פשוט חובה

תגידי לי אביגיל

את קוראת אותי? אתמול ישבתי על הארכיון במעריב ימבה זמן אבל לזה עוד לא הגעתי

מנוע חיפוש

"אמא" לשירותך
שנדע רק ימים יפים
החיים הם המסע בעקבות האהבה.

את לא באמת

מתכוונת לזה , נכון? אפילו בצחוק
אנחנו שווים , שוות , הכל ועוד איך. בלי הערכה עצמית נכונה ושואפת למעלה לא נוכל לא להעניק ולא לקבל אהבה. היא פשוט , נו פשוט , איך לאמר , מצרך חיוני להעלאת המורל. (בעצם , לא פשוט בכלל). אבל את בטח כבר יודעת את כל זה
. וכמה מילות כמיהה לשיפור האלכסון (במיטה), לשעת(ושנת) לילה טוב מאוחרת : אני רוצה להתחיל את המסע אל מקום רך יותר. שבו המחשבות ממוקדות יותר ולא מתפזרות. שבו הבטן קוראת תיגר. שלגעגוע יש רצון משלו. ששפתיים לוטפות בו כל חלקה טובה. שכף יד אחת בוחנת את רעותה. שלי. שלך. עדיין לא הוחלט על הכמויות במתכון. הסיכויים נראים טובים. אני חושבת. אם יש מקום לשתיקות כמו לסיפורים. אם ניתן להישאר אני ביחד עם להיסחף . איך מצליחים את זה? מה זה בכלל? כמה פילפל מלח וקינמון? כמה מיץ? לימון? אפרסמון? פסיפלורה. יש מושג מינון נכון? תחרות על זמן שאול כנגד כל מה שבך מפעם , לפנות מקום למה שיהיה. מה יהיה? אפשר למצוא ת´זמן הזה? למתוח את השעות. לקבל כמה שצריך. לתת אותו דבר. ללא מחסור , ללא עודף. מסע ארוך? מסוג המסעות שלא אמורים להיגמר. איזה הרפתקאות מתוכננות בדרך? מתוכננות לא מילה טובה. בלתי צפויות. כן בלתי צפויות. יותר נעים. ומה אני? בעיניך? מה רואים מהמקום שלך? רק אל תגיד משחקים ושעשועים. הם הקצפת אבל לא הבסיס לעוגה. רואים מסע? דרך צליחה. וש עוד המון חידות בדרך הזותי. תְּהִיַה. האם תִּהְיֵיה דרך ?
לילה טוב

בטח שכן אבל לא בדרך שהבנת../images/Emo3.gif

כשאמרתי מה אנו שווים בלעדיה התכוונתי לכך אבל...פנים רבות לה לאהבה. אהבה בשבלי היא דבר ראשון אהבת החיים,אהבת הבריות אהבת העיסוק שלנו ועוד מיליון סוגים של אהבות. ההערכה העצמית שלנו הרי נובעת מתוך אותה אהבה וקבלה שקיבלנו בילדותנו ובמהלך חיינו וכן בהחלט אנו שווים. זה לא פוסל כמובן את הכמיהה לאהבה אחרת,אותה אחת שאליה את מתכוונת,אהבה בין איש לאישה זו שמטעינה אותנו ומעלה את האדרנלין
ודבר אחרון,המילים שלך ואוווווו את יודעת שהן עוברות למעלה,ללינקים נכון? יום נפלא ניצת

נשתה מרק, ועוד רק?

תודה לעלמה שכינויה חורז בתיל, לדיאט נשאף את המרק, נכון, גם את אביגיל, אתי יחד ולא רק. כמה פילפל ךלח וקינמון? בשביל מה, למי איכפת? העיקר שיהיה אננס טרי - והמון סלט מתובל, שמן ופת. נצא אז למסע כמים זורמים מהמעיין שגובר, דרך "נהר אל הים", יחד נביט אל הציפור, שמים ושאר גורמים ואל הרוגע שלתוכנו נעלם, בדרך לרך יותר ליטוף ומגע, הזו בטן שקוראת תיגר, עוברים ב"מחוז נרגע"? ונושקים לשרף הניגר. טרם הוחלט על המתכון, שאת תחושותינו ייכון, הגבינה עוד טרם חמצה- ו"את עם אני" עוד ין בנמצא. ...וכמו בתחרות על זמן שאול האם תה או קפה - מהול. לבוא אל "מה שיהיה" לחבוק זו לזה, או - יה! בדרך הנכונה נגיע בלא לטעות לקצה המסע- בלי לתהות- שלובים אנו בדרך למטרה, ואין עוד זמן לחזרה. וכה אמר הלורד ניוטון, שכל גוף שואף להמשיך את הטון, למשוך עוד את הצליל, בטרם נשוב בדרך צעד קליל. אך כל דבר , כמו חלום, רוצים להגיע לא רק הלום, רוצים עוד פעם -להתחיל פרק שני" בואי נצא יחד למסע "את ואני". השיר החדש בתגובה לשל עלמה לא רק מוגש במתנה- לדיאטת מרק לאישה הבינלאומית של אלפיים ושתיים- מאחל לכולן- חיים טובים כפליים.

thila

New member
הכוונה ל"כמיהה לשיפור האלכסון"

אחד הדברים הכי יפים והכי מרגשים שקראתי בחודשים האחרונים. מזדהה עמוקות עם התחושות. מאחלת לך הצלחה ומקווה גם אני למצוא את השותף למסע. בהצלחה, תהילה.

../images/Emo59.gif פשוט חובה ../images/Emo41.gif

הידעתם שהסיבה השכיחה ביותר לפגיעה בקרום הלב היא פחד אהבה???

למעלה