על חמור

Neta558

New member
פצצה על בן אדם

או שאולי זה היה קודם? קשה לצפות מאירגוני טרור לחשוב על טובתם של בעלי חיים כלשהם, חמורים או בני אדם. מצער, אך לא מפתיע..

בשנה שעברה בהרצאה על צה"ל,

שעשו לנו בביה"ס, והכריחו אותי להשתתף בהתחלה שלה, הסביר בן אדם מצאלים על הבסיס. את שטיפת המוח המיליטנטית פטריוטית שהוא העביר לנו אני אחסוך מכם, אבל באיזהשהוא שלב בהרצאה הוא אמר משהו בסגנון "כשהפצצנו בדרום לבנון אז המחבלים, ובכלל בני אדם, היו נקודות קטנות ושחורות על המסך, גם חזירים הופיעו לנו כנקודות כאלה. כמובן שלפעמים היו טעויות, ויצא לנו להרוג לא מעט חזירים, אבל למי אכפת זו לא חיה כשרה" (וצחקק מה"בדיחה" של עצמו). באותו רגע אני קמתי ויצאתי מההרצאה, מזועזעת לחלוטין מהמזעור של חיי אדם לנקודות קטנות ושחורות על מסך, וחוסר הערך שמיוחס לחיות. למזלי היה מורה מדהים בבי"ס שלי, סרבן שטחים, שהתנגד מאוד לכל ההרצאות האלה, והואא נתן באותו רגע לי ולשירה אישור ללכת הביתה, אבל ההתחלה של ההרצאה יותר מהספיקה לי.

אני יכול להגיד רק את זה -../images/Emo88.gif

1) אידיוטים יש בכל מקום. גם בצבא. לפחות להרג החזירים הוא התייחס כ"טעויות" (כי אני מבין שכשיצא לו להפציץ "בכלל בני-אדם" זה לא ממש הפריע לו) 2) צה"ל ומערכת הבטחון הם כלי עם עוצמה ענקית ומפחידה. הפחד העיקרי שלי הוא שאנשים כמו זה שהרצה לכם, ישבו מאחורי ההדק של אותה מערכת רוויית כוח. האירוניה היא, שדווקא אותם אנשים מצפוניים שמחליטים לסרב לשרת - הם סוג האנשים שכדאי שישבו מאחורי אותה כוונת ומאחורי אותו הדק. 3) לפני כשנה השתתפתי בהרצאה שהעבירה בכירה באחד מגופי הבטחון. היא אמרה משפט שנחרט לי בראש: "עבודת המודיעין היא עבודה כל-כך מלוכלכת, שרק נקיי-כפיים יכולים לעסוק בה." כדאי לחשוב על זה.

למעלה