ההמשך, בבקשה ../images/Emo70.gif
להנאת גולשי תרבות פרס : לשמוע בווליום גבוה
http://www.2mahal.com/g.htm?id=28179 انقده نق میزنه جون آدم رو میگیره כה מנדנדת, מוציאה את הנשמה. کیو انتخاب کنم؟ کدومو جواب کنم؟ את מי אבחר? את מי אשלח? شادی ، شبنم یا شیرین ، نوشینو یا نازنین mbar30,מלכה411,shirinak آزاده حرف میزنه انگار که فریاد میزنه mbar30מדברת כאילו צורחת نازی جون یه چیز میگه מלכה411 ג'ון אומרת משהו تا آسمون داد میزنه עד השמים צועקת پریای با سیاست هی منو خر میکنه shirinak בפוליטיקה כל הזמן מרמה אותי شهلا جون می آد جلو گوشای منو کر میکنه דוטקצ'י ג'ון מתקרבת ומחרישה אותי سهیلا خالی میبنده ، پول واسه خرید میخوادYARDEN268 רוצה כספים לקניות, صدتا پالتو خریده طفلکی میترسه بجاتמאה ז'קטים קנתה,האומללה פוחדת להצטנן. افسانه با تلفن هی سرکارم میزاره עניתה בטלפון תכופות מתקשרת לעבודתי, حواسش جای دیگس ولی میگه دوسم دارهתשומת לבה במקום אחר,אומרת אוהבת אותי کیو انتخاب کنم؟ کدومو جواب کنم؟ במי אבחר? את מי אשלח? شادی ، شبنم یا شیرین ، نوشینو یا نازنین את נייה, דליה חנום, Mor l או לנה היפה?
[آقاجون کجای کاری خوب توجه کن به منחביבי,איפה אתה חי? תפנה אלי
چرا آخه بی اجازه میپری تو حرف من למה אתה מתפרץ בלי רשות לדברי
اگه جادو بشی و یکیو انتخاب کنی خیال کنی ثواب میشهאם תוקסם מאחרת זו מצווה? وقتی جورت جور نیاد به جای ثواب کباب میشیבהעדר התאמה,במקום מצוה תיצָּלה وای اگه کباب بشی، ذره ذره آب میشی אוי, אם תיצלה, תתמוסס אט אט ریزه ریزه ، دونه دونه ، قطره قطره זעיר זעיר,אחד אחד,טיפין טיפין فدای ثواب میشی תהיה כפרות על מצווה. رویا رویا خواب میشی] אט אט תירדם. همه حرفا رو گفتم ولی کن نمیدونم גמרתי אומר, אבל אני בספק: چه کسی قسمت باشه عروس بشه توی خونمאיזו בגורלי ליהפך לכלתי בביתי کیمیا یاکه کتی ،فرانک یاکه فاطی את נייה, דליה חנום, Mor l או לנה היפה? شادی ، شبنم یا شیرین، نوشینو یا نازنین mbar30,מלכה411,shirinak או ילנה? کدومو جواب کنم، کیو انتخاب کنم؟ את איזו אשלח, את מי אבחר? (دختر)
«آخه منو» אותי, נו