שרשור נמלטים

../images/Emo59.gifשרשור נמלטים../images/Emo59.gif

אני לא רוצה שלינקולן ימות. היה פרק טוב,אבל מה זה היה הכדור הזה? פול (הסוכן החשאי) היה ממש בנזונה (סליחה),כי הוא הרג את דני,ואשתו אמורה ללדת! אבל זה די באשמתה,שהיא נתנה לו ת'פרטים.. אני היחידה פה ששונאת את הכלאי בליק הזה,כי הוא פשוט הדבר הכי רשע שקיים? חוצמזה,ידעתם שווינטוורת (מייקל) הוא חצי יהודי?

HaDaSoOsA

New member
היה פרק מעולה../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

מייקל היה ממש מסכן כשהוא גילה שסגרו לו את היציאה
ולא נראה לי שלינקולן ימות, פשוט כי הוא אחד הכוכבים ויש עונה שנייה.. לא הגיוני שהוא ימות, העונה תימשך לעוד איזה 10 פרקים, ואחרי זה שתהיה עוד עונה... לפי הפרומו נראה לי שמייקל ידאג שמשהו יקרה לכיסא..ואז שהכיסא לא יעבוד כשינסו להוציא להורג את לינקולן.... וראיתם איך לינקולן היה מפוחד כשהוא שמע את הכיסא?.... זה היה נוראי=/ בכל מקרה. טי באג ממש מניאק.. אבל אני כבר לא יכולה לחכות לפרק הבא..

adi295

New member
היה פרק טוב כ"כככככ

אחד הפרקים הטובים! לא נראה לי שלינקולן ימותכי מייקל חיבל בכסא או משהו.. מחכה בקוצר רוח לפרק הבא :]

איך תהיה עונה שנייה?

זה כמו לעשות עונה שנייה לאיך פגשתי את אמא. כאילו,נכון,היה טוב והכול,אבל היי-מיצינו!

Im All That

New member
פרק מעולה....!!!

אבל למה לעזאזל הייל לא נתן את המעטפה לורוניקה לפני היא הלכה להתחבא?!?!?

Ulong

New member
לפרק הבא האמריקאים חיכו 4 חודשים

אז תתנחמו שהפרק הבא רק בעוד שבוע

yakir2006

New member
אני לא אמריקאי..

ואני חיכיתי כמו האמריקאים 3 וחצי חודשים (מייגעים) ..

קובי221

New member
אני לא מבין את הפגרות האלו...

אז הם לא רואים כלום בטלוויזיה?

זה הרעיון. כן.../images/Emo87.gif

יש כל מיני שידורים חוזרים בתקופת הפגרה.

TheLost

New member
לא ממש.

קח את "אבודים", אז שם לא עשו פגרה ענקית באמצע, אלא כל 2 פרקים הייתה הפסקה של שבועיים. זה עוד יותר זוועה.

קובי221

New member
זוועה שהם עושים הפסקה שהם

עוד לא סיימו סדרה. בכלל זוועה לעשות הפסקה...

TheLost

New member
מה לעשות, ככה זה ארה"ב

שם צריך למלא עונה שלמה מספטמבר עד מאי, שזה "קצת" יותר שבועות מפרקים, אז... הפסקות.

קובי221

New member
אבל למחזר באמצע את הפרקים של

הסדרה שעוד לא נגמרה? ובכלל אני נגד מיחזור בשעות פריים-טיים.

TheLost

New member
בסדר, שידורים חוזרים בפריים טיים זה

באמת נוראי אבל מצד שני זה פשוט שאין להם בד"כ מה לשדר (העונה למשל, LOST כן תצא לפגרה באמצע ולא ישודרו הפרקים מחדש אלא סדרה בשם "DAY BREAK" שזה נהדר)... מצד שני יש כמה מעלות חיוביות בשידורים חוזרים - ככה זה נותן הזדמנות לכל מי שלא ראה מההתחלה להגביר את הקצב, במיוחד בסדרה כמו פריזן ברייק שמי ידע שהיא תצליח ככה.

וגם../images/Emo87.gif

התקופות היבשות האלה של סידרות זמניות נקראת מיד סיזן כדומני. טועה אני?

למעלה