TurnTablism

multi

New member
../images/Emo59.gifTurnTablism

לא, זה לא סוג של פטיש. (קטעים אינסטרומנטלים שמלווים בסקרצים (עצבניים)) לחובבי הזאנר, הנה כמה המלצות DJ QBert & Mix Master Mike - Scratch Off DJ Swamp - Dmc Battle Set DJ Swamp (Scratch Mixing A-Track - Ill DJ Scratch session mixmaster mike - mean dirty killer DJ SCRATCH- Break Dancing Mix Dj QBert - Electric scratch dome Dj Laz- Scratch Battle תבלו

multi

New member
נ.ב.

אלה השמות של הקבצים כמו שהורדתי אותם בקאזה אני לא יודע אם אלה השמות הרשמיים או סתם שם שהמשתמשים נתנו להם אבל אני מקווה שתצליחו למצוא את אותם קטעים שהתכוונתי אליהם ולא קטע אחר תחת אותו שם

multi

New member
מישהו הוריד? מה אתם אומרים?

יש לכם עוד המלצות להוסיף?

TakTik

New member
המלצות מצויינות שווה הורדה

רק משהו להוסיף מומלץ להוריד את הסירטון DJ Qbert - Freestyle סראצ´ים מצויינים עם אחלה קצב וסימפול מגניב (ומתאים לנושא)

volatile

New member
פששש התרשמתי מולטי

אחלה שירים, בשרת שלי ניתן למצוא עוד הרבה דיסקים וסטים של Turntablizm עוד המלצות לשירים בודדים? בבקשה Herbie Hancock - Rock It - אחד מקטעי הטרנטייבליזם הראשונים ששילב בין להקתו החייה של הרבי הנקוק למיקסמאסטר די אקס אר (נראה לי שזה שמו), הקטע הזה הוא הקטע שבזכותו התחילו בכלל מיקסמאסטר מייק (מהביסטי בויז) וקיו ברט ועוד רבים מגדולי הטרנטייבלז של העולם את הקריירה. גם היום כמה עשרות שנים אחרי הקטע עדיין אחד מהקטעים הכי יפים שאני מכיר. The Funk Master - All Funked Up - אחלה קטע ישן של גרוב עם טרנטייבלז. DJ P - Live at the ultrasound - סט של חניכו של DJ Z-Trip הגדול, מרק של היפ-הופ, פאנק, סול, רוק אנד רול, ופופ באריזה חגיגית, הייחוד של Z-Ttip ו - P זה שהם מלבישים ברייקים על שירים וגורמים לשירים הכי לא רקידים להיות רקידים, בקיצור השיט מיוחד, מומלץ! פלג.

RiRo

New member
פלג אני רק אוסיף משהו אחד

אתה השיר של HARBIE HANCOCK אפשר למצוא במפתיעה ב VH1 ראיתי אותו לפני כמה ימים. הקליפ שלעצמו דיי הזוי אבל חפיף בקיצור שווה PZ

sceptic

New member
במפתיע(ה)?

השיר היה להיט די גדול בזמנו. הקליפ באמת די הזוי. טוב, הרבי הנקוק בכלל אחד מהמוזיקאים הכי הזויים (אבל מעולים) שיש. האיש מוכשר כמו שד. Rockit, סתם שתדעו הוא לא ממש שיר טיפוסי לסגנון שלו. הנקוק אחד מהג´זיסטים הגדולים, וגם אחד מחלוצי הפאנק (Head Hunters, אלבום הג´אז הנמכר ביותר, משלב פאנק עם ג´אז בצורה מושלמת), ובכלל מוזיקאי גדול שעדיין חי ובועט. חידת בונוס- מי שיזהה מה הקשר בין מוב דיפ להנקוק והוא במקרה בת יזכה בכניסה חינם לג´י ספוט ביום חמישי. עליי.

למעלה