חומר נפץ

../images/Emo59.gif חומר נפץ ../images/Emo59.gif

טוב, ציפור קטנה לחשה לי שאתם לא אוהבים לחשוב הרבה.. אז אני מנמיכה ציפיות ונותנת לכם צמדים של שירים כשכל שעליכם לעשות הוא לבחור את האהוב עליכם מכל צמד, טוב
מראש אני אומרת, בתוך כל צמד לא בטוח שתמצאו קשר בין השירים כי חלק זה לפי תוכן שנראה לי דומה, חלק לפי לחן דומה וחלק סתם כי הם מייצרים אצלי קונוטציות דומות
.. רק תבחרו את האחד שאהוב עליכם יותר
1. "גשם" או "הגשם הראשון" 2. "בן חמש" או "כשהייתי ילד" 3. "איימי" או "הלילה של אתי" 4. "תותים" או "יש לה אף כ"כ ארוך" 5. "אל המנוחה" או "רכה כמו משי" 6. "אצלך בעולם" או "את אחת יחידה" 7. "את שומעת" או "תמיד כמעט" 8. "אור מגיע מהמים" או "אליה" 9. "חלומות אחרים" או "הפרא" 10. "כמה אהבה" או "בשם האהבה" 11. "הליצן" או "ליצן רחוב" 12. "ברחוב הזה" או "בעולם הזה" 13. "וברכבת" או "במכונית מפוארת"
14. "לבד" או "הצבעים משתנים עכשיו" 15. "טוב לה וגם רע" או "ילדת המדבר" טוב די..
בהצלחה
, ובבקשה בלי להתלונן הפעם..

הבחירות שלי../images/Emo170.gif

1.גשם כמובן... 2.בן חמש 3.הלילה של אתי 4. לא מתה על אף אחד מהם... 5.רכה כמו משי 6.את אחת יחידה 7.תמיד כמעט-שיר גדול... 8.אליה 9. בין האהובים עלי-חלומות אחרים בפול ווליום. 10. בשם האהבה 11.הליצן 12.ברחוב הזה.-שיר שאני גם מאוד אוהבת 13. וברכבת ראיתי רק אותך עוד פעימת גורל אני שלך אההההה.... 14.לבד 15.טוב לה וגם רע... יום נעים לכולם!!!!

אני אנסה לפני שאני יוצאת לימודים../images/Emo4.gif

1. "גשם" או "הגשם הראשון" 2. "בן חמש" או "כשהייתי ילד" [זה לא חוקי אבל..
] 3. "איימי" או "הלילה של אתי" 4. "תותים" או "יש לה אף כ"כ ארוך"
5. "אל המנוחה" או "רכה כמו משי" 6. "אצלך בעולם" או "את אחת יחידה" 7. "את שומעת" או "תמיד כמעט" 8. "אור מגיע מהמים" או "אליה" 9. "חלומות אחרים" או "הפרא" 10. "כמה אהבה" או "בשם האהבה" 11. "הליצן" או "ליצן רחוב" 12. "ברחוב הזה" או "בעולם הזה" 13. "וברכבת" או "במכונית מפוארת" 14. "לבד" או "הצבעים משתנים עכשיו" 15. "טוב לה וגם רע" או "ילדת המדבר" טוב, כנראה לא חשבתי על זה שגם אני אצטרך לדרג כי זה היה לי ממש ממש בעייתי

Kalleemero

New member
../images/Emo169.gif

הוו זה היה קשה...אבל נחמד! =
1. " הגשם הראשון" 2. ""כשהייתי ילד" 3 . הלילה של אתי" 4. "תותים" 5. " אל המנוחה " 6. "אצלך בעולם " 7. " "תמיד כמעט" 8. ""אליה" 9. "חלומות אחרים" 10. ""בשם האהבה" 11. " "ליצן רחוב" 12. "ברחוב הזה" 13. ""במכונית מפוארת" 14. "לבד" 15. "טוב לה וגם רע"

yosil24

New member
../images/Emo1.gif

עדי, למרות מאמציך הכנים להחיות את הפורום הגוסס, את המשימה הזו עשינו לא מעט בעבר. היא לא רלוונטית.

0mroosh

New member
אני מצטער, אך על אף המתח ששורר

בפורום בזמן האחרון, אשמח לומר לך לשתוק או לאפות אלפחורס באלפים, במקום בו אין תשתית אינטרט. "עשינו לא מעט", עדי עשתה, אתה דאגת לציין שריק כאן לא פעם, אנא, קצת תמיכה, לא יזיק.

יוסי, די כבר..

הפורום לא גוסס, ואין לי שום מאמצים להחיותו. הוא חי ונושם ומתפקד. זה שאתה לא מסתובב בשום פורום אחר ואין לך מושג כמה אנשים יש בפורום או איך פורום מתנהל לא אומר דבר וחצי דבר על הפורום הזה. בבקשה בבקשה, בסס את הביקורת שלך לפני שאתה אומר אותה או לחלופין פשוט השאר אותה לעצמך. תודה.

darling2

New member
אולי במקום לבקר..

את כל הפעילות בפורום, (שהבנו כבר שיש לך הרבה מה להגיד עליה) פשוט תנסה לשתף פעולה, או פשוט רק להיות קצת יותר ידידותי לסביבה. כי כשאתה בא בגישה כזאת, היחס אלייך יהיה נגרר.. אז פשוט אם בא לך תענה ואם לא אז לא. (בלי שום אי נחמדות מצידי, פשוט את הנקודה ש"הפורום גוסס" הבהרת בכל הודעה אפשרית שלך בפורום..)

ח ל ו ן

New member
הפורום לא גוסס

ואני חושב שלכולם נמאס (ראה 3 תגובות מעליי להודעתך) מהביקורת שלך בכל הודעה. אני אומר את זה לא כדי להיות מגעיל- אבל אם לא טוב לך אל תהיה פה, כי אתה גורם למתחים ולכולם להתרגז, ואנחנו לא צריכים כאלה אנרגיות בפורום ה"גוסס" שלנו.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

1. "גשם" 2. "כשהייתי ילד" 3. "איימי" 4. "תותים" 5. "אל המנוחה" או "רכה כמו משי"
6. "אצלך בעולם" או "את אחת יחידה"
7. "את שומעת" או "תמיד כמעט"
8. "אליה" 9. "חלומות אחרים" 10. "כמה אהבה" 11. "ליצן רחוב" 12. "ברחוב הזה" 13. "במכונית מפוארת" 14. "לבד" 15. "ילדת המדבר" סורי, אני לא מושלמת

בטח שאת כן../images/Emo70.gif

מי למען השם אי פעם אמר לך שאת לא
כולנו מושלמים, כל אחד בדרכו שלו..

TEENAGER1

New member
בחירותיי. ../images/Emo9.gif

איפה שלא סימנתי זה פשוט כי הבחירה בלתי אפשרית עבורי
1. "גשם" או "הגשם הראשון" 2. "בן חמש" או "כשהייתי ילד" 3. "איימי" או "הלילה של אתי" 4. "תותים" או "יש לה אף כ"כ ארוך" 5. "אל המנוחה" או "רכה כמו משי" 6. "אצלך בעולם" או "את אחת יחידה" 7. "את שומעת" או "תמיד כמעט" 8. "אור מגיע מהמים" או "אליה" 9. "חלומות אחרים" או "הפרא" 10. "כמה אהבה" או "בשם האהבה" 11. "הליצן" או "ליצן רחוב" 12. "ברחוב הזה" או "בעולם הזה" 13. "וברכבת" או "במכונית מפוארת" 14. "לבד" או "הצבעים משתנים עכשיו" 15. "טוב לה וגם רע" או "ילדת המדבר"

AnGeLiNa JoNsOn

New member
כן, רק בהבדל של שנה,../images/Emo141.gif

והשאירו לך את הגנים היפים והכשרוניים

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

1. "גשם" 2. "כשהייתי ילד" 3. "איימי" 4. "תותים" 5. "אל המנוחה" 6. "אצלך בעולם" 7. "תמיד כמעט" 8. " "אליה" 9. "חלומות אחרים" 10. "כמה אהבה" 11. "הליצן" 12. "ברחוב הזה" 13. ""במכונית מפוארת" 14. "לבד" 15. "ילדת המדבר" מפתיע כמה שזה היה קשה

ימית 78

New member
זה מתפוצץ...../images/Emo59.gif

קשה אבל כייפי..אז ככה... 1. "גשם" אחרי התלבטות קשה מאוד, חייבת לציין!! 2. "כשהייתי ילד" 3. "איימי" 4. "תותים", ברור... 5. "רכה כמו משי" 6. "את אחת יחידה" 7. "את שומעת" 8. "אליה" 9. "חלומות אחרים" 10."כמה אהבה" 11 "ליצן רחוב" 12."ברחוב הזה" 13."במכונית מפוארת" 14."הצבעים משתנים עכשיו" 15."טוב לה וגם רע", "ילדת המדבר"...מצטערת זה קשה!! שניהם!! היה כיף..

למעלה