שעטנז

New member
SUPERFLUOUS...

איך זה מיותר... למה הם כל כך עיקשים?! שיעשו את זה בת"א ונסגור ת'בסטה. הם משיגים בדיוק את התוצאה ההפוכה [קרי- שנאה וחוסר סובלנות]. הרבה זה לא מעניין אותי... רק שאנשים לא יקפחו את החיים שלהם בגלל השטויות הללו

אתה יודע מה הבעיה ידידי?

שהקול של רוב הקהילה שלנו לא נשמע. חברי הקהילה אשר אינם מעוניינים במצעדים אלה בזכויות נטו שותקים, מתנהגים באדישות גמורה. באמת חבל.

white star

New member
../images/Emo54.gif אני מקווה שהפעם המשטרה

תמצא את מי שהטמין את המטען ותעמיד אותו לדין. לא ייתכן שפושעים ייצאו ללא עונש רק כי הם מטמאים את כבוד האלוהים ע"י היותם שליחיו לכאורה

unseen15

New member
למה אין דרך להזיז את המצעד ?

אין עם מי לדבר? להגיד שהרוב (ככה נראה לי) מעדיף לא לצעוד בירושלים? אני לא רוצה לחזור למה שהיה שנה שעברה, הרגשתי ממש רע עם זה. אני לא אומר שנכנעים להם אבל הם דפוקים בשכל. אין טעם לנסות לדבר עם מחבלים. הם איבדו את הצפון לגמרי וזה כבר ממש סכנה.

אין עם מי לדבר? אין מי שידבר.

אפטיות, אדישות, זריקת ז**. העדפה של ללכת למסיבות ולהזדווג על ימין ועל שמאל. מי בדיוק אתה רוצה שידבר אחי?

retard boi

New member
זה לא ודאי שהחרדים שמו את המטען...

אני גר בירושלים ואני יודע למה הם מסוגלים ככה שזה לא יפתיע אותי אבל כל עוד אין שום הוכחה חותכת לכך עדיף לבדוק את העניין במקום לעשות סתם פרובוקציות. וצר לי אני יודע שהעניין הזה עלה כבר פעמים רבות כאן . אבל בתור בן אדם שלא הולך למצעדים בדר"כ המצעד בירושלים הרבה יותר חשוב להמצעד בתל אביב, מה שהחרדים עשו שם זו בריונות לשמה ולוותר להם זה מהלך שגוי. לצערי רוב האנשים לא ממש מכירים את ירושלים ומניחים אוטומטית שזו עיר דוסים ותו לא. דבר שהוא רחוק מאוד מהמציאות , זה מעבר לרעיון של "מצעד הגאווה" היום הם לא רוצים שהומואים חילה וחס ילכו ברחובות החילונים של העיר. מחר הם יסקלו כל רכב שנוסע בשבת ומחרותיים כל אדם שלא מסתובב עם כיפה וציצית יגולגל בנפט ויכוסה בנוצות . המגזר הזה לא יודע שובא ומשהו צריך לשים אותו במקום.

אתה צודק בדבר אחד.

יש צדק מלא שהדוייסלה מתנהגים כמו שאמרת אחי. א-ב-ל, לא עדיף שאנחנו היינו לוקחים את הצד החכם יותר? במקום להתנגח ראש בראש עם החרדים, במקום להכניס תקציבים אדירים במצעדים שמביאים לקהילה רק בוז, שנאה והומופוביה, לא עדיף פשוט לשכנע בצעדים חינוכיים אחרים? הרי יש הרבה יותר דרכים, פשוט צריך למצוא אותם...

unseen15

New member
המישהו הזה זה לא אתה

אם אתה רוצה שמישהו ישם לו גבול אתה צריך מישהו חזק יותר ממך. מישהו שבעינהם לא נחשב לחוטא הכי גדול. וצריך שהוא יהיה מיעוט יותר חזק ויותר גדול עם יותר תמיכה.

retard boi

New member
הבא כבר היה כאן האמת

אני קופץ לכאן מפעם לפעם. לרוב אין לי ממש עניין בנוגע לרוב הדברים שמתרחשים בפורום הזה ככה שאני לא ממש מגיב . אני דורון בשביל הרקורד .

אני לא מאמין.. לפעמים בא לך פשוט לתפוס אותם

בשעת מעשה ו..... מצד אחד אני מתנגד למצעד, לא כי אני חושב שאני טמא ושאין לי זכות לצעוד ברחובות העיר, אלא בגלל שהדבר עלול ויכול לגרום לשפיכות דמים (ע"ע בקישור למעלה), ומצד שני אני אומר למה מי הם בכלל שיחליטו כיצד יתנהל העולם. אני מאוד מקווה שיעבירו את המצעד מכאן. חלאס, די עם העיקשות המיותרת הזו שלא תוביל לשום מקום חוץ מלאלימות ולמוות במקרה הרע.

../images/Emo88.gifאמביוולנטיות היא טבעית ולגיטימית

אבל כש"המחנה" (או לצורך העניין, ה"קהילה" ) שלך במצוקה כלשהי, תמיד כדאי לתמוך בצד שלך. זה לדעתי מסכם את הכל. מתדיינים ומביעים דעה, אבל כשזה כבר עומד לקרות צריך להתאחד ולתמוך.

למעלה