אחד באפריל!!!

../images/Emo41.gif הודעת פרידה ../images/Emo10.gif ../images/Emo41.gif

לחברי פורום מוזיקה שלום רב. לפני כחודשיים חסמתי מפה מציף. בשבוע שעבר הוא חזר לפורום אחרי תקופה ארוכה גילה את החסימה והתעצבן. הוא פנה להנהלת הפורומים ודיווח להם על המיקרה. לאחר שיחות ארוכות ביני, בינו ובין ההנהלה הגענו למסקנה שהחסימה באמת לא חוקית. אני אישית עדיין חושב שהחסימה חוקית בהחלט ואני לא מוכן לשבת בשקט בעוד הנהלת הפורומים מתערבת לי בענייני הפורום (שמלכתכילה הוחלט שהוא שלי ואני יכול להפעיל שיקול דעת על המתרחש בו). אני לא יכול לקחת את הרודנות הזאת יותר מצד ההנהלה והחלטתי שאני פורש מתפקידי בניהול פורום מוזיקה. צר לי שזה הגיע למצב שכזה אבל אני איש של עקרונות ואי אפשר לשנות זאת. עתידו של פורום זה לא ידוע לי. בימים הקרובים (היום, מחר או אחרי החג) הפורום יסגר ולאחר מכן, אם ההנהלה תמצא לנכון, היא תחפש מנהל אחר שיחליף את מקומי. היה נחמד כל עוד זה נמשך. תמשיכו לדבר, לצחוק ולהתווכח על מוזיקה. גם אם אין פורום. להתראות!
אמיתי.

SuperXero

New member
חבל..

אתה אחלה מנהל.. אבל זה העדפה שלך.. ביי.. שיהיה לך יום טוב..

סליידר

New member
אוףףףף

דווקא כשבאתי והתמקמתי לי פה. לא נורא, אבל תודה אמיתי על עבודתך המצוינת. סליידר

shiri88

New member
לאאאא!!!

גם אני התמקמתי פה, זה הפורום המועדף עליי מכולם- לאן נלך מה נעשה? (טוב טוב אני נרגעת...), חבל היית מנהל נהדר והפורום הזה הוא באמת טוב... חבל

Charlotte

New member
אחח...

עד שמצאתי פה פורום נורמלי. איזה ביאוס. זה היה הפורום האהוב עלי בתפוז.

../images/Emo6.gif אחד באפריל!!!

אחחח...פעם ראשונה שאני מנסה לעשות מתיחה...פעם ראשונה גם שהיא מצליחה לי
אני רוצה להודות להנהלת הפורומים (נטע
) ששיתפה פעולה בפורום משוב למרות שהיא לא ממש רצתה
ולמי שלא הבין...הפורום לא נסגר ולא יסגר. אני לא עוזב אותו. אתם מוזמנים להמשיך לדבר ולהתדיין בכיף על מוזיקה! ת´אמת...לא חשבתי שזה יצליח...אבל האמנתם
שירשרתי להודעה הזאת את הודעת ה"פרידה" שלי
ואפילו רשמתי את כל מה שקרה היום בתוך מאמר חדש שתמיד נזכור :)
אמיתי.

מה?? אני לא מאמין! ../images/Emo6.gif

אז כל זה היה מתיחה?? ולחשוב שהשתלחתי בהנהלת הפורומים על שלא היו הוגנים כלפיך
ואי איזה פדיחות... אז בגלל זה ביקשת ממני בפורומים משוב להגיב בפורום מוזיקה! טוב, עבדת עליי, זה בטוח. בכל מקרה אני שמח שאתה נשאר, כמו שאמרתי - אתה מהמנהלים הטובים יותר בפורומים של תפוז

shiri88

New member
מה, מה מתיחה?../images/Emo121.gif

מי אמר לך, מה אמיתי אתה נשאר???יששששש!!! אז הפורום לא נסגר והכול היה בגלל 1 באפריל, או שאני מדמיינת???

shiri88

New member
אההה לא שמתי ../images/Emo23.gif

ייישששששש!!! אתה המנהל הכי טוב שיש ... ו... יפה הצלחת לעבוד עליי, גם אני עשיתי לא קצת מתיחות פה על אנשים...

../images/Emo13.gif

כל המתיחה הזאת גם הראתה לי שאתם ממש אוהבים את הפורום מה שנותן לי עוד יותר מוטיבציה להמשיך ולנהל אותו. שמח שלקחתם את זה בצחוק! יש כמה שלא...

למעלה