פרויז1

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif

רמקולים חזק וגבוה
קצב משולב בתוכן בידורי : 1.הראשון
מיונה אין המה חוז'גל 2. והשני :
מיונה אין המה חוז'גל רמקולים חזק וגבוה
שבת שלום

פרויז1

New member
לא צריכה להבין! שימי ווליום,../images/Emo124.gif../images/Emo59.gif

ושהווליום ימשוך את כולם , ותרקדי במרכז הסלון!!! סחבי את מי ששמח - אחרייך! ק-די-מה
רע'ס
רע'ס

פרויז1

New member
לבקשת הקהל : תרגום לעברית.

בבקשה, לבנות המין היפה בפורום.
פרויז.
לשמוע ולקרוא בו זמנית: http://www.2mahal.com/g.htm?id=28179 خوشگل ها Lyrics میون اینهمه خوشکل کی رو انتخاب کنم؟ בין כל כך הרבה יפות את מי אבחר? میون اینهمه خوشکل کی رو انتخاب کنم؟ בין כל כך הרבה יפות את מי אבחר? به کدوم بگم آره کدومی رو جواب کنم؟ לאיזו אומר "כן" את איזו אשלח? پریوش پروانه جون پریسا جون یا پریا את נייה, דליה חנום, Mor l או לנה היפה? نیلوفر ، نسرین و نازی نسترن یا آنیتا mbar30,מלכה411,shirinak או ילנה? کتایون ،‌هدیه ،‌شراره ،‌فریبا جون آنیتا דוטקצ'י, YARDEN268 ,עניתה או עזיתה? کیو انتخاب کنم؟ کدومو جواب کنم؟ את מי אבחר? את מי אשלח? شادی ، شبنم یا شیرین ، نوشینو یا نازنین שאדי, שבנם או שירין, את נושיו או נזנין? (دختر)
«همه رو جواب بکن، بین اینهمه فقط منو انتخاب بکن את כולן תשלח,בין כל כך הרבה, רק אותי תבחר. اگه یک خانوم خوب ناز و با وفا میخوایی منو انتخاب بکن» אם בעלמה עדינה ואדיבה חפץ אתה,בי תבחר. میون اینهمه خوشکل کی رو انتخاب کنم؟ בין כל כך הרבה יפות את מי אבחר? میون اینهمه خوشکل کی رو انتخاب کنم؟ בין כל כך הרבה יפות את מי אבחר? به کدوم بگم آره کدومی رو جواب کنم؟ לאיזו אומר "כן" את איזו אשלח? کیمیا یا آنیتا، پریوش یا آزیتا את דליה חנום,נייה, Mor l או לנה היפה? فریبا جون یا کتی، شادی ، شیرین یا فاطی mbar30,מלכה411,shirinak או ילנה? مریم خیلی قشنگه ولی کن مصیبته דליה חנום מאוד יפה, אבל היא مصیبته ساراجون از همه بدتر صبح تا شب اذیته נייה ג'ון גרועה מכולן,בוקר עד ערב היא מטרד. این اذیت میکنه، اون نصیحت میکنه זו מטרידה וזו מטיפה غزاله با این قیافه از همه ساده تره Mor l עם חזותה זו, הכי תמימה. ساده واقعی هم تو همشون نیلوفره תמימה אמיתית, השושנה שבין כולן. بیتای بهونه گیر همش بهونه میگیره לנה המתלוננת תמיד מתלוננת. پیش مهمون ، توی ایوون ، ליד אורחים, במרפסת, تو خیابون ، زیر بارون בכביש ורחוב, בגשם هی بهونه میگیره תדיר מלינה ומלינה. انقده نق میزنه جون آدم رو میگیره כה מנדנדת, מוציאה את הנשמה. کیو انتخاب کنم؟ کدومو جواب کنم؟ את מי אבחר? את מי אשלח? شادی ، شبنم یا شیرین ، نوشینو یا نازنی

פרויז1

New member
ההמשך, בבקשה ../images/Emo70.gif

להנאת גולשי תרבות פרס : לשמוע בווליום גבוה
http://www.2mahal.com/g.htm?id=28179 انقده نق میزنه جون آدم رو میگیره כה מנדנדת, מוציאה את הנשמה. کیو انتخاب کنم؟ کدومو جواب کنم؟ את מי אבחר? את מי אשלח? شادی ، شبنم یا شیرین ، نوشینو یا نازنین mbar30,מלכה411,shirinak آزاده حرف میزنه انگار که فریاد میزنه mbar30מדברת כאילו צורחת نازی جون یه چیز میگه מלכה411 ג'ון אומרת משהו تا آسمون داد میزنه עד השמים צועקת پریای با سیاست هی منو خر میکنه shirinak בפוליטיקה כל הזמן מרמה אותי شهلا جون می آد جلو گوشای منو کر میکنه דוטקצ'י ג'ון מתקרבת ומחרישה אותי سهیلا خالی میبنده ، پول واسه خرید میخوادYARDEN268 רוצה כספים לקניות, صدتا پالتو خریده طفلکی میترسه بجاتמאה ז'קטים קנתה,האומללה פוחדת להצטנן. افسانه با تلفن هی سرکارم میزاره עניתה בטלפון תכופות מתקשרת לעבודתי, حواسش جای دیگس ولی میگه دوسم دارهתשומת לבה במקום אחר,אומרת אוהבת אותי کیو انتخاب کنم؟ کدومو جواب کنم؟ במי אבחר? את מי אשלח? شادی ، شبنم یا شیرین ، نوشینو یا نازنین את נייה, דליה חנום, Mor l או לנה היפה?
[آقاجون کجای کاری خوب توجه کن به منחביבי,איפה אתה חי? תפנה אלי
چرا آخه بی اجازه میپری تو حرف من למה אתה מתפרץ בלי רשות לדברי
اگه جادو بشی و یکیو انتخاب کنی خیال کنی ثواب میشهאם תוקסם מאחרת זו מצווה? وقتی جورت جور نیاد به جای ثواب کباب میشیבהעדר התאמה,במקום מצוה תיצָּלה وای اگه کباب بشی، ذره ذره آب میشی אוי, אם תיצלה, תתמוסס אט אט ریزه ریزه ، دونه دونه ، قطره قطره זעיר זעיר,אחד אחד,טיפין טיפין فدای ثواب میشی תהיה כפרות על מצווה. رویا رویا خواب میشی] אט אט תירדם. همه حرفا رو گفتم ولی کن نمیدونم גמרתי אומר, אבל אני בספק: چه کسی قسمت باشه عروس بشه توی خونمאיזו בגורלי ליהפך לכלתי בביתי کیمیا یاکه کتی ،‌فرانک یاکه فاطی את נייה, דליה חנום, Mor l או לנה היפה? شادی ، شبنم یا شیرین، نوشینو یا نازنین mbar30,מלכה411,shirinak או ילנה? کدومو جواب کنم، کیو انتخاب کنم؟ את איזו אשלח, את מי אבחר? (دختر)
«آخه منو» אותי, נו

haji mola

New member
(נסיון לסכסך :)

נייה , ככה את מסכימה?? ראית מה הוא כתב עלייך: "נייה ג'ון גרועה מכולן,בוקר עד ערב היא מטרד" אני לא הייתי עובר על זה בשתיקה. ו "mbar30 מדברת כאילו צורחת ????" "YARDEN268 רוצה כספים לקניות, מאה ז'קטים קנתה,האומללה פוחדת להצטנן." יאללה כל הבנות להכנס בחאג'י פרוויז. (הולך לקנות פופקורן).

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifוויי וויי וויי../images/Emo46.gif../images/Emo8.gif

איפה מלכה? דליה חנום? שירינק????
טוב שהערת את תשומת לבי....
פרויז, הסתבכת!!!!

פרויז1

New member
רחמים, בעדינות../images/Emo70.gif

הרגיני ברכות
מה שלומך, נייה חוֹדָה בֵּרֵד??? צ'אלי את רחלמו מה זה

niya

New member
תקנה מנה כפולה

שך פופקורן שיהיה מה לזרוק על פרויז D-:

פרויז1

New member
איפה כל הגברות../images/Emo35.gif

האג'י מולה! נשבע לך, שחשבתי שאם לא יהיו תגובות, יותר אני לא מתרגם כלום לנייה. היא הגרועה מכולן (לא שהאחרות יותר טובות!) צעקה דשרוצה תרגום, אבל לא קראה את התרגום שכה טרחתי להכינו. מוכן ל : FIRE אאאאאאאאש

shirinak

New member
ביקשת תגובות? ../images/Emo13.gif

טוב, אז נתחיל מזה שלי אין מה להתלונן, יחסית למה שהבנות האחרות קיבלו
(בזכות פרוטקציות כמובן...). הרי מי לא מרמה בפוליטיקה?
שנית, שיר מצחיק ומשעשע... פרויז תמשיך בבקשה להביא כאלה... ואני מניחה שתגובות "קשות" יותר תגענה בהמשך...

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif

חשבתי שלפרסיות יש ציפורניים. נראה שהתבדיתי. יש להן זמן. מפיתום, שירינכּ ! בקצב כזה של חוסר תגובות, אני לא צופה שום תגובה קשה. הן עדיין עייפות מהעבודות של פסח...

niya

New member
../images/Emo215.gifהיי, בואנה! מה אתה חושב לעצמך!!!

אני לא הייתי בבית!!! ולכן לא הגבתי!
אני הכי גרועה מכולן?
אחרי שהכפשת את שמי, לא מדברת אתך יותר

פרויז1

New member
חיילי חוב../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif שוֹלם../images/Emo35.gif

זה לא הכפשות. אמרתי כבר
אלו אמיתות

פרויז מספר 1

הנה מה אתה דואג קראתי את התרגום נהנתי מאוד תמשיך הלאה אוהבים אותך כל הבנות והבנים

JUN JUN

New member
ראית מה הוא כתב בשיר שלו?

דליה חנום מאוד יפה, אבל היא مصیبته צ'יצ'י ?

פרויז1

New member
וואווה "צרות" ../images/Emo6.gif

אני לא מפסיק לשמוע את רדיו פרסי החדש. ואתם? אני צריך לשאול " ואתן

פרויז1

New member
תודה רבה על הרוח הספורטיבית ../images/Emo70.gif

דוחתר חאהרה שומה שיטונה
מגר נה

shirinak

New member
שיר

מוסיבת התרגום צרות ب راى پرويز- مصيبته يعنى צרות מרים יפה אבל היא צרה.

למעלה