטאורה החלטנו לתת לו לעבוד עם הידים הקטנים ובשיעורי קפיצות שלנו,אלמוג באותה מתכונת אבל אני אמשיך לרכב עליו הרבה
ואז שימעון פלט פליטת פה...." אחת ממכן יכולה לעבור לטאורה כי דורון עוברת לדיזל...." רק שתבינו דיזל הוא סוס מעולה בן 4 שעד היום רק אני וחופית עלינו עליו, חופית קנתה אותו ואימנה אותו כל כך טוב!!!!!!!! הייתי בשוק, אבל נרגעתי כי חשבתי ששמעון צוחק. אחרי השיחה חופצ´י(חופית) שאלה אותי אם אני רוצה לעבור לרכב עליו אמרתי שכן, בטח. הייתי עוד יותר בשוק! הסוס הזה פשוט מקסים!!!!!! הוא ענק והוא עובד מעולה
טוב אני רצה לבית ספר! ביי!
היתה לנו היום שיחה ודיברנו על הכל: עבודות, תחרויות, אימונים, ימי חובהוכל מיני דברים אחרים שחשובים באורווה. ואז הגענו לרכיבות והתחלנו לדבר: על קאיה יש 3 רוכבות ויש רק 2 אימונים אז אחת צריכה לעבור... לטאורה החלטנו לתת לו לעבוד עם הידים הקטנים ובשיעורי קפיצות שלנו,אלמוג באותה מתכונת אבל אני אמשיך לרכב עליו הרבה