הישרדות 1211

1211+פרומו../images/Emo58.gif

פרק יפההההה אבל אוףףף זה אומר שנצטרך לחכות לשבוע הבא בשביל לראות מי יעוף מקאסיה
כאב לי הלב על ברוס זה ניראה כמו תוכנית מערוץ Reality TV עם הסיקור המפורט על המצב שלו... זה היה נורא... באסה אתגר הפרס היה טוווווווווווב כ"כ נהינתיייי מסכנה קורטני איזה באסה לגלות שהשבט לא יכול לסבול אותך! חח אהבתי שכולם הצביעו ששיין חושב שהוא מנהל את המשחק, והיה כיף לראות את טרי נדחק הצידה הפרק... נמאס לי לראות אותו במרכז העניינים... אבל הוא יחזור בפרק הבא
הכי נהינתי לראות איך סירי זכתה באתגר כ"כ שמחתי בשבילה היא כ"כ שמחה! וטוב שהיא לקחה את אראס ודניאל... חח זה פוצץ לשיין את הבועה שהוא חי בה חח קיצר היה פרק נחמד מאוד... ד"א הפרס באתגר בפרק הבא ניראה לי הוא האוטו לא? מה ג'ף כבר יכול להוציא מהכיס שלו שיסעיר אותם כ"כ אם לא מפתחות? יאללה מחכה כבר בקוצר רוח

wranger

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שהפרס בפרק הבא יהיה אוטו. כשהראו בפרומו שג'ף מוציא משהו מהכיס, חשבתי דווקא על טלפון סלולרי. יכול להיות שהפרס הוא לדבר עם מישהו בבית..? (ואיזה מצחיקה סירי שנאבקת בדג...)

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב. חבל על ברוס שעזב.. מעניין איך זה ישפיע על האסטרטגיות של כולם. אם כבר אסטרטגיות, מה שמעצבן אותי בעונה הזאת זה שלמרות שאנחנו יודעים שכל השישה בקסאיה בברית, אנחנו לא יודעים מי באמת בוטח במי. רק הפרק הזה גילינו ששיין רוצה ללכת לפיינל 3 עם אראס וסירי. אבל אולי סירי בכלל רוצה ללכת עם הבנות? למה לא מראים לנו את סירי אומרת למצלמה את האמת? עד הפרק הזה גם חשבתי שקורטני ודניאל חברות טובות שמתכננות ללכת עם סירי, אבל לפי איך שדניאל דיברה על קורטני בפרק הזה אני כבר לא יודע אם היא רוצה להעיף אותה או לא. בקיצור, צריך לתת בין פרק לפרק גם קצת זמן לשורדים לדבר למצלמה על אסטרטגיות. זה שמראים לנו אותם מדברים אחד עם השני על אסטרטגיה זה נחמד, אבל לא אומר שמישהו שם לא משקר.

../images/Emo58.gif 1211

היה ממש מעורר צמרמורת לראות את ברוס בלילה ולראות איך עושים בו זריקות ולוקחים אותו על אלונקה. די חבל שהוא הולך בצורה כזאת. מסכים עם עמית, זה באמת היה יכול להיות טוב להראות את סירי מדברת מול המצלמות עם איזו ברית היא מעדיפה ללכת. שיין - הבייתה. נמאס לי כבר ממנו. וקח איתך גם את טרי (וסופסוף לא התמקדו בו). אראס וקורטני דווקא התחבבו עלי בפרק הזה, אבל עדיין לא הגיעו לרמת הפייבוריטיות של סירי ודניאל.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1211

פרק נחמד, אשר לימד אותנו על חברי קאסיה. שיין מנסה להצטייר כאדם שהשגעון שלו הוא חלק מהאסטרטגיה (מת'יו???), אבל השלישיה של שיין, אראס וסירי קיבלה חיזוק. סירי בהחלט עשתה נכון כשלא לקחה את שיין, גם ככה ברוס סומן והיה עצבני, וגם דניאל לא אהבה שהיא יצאה, היה צריך להרגיע אותה. קורטני ודניאל לא כל כך מאוחדות כפי שהיה נראה בהתחלה. ברגע שהראו את הפינו בשליש האחרון היה ברור שברוס לא חוזר, מעניים אם הוא יחזור למושבעים או שהם יהיו מספר זוגי העונה?). לגבי הפרומו (ולפי מה שכתוב באתר) הפרס הוא פרס כפול וזה יותר מרכב (אולי זה רכב ועוד משהו?) ובכל מקרה, נראה לי שטרי מפסיד בחסינות,

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אין מצב שיהיה מספר זוגי. אולי יחזירו את ניק. או שברוס יחזור פשוט. בקשר לפרס, אני לא חושב שזה מכונית. מכונית בד"כ זה בפיינל 5 (למעט עונה 9) ואני בספק אם הם עומדים לשנות את זה.

willo

New member
../images/Emo58.gif עוד כמה הערות

ראיתי שוב את הפרק (כן לדעתי זה בהחלט פרק שווה צפיה שניה). האתגר היה פשוט מצויין וחשף הרבה על כולם:- סירי בהחלט הוכיחה שהיא משחקת טוב (ולדעתי מהטובות בעונה הזו) גם אחרי שהיא זורקת את ברוס היא מייד מתחנפת אליו (כן אני הכי סומכת עליך), עושה פרצופים וגורמת לכולם להאמין לה. בכלל העובד שהיא יצאה כזו שכולם סומכם עליה מעמיד אותה עם סיכויים טובים לא לעוף לפני הרביעה. אראס פשוט מחושב - מנסה מייד להרגיע, מנסה לא להתבלט ומפסיד בכוונה באתגר (כן אתה בהחלט חושב שטרי לא יוכל להסתדר לבד?). טרי - הבן אדם פשוט מיואש, מנסה להתסיס וזה לא הולך לו, ברור לי שהוא יעשה הכל להעיף את אראס. ולדעתי הקטע הכי טוב של העונה - שיין מסביר לכולם למה הוא בלי מכנסיים כשתריך לפנות את ברוס.

../images/Emo58.gif1211

נקודת השיא של הפרק: ברוס גוסס וקורטני מתעקשת להמהם לו שיר למרות שהוא מתחנן שתסתום. ברוס בכל מקרה היה הולך הפרק, גם אם הוא לא היה אוכל שעועית כל הימים. הוא היה האחרון בברית של קסאיה ולטרי יש עדיין את האליל השעיר. זה אומר שטרי כבר בפיינל 5. יופי. עוד קצת והוא משיג את המליון
אגב, אם כבר עריכה - מההתחלה היה ברור שהפרק הזה יהיה לא טוב עבור קורטני. סצנת הפתיחה כללה נשר (?) אוכל צב מת. וכולנו זוכרים מה קורטני מרגישה כלפי צבים מתים. אגב 2 - העונה הזו מוכיחה שהסדרה מיצתה את עצמה. כל סצנת ה"בואו נראה לכולם איך מצילים את ברוס ומחדירים לו מחטים בשעת צפיית שיא" או ההחלטה ללהק מתמודדים כמו שיין "אני נשבע בכל פרק על הילד שלי" מראה שללא טוויסטים קיצוניים במיוחד - הקונספט הזה גמור. אגב 3 - זה רק אני או שברוס קיבל את המנגינה של ג'נה מאולסטארס?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לאגב - וואלה! עכשיו נזכרתי שגם אני ראיתי את זה. אפילו עצרתי וחזרתי אחורה כדי לוודא שזה צב. אבל למה בפרק הזה, אם היא לא עפה? O_O בקשר לאגב 3 - יאפ.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

כן. הנעימה היא a celtic heart של מי שהלחין את רב הנעימות שמלוות את הישרדות russ landau

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif1211

היה חבל לי על ברוס (שמחתי לשמוע את המוזיקה של ג'נה), ועל ההזדמנות שפוספסה למצב אסטרטגי מעניין. עפ"י הארלי שואו, הוא מרגיש טוב. אני מאמין שהוא יהיה חלק מהג'ורי. אבל חוץ מזה - פרק מצחיק בטירוף. קורטני מתיישבת ליד ברוס, שנמצא ב-3/4 הדרך לגן עדן, ולא מסוגל לדבר כמעט, אבל כשהיא מתחילה לשיר, הוא מצליח להשתיק אותה! קורטני היא אחת הדמויות האבסורדיות והמטורפות שהיו אי פעם בתכנית הזאת. הם עושים לה רצח אופי שלא ראיתי מאז ג'רי, אבל כצופה - זה נחמד לראות. עוד שעשעו אותי: המבטים של סירי באתגר, חילופי הדברים בין טרי לאראס ("You couldn't make it a day in the wilderness"), ומעל הכל - שיין צורח על קורטני שהוא מתכנן לתפוס אותה ולהרוג אותה, ואז בוידוי אומר שהיא ממש משוגעת. אה. מתבקש למות: עדיין טרי. פייבוריטים: עדיין סירי ואראס.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1211 + לעונה 9

אני כל כך נהנה מהעונה הזו שזה בכלל לא מצחיק. אנשים מטורפים בצורה כזו לא היו הרבה זמן. קורטני ושיין במיוחד כל כך רגישים לכל דבר קטן ולמעמד שלהם בשבט שזה כל כך כיף לראות איך הם נשברים והופכים לפקעת טירוף ועצבים בכל פעם. מסתבר שהטיזינג לגבי הפציעה הייתה הפעם רצינית. מקווה שבאמת ברוס בסדר ויחזור למושבעים בפרק הבא - היה נחמד לראות איך כולם בשבט באמת דואגים לו ולא חושבים על זה במונחים של "לפחות יצא לנו להישאר פה עוד שלושה ימים בלי להתחרות". אני חושב שזו אחת העונות הבודדות בהן אנשים לא מפחדים להראות שהם מתעצבנים על משהו או מישהו בצורה כל כך גלויה בלי לחשוב על איך זה ישפיע על מעמדם. טרי מזמן כבר לא דופק חשבון לאף אחד והוא לבד נגד העולם. שיין וקורטני כבר ציינתי לא ממש יודעים איך להגיב בעדינות לדברים שקורים סביבם. היה יפה גם לשמוע את אראס שומר על פרופורציות שהוא מזהה בדיוק את המטרה של תחרות הפרס שחוזרת על עצמה כל עונה. אם סירי שיין אראס ודניאל ירכיבו את הפיינל 4 אני באמת אהיה מרוצה. למען האמת כבר לא ממש אכפת לי מי - מהעונה הזו כל עוד קורטני לא תצא מנצחת אני בכל מקרה אהיה מרוצה. שאלה מעניינת - האם ההערה של שיין לגבי קורטני היא סימן לבאות סטייל ההערות של פיירפליי על סנדרה ? האם קורטני ממקמת את עצמה כטווילה של עונה 9 כמי שכל אחד נגדה יזכה די בוודאות במליון. קשה לדעת. סירי מלכה. בכל כך קלות היא קלטה את השטיקים של שיין כמה חשוב לו להרגיש ולשמוע שהוא בטוח במעמד שלו בשבט. שנייה אחת הוא היה מוכן לשכוח מהברית ואחרי זה סירי ביעילות השכיחה ממנו את הכל. מצד שני הווידוי מצלמה של שיין מעורר מידה מסויימת של התפעלות האם באמת הכל מתוכנן ומבויים בצורה כזו שבאמת נראה שהוא משפיע פסיכולוגית על צורת קבלת ההחלטות של אראס וסירי. אני אישית ממש מרותק מהאישיות המפורעת הזו. הפרומו לפרק הבא עם ה"בלקברי" והאפקטים של הקוקיה קרעו אותי מצחוק.

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 1211

פרק ענק. עשו יותר מדי דרמה מהעזיבה של ברוס למרות שזה באמת עצוב. גם אני הבנתי שהפרק נערך כנגד קורטני והיו אינספור רמזים לכך אבל משהו בי אומר שהיא תגיע לפיינל 3. עדיין לא הבנתי מה אומרת הקריצה של אראס לקורטני (או של קורטני לאראס - שכחתי כבר מי זה היה) בפרק הראשון וזה עדיין מטריד אותי. כשסירי אמרה שזה באמת לא היה האתגר הנכון לזכות הסכמתי איתה אבל אח"כ היא הצליחה לתמרן את שיין ולתת לו קצת צומי. האם זה באמת מה שהוא רצה או שהוא באמת מתכנן משהו גדול יותר? ימים יגידו. אני מת על האתגרים שמעיפים מישהו ולמרות שזה היה צפוי כל כך שמחתי לראות את טריי על הספסל ראשון. ותאמינו לי שהוא אכל את עצמו מפנים. גג לפיינל 4 הוא מגיע וזה כל כך לא אכפת לי מה יגידו הוא לא לוקח העונה. עוד נקודה למחשבה: זה כל כך לא הוגן ואני לא יודע להסביר בדיוק איך אבל בגלל עזיבתו של ברוס עכשיו לטריי יש פיינל 5 מובטח וזה קצת.. עזבו. וזה לא בגלל שאני שונא אותו אלא תחשבו שנייה מה זה פיינל 5. דחוף להשמיד: אראס וטריי. הפייבוריטים שלי: סירי, דניאל ואפילו שיין הצטרף הפעם.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

ועוד רגע של זהב טלוויזיוני: שיין הפסיכופט מאיים על קורטני שהוא ירדוף אותה עד הדירה הקטנה שלה בהוליווד וירצח אותה. קורטני נעלבת מזה שהוא אמר שהדירה שלה קטנה. WTF? עוברים לוידוי של שיין, שאומר שקורטני היא אישה מופרעת ואף אחד לא יצביע לה בסוף. אהמממממ, כן, אתם יודעים מה אומרים על מי שגר בבית אבנים...

למעלה