השבוע

../images/Emo59.gifהשבוע../images/Emo123.gif

אני בטוח שזה מעצבן את כל בנשים כאן, אני חושב שזה מצחיק חלק מהגברים, הפצצה של השבוע היא החתימה שלי
"אומרים שנשים אוהבות יותר מגברים, אבל זה לא נכון, הן פשוט מדברות על זה יותר. וזה בגלל שבנושאים כמו כלכלה וביטחון וספורט הן לא מבינות כלום, אז מה נשאר?" תגובות בבקשה נ.ב. המשפט לא שלי אז לא להתנפל עלי.

ilana4ka

New member
א-ק-ס-ק-י-ו-ז-ה מואה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

בנות לא מבינות בספורט
ומאיפה בדיוק הובאה ההכללה הדבילית הזו?! ולא מבינות בבטחון וכלכלה? ואט דה פאק...משפט מטומטם...לא נכון...ושוביניסטי... חחחח לא תקפת אותך. רק את מי שחשב על המשפט הסתום הזה..

pain is MY love

New member
זה לא כי הן לא מבינות

זה כי הן לא שמות את הנושאים האלה בראש סדר העדיפויות שלהן!!!!

SimplyMe1

New member
ועוד משו...אני דווקא מחבבת

את הנושאים הנ"ל ואין לי שום בעיה לדון עליהם..אבל זה באופן אישי.. בכולופן כתולעת אקטואליה אני מבינה מה הולך. וכדורגל זה לא ספורט עם כול הכבוד{ויש כבוד}.

black side

New member
דווקא נכונה:)

חלק מהחתימה דווקא נכון נראה לי ששניהם אוהבים באותה מידה, פשוט הגברים באמת פחות מדברים על זה, כי אז הם יהיו כביכול פחות "גברים" וקשוחים ובנות יותר פתוחות ומדברות יותר על הרגשות שלהם זה גם מתקשר לזה שבנים בוכים פחות, הם פשוט פחות פתוחים לרגשות או משהו כזה

----- >

נשים וגברים יכולים לאהוב אותו דבר!!! הכל נורא אינדיבידואלי! כל אחד והרגש שלו!! אבל הסביה שנשים מדברות על זה יותר זה לא בכלל שהן לא מבינות בשאר הנושאים זה כמו להגיד שגברים מדברים על נושאים כל כך שטחיים כמו כדורגל בגלל שהם לא מבינים כלום באהבה!!!

למעלה