"תודה"

EuroSims

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo46.gif "תודה"

אני גר בצפון- בוסתן הגליל זה על יד נהריה טוב, ה Previews - התחילו כחגיגה גדולה - עד השיר של דנמרק שכל הערוצים כולל ערוץ אחד - נפלו ואי אפשר היה לראות כלום אז רק רציתי להגיד "תודה" לכל הנוגעים בדבר שהרסו את החג הגדול ביותר בשנה - עכשיו אפילו קסטה של זה אין לי. אז באמת יש לי משהו להגיד "That´s was a good one god!" נלקח מנשואים פלוס ש"משום" מה אני ממש מרגיש כמו אל בנדי עכשיו - "מעניין למה?"

אוי ואבוי, מסכן שלי, אני רוצה לעזור

אתה רוצה שאני יעשה לך שכפול של הקלטת שלי ונעביר לך את זה. אני מגיע פאם בשבוע לנהריה ( בדרך אל החבר שלי ). אני לא יכול לסבול את המחשבה שאין לך את זה בוידיאו. ( בדרך כלל בערב אירוויזיון, יש לי עוד שתי קלטות גיבוי בהקלטה אצל חברים, אבל לא תכננתי גיבוי לקליפים. ממש חבל כשמישהו צריך את זה. טוב, תודיע לי ב-

EuroSims

New member
ואוו תודה זוהר

זה יהיה נהדר - אני ממש יהיה חייב לך - תגיד לי איפה אתה? כבר המון זמן לא ראיתי אותך ! המספר שלך באיי סי קיו נשאר ב"אןף ליין" בצורה נצחית אני ממש רוצה לדבר איתך מתישהו סתם - לראות מה חדש והכל וגם אם תוכל להקליט לי את הפריוויוז? מתי נוכל להפגש ? מתי אתה מגיע לנהריה ? אתה יכול להשיג אותי ב - 82005535 איי סי קיו או [email protected]

TheShis

New member
גם לי יש הקלטה ו...

אני גר 10 דקות מבוסתן הגליל.

EuroSims

New member
תודה רבה רבה גם לך !!

אבל אני לא אהיה בבית כי אני נוסע להורים - וזה לא יהיה יפה להטריח אותך לנסוע לנהריה - זוהר מגיע לנהריה - אז אני אקח ממנו אבל בכל אופן המון המון תודה ! ואם תצטרך אי פעם משהו על ארוויזיון יש לי בערך 20,000 מ"ב של חומר ממש כל מה שאפשר לבקש - אני בשמחה אשלח לך !

למעלה