מלחמה

syair

New member
../images/Emo59.gifמלחמה

פתחתי את השרשור הזה, למשתתפי הפורום, שרוצים לספר איך הם מתכוננים למלחמה, מה הם חושבים שיהיה, וכו'. אולי הייתי צריך לחכות עד לפרוץ המלחמה, אבל לא יודע זה די מטריד אותי כל מה שקורה. בקיצר, בו לא נספוך את זה לויכוח אידאולוגי, בעד ונגד המלחמה. אלא יותר מה אתם מרגישים. רוצים לברוח לחו"ל, לאילת, וכל דבר אחר.

איך אני מתכוננת למלחמה...

מלחמה? איזה מלחמה? למה מלחמה? שששש
ככה בדיוק. בהתעלמות מוחלטת. רוצה לברוח לחו"ל? תמיד! אבל בלי שום קשר למלחמה.

shaishoo

New member
כמו שיעל אומרת:

ירושלים עיר הקודש בירתנו הניצחית למצח נצחים... ומי שהיה בטיול פורום מבין... ד"ש מהדור של העתיד...

עמית22

New member
אם ס"ח יעיף לפה טילים, אני הולך

בעקבות טראומה עמוקה מהמלחמה הקודמת (לא בגלל סדאם, בגלל אמא) אני הודעתי לאמא שלי שאין שום סיכוי שאני והיא מעבירים את המלחמה באותו בית. אי לכך ובהתאם לזאת, עם שיגור הטיל הראשון מעיראק לפה, אני לוקח מונית לנתב"ג ועולה על המטוס הראשון שיוצא ממנו לאילת/קפריסין/אולי אפילו דלהי. אדיוס

ashmash

New member
ואם לא יהיו טיסות אחרי הטיל הראשון?

היו כבר דברים מעולם

מלחמה או לא מלחמה

דלהי מחכה לי ביום ראשון הקרוב. אם יחליטו להפסיק את הטיסות, אני אלך ברגל עד לדלהי. אין בעיה, אחרי הטיול הפורום לאילת, כל מרחק קטן על זה.

syair

New member
ומישהו אחר

בפורום אמר שהוא טס ביום שישי. כולם טסים עכשיו להודו? גם אני רוצה!!!

ORIKA

New member
"שלום...אני נוסעת

אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה..." א-נ-ש-י-ם...אני מתגייסת מחר!!! אוף,אני לא רוצה.
אני מקווה שאתם מרגישים בטוחים עכשיו כי אני הולכת להילחם למען המדינה אז אל תדאגו בקשר למלחמה כי אני פה

../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif

שיהיה לך המון בהצלחה, תשמרי על עצמך ועלינו.את יוצאת אל טיול במסתורי האנטופולוגיה של עמיינו, זו חוויה כשלעצמה. עשי חייל ללי

../images/Emo50.gif ../images/Emo24.gif

בהצלחה ומקוה שתמצאי את הקומך במערכת :) אפשר ללמוד המון או לסבול המון בצבא השאלה היא מה עושים ואיך עוסים :) בהצלחה :)

עוזיג

New member
מילואים

אני כנראה בכלל אהיה במילואים במלחמה-אני שייך למאגר חובשים ורופאים שאמור לסייע לפיקוד העורף.ככה שכיף גדול או חופש מהעבודה לא ממש יהיה לי

syair

New member
לא חושב שמלחמה זה כיף

בכלל התרגזתי לשמוע היום איזה רס"נית מהצבא, שבכלל הציגה, שהמלחמה הקודמת הייתה כיף. ממש היה כיף, בכלל אם יפול כימי אני ממש אבוא ואודה לה על זה שהיא סידרה לנו כזה אקשן.

מלחמה לא כיף...

אבל לא הייתי מתנגד לחופשה מהלימודים :) ומי שחובש מסיכה שיסבול! אני כבר סבלתי מספיק בצבא :)

למעלה