אומיגאאאאאד!!!

super girl 15

New member
../images/Emo6.gifאומיגאאאאאד!!!

זה הדבר הכי טובבבב שעבר עלי השבוע!!!!
ניצול תמידי של ה"לבד בבית"... לחבר רמקולים מינימאלים לדיסקמן.. להוציא את הרמקולים מהחלון... להפציץ בפול ווליום את כווווול הדיסקים של דפש מוד.. ולראות את הרחוב מתמלא...
ענקקק הקטע של האנשים שעוברים לך מתחת לחלון וצועקים "אני יראה אותך בהופעה נשמההה..."
ו-20 פריקים מסתקלים עלייך ומתחילים בצעקותתתת "I Feel Lovedddddddddddd..." ביחד עם הקול המהמם של דיייייב
... (ובעוצמה רצחנית!) ענקקק!!
חחחחחחחחחחחחחחח תנסוווו את בבית... זה משתלם גם לשכונה שלך.. ו.. תיזהרו מערסים!!
הם בכוח יעלו אלייך הביתה בשביל להחליף את ה-"Violator" לאיזה זבל של שרית חדד!!!
אני עברתי את זה.. מוחעחעחעחעחע...

הגר26

New member
מותק, אני מנתניה!

ישחטו אותי חיה!!! ואני אומרת את זה מניסיון כי כשהייתי בת 16 שמתי בפול ווליום את living in the ceiling של blancmange וצרחו עליי...

super girl 15

New member
חחח כניראה שבאשדוד...

הדבר האחרון שאכפת להם שלא יהיה בבניין זה... שקט.!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo6.gif

אבל אני גר במקום די שקט ככה שאצלי אף אחד לא ממש ישים לב. ואם מישהו ישים לב זה כנראה לא יהיה לטובה (ערסים וכו')

little 14

New member
טוב תיראי

קודם כל שאני עושה את זה הרבה פעמים אבל בגלל שזאת בת ים אז דפש שלי צריך להתחרות ב- טראנסים של השכן מזרחית של השכנה פופ מסריח של שכנה אחרת ככה שאני מעדיפה להינעל בחדר ולישמוע לעצמי

super girl 15

New member
ממממ... גם באשדוד...

לא חסרים ערסים.. =]] אבל עוברים.. את יודעת... חח

steelwater

New member
וואו איזה כיף לך!

נשמע ממש כיף. חוויה נחמדה. אני מקווה שלא הכנסת את הערסים לבית שלך חחח! אני אל יודעת אם הייתי מעזה לעשות ככה אבל פעם הייתי בביה"ס ואמרתי לחברה שלי משהו כמו "תנחשי איזה דיסק אני שומעת" ואז מישהי מהביה"ס אמרה לי U2. ואני לא הבנתי איך היא יודעת כי לא הכרתי אותה. אז היא אמרה לי שהיא גרה בשכונה שלי והיא תמיד שומעת כשאני שמה את זה חזק אבל זה בסדר כי הם טובים.

למעלה