זה סופי!!!

• פותח הנושא reneg
  • פורסם בתאריך

reneg

New member
../images/Emo59.gif זה סופי!!! ../images/Emo61.gif

להביא R750 למומנט מקסימלי בהילוך שישי בעליה לרמת הגולן יותר טוב מסקס! (גם אין לו אף פעם כאב ראש)

אנא RF

New member
מומנט? ב-R? איזה מומנט?

קודם כל, אני חייב לברך אותך על ההודאה. אני אישית חושב שאין אופנוע שיכול לגרום לי הנאה כמו סקס (אולי R טוב מתקרב, אבל זה לא זה....) שנית, ממתי ל-R יש מומנט? אם התכוונת להספק, אז MY GOD, מזה יש לו הרבה, אבל מומנט? נ.ב. - באיזו עליה ברמה"ג יש מקום למשוך שישי של איזשהו אופנוע ספורט לשיא המומנט (או ההספק)?

reneg

New member
תשמע...

ה-R שנסעתי עליו הוא לא סתם R... זה דגם ששיפצו לו את הצורה.. ה"מומנט" שלי זה הספק מקסימלי בסל"ד של 8000... התחלתי בכביש שלפני צומת יהודיה והעליה לכיוון קצרין... (לא היו מכוניות למזלי)

M a x

New member
שומו שמיים......

הספק מקסימלי ב 8000 סל"ד???? הכצעקתה????? אם זכור לי נכון ועברתי כמעט את כל סוגי ודגמי ה R למעט מודל 2000 ב 8000 סל"ד אין בכלל אף אחד בבית. הם הרי רק מתחילים לחיות בסביבות ה 9..... חוץ מזה בסל"ד כזה המהירות לא אמורה לעבור את ה 200 אז על מה המהומה? שמא על מאומה??? חוץ מזה שאם למזלך לא היו מכוניות נשאלת השאלה מה היה אם היו.... אני אגב לא אוהב רוכבים שסומכים על המזל במיוחד בכל הנוגע למכוניות. מקס מחפש את המהומה.....

gixer

New member
כנראה שאתה לא משהו במיטה !!!

להביא R למומנט מקסימלי זו באמת חויה לא מהעולם הזה לעשות את זה על כביש ציבורי לא מתקרב להנאה שיש על מסלול !!!! שם באמת נותנים מכל הלב , בכל יציאה מסיבוב ובכל ישורת אז כדאי שתתחיל לעבוד על הסקס שלך ! דרך אגב אחות של סקניה עושה שיעורים בנושא בהצלחה

reneg

New member
אני מעדיף כביש פתוח...

נסיעות קבוצתיות עם נוף... שכשוך במקווה מים וארוחה טובה... לחזור עייף אך מרוצה... ועם אופנוע שלם...

barakhalla

New member
הליכה מהירה יותר מפיאגו סי

אלא אם כן אתה משתמש בטורבו הסודי: הפדאלים!!!

lancer

New member
הסקס יותר מהיר

מנגד אשתי טוענת שהסקס איתי הרבה יותר מהיר ה ZX12

למעלה