תודה לכולם

חרותי

New member
../images/Emo59.gifתודה לכולם

היה נעים מאוד בחברתכם הנעימה, האוהדת,התומכת, המפרגנת המקבלת... (חה חה חה) עכשיו אני הרבה יותר חכמה. יותר מעודדת. יותר תמוכה. ממש יודעת מה עלשות. תהיו לי בריאים. תמשיכו לכסח אחד לשני ת´צורה ואני אמשיך לחפש פתרונות במקום אחר

דפנה43

New member
הייתי בדרך....

להתנצל....שהרי לא התכוונתי לפגוע.....ואז ראיתי את מכתב הפרידה שלך...אז אם תחליטי בכל זאת לחזור אז...מתנצלת על התוקפנות! ובכל זאת אני אחזור ואומר בעיני יש שתי אפשרויות האחת שלבעלך יש בעיה אמיתית שלא כאן המקום לפתור אותה אלא במקומות מקצועיים יותר והאפשרות השניה היא לברר עם עצמך למה את רוצה אותו בשעות הפנאי כשהוא כל כך לא שותף? את יודעת לפעמים כולנו שואבים את כוחנו מחולשת השני...לדעתי צריך להזהר מזה...ושוב...כל מלה שכתבתי אליך היא גם מלה שאמרתי לעצמי בזמן כזה או אחר....שום דבר נגדך! שיהיה לך רק טוב!!!!!!!!

יש פורום מכורים לאינטרנט...

אולי שם יצליחו לתת לך מה שבפורום זה לא הצליחו. רק תחשבי לרגע במקומו של בעלך הוא מובטל... לבד רוב שעות היום... מתוסכל... את מפרנסת אותו... וכו´ וכו´ וכו´ בצדק את כועסת שאת כל תשומת הלב והזמן שלו הולכים למחשב ואם זה היה הפוך שאת עקרת בית מתוסכלת... מה היית מחפשת כדי להעביר את הזמן? אולי גם את היית מגיעה בסופו של דבר למחשב ואז מה?.. את מתארת לעצמך??? בהצלחה חרותי

למעלה