cowgirl Ms
New member
../images/Emo59.gifההופעה
תקשיבו, כמעט הפכתי עולמות כדי להיות שם. אני אתאר את היום שהיה לי אתמול: עד אחד וחצי בערך הייתי בבסיס שלי [ליד י-ם]. ב13:30 הקפיצו אותי לצילומים בפאקינג חיפה. שם הייתי עד 18:00 בערך. משם ישר הורידו אותי בת"א, ידיד שלי [שבערך אנסתי אותו לבוא איתי להופעה] אסף אותי, ואחרי שהחלפתי את המדים [למרות שזה יכל להיות משעשע, לבוא במדים כחולים למקום הסטלה הזה XD] הגענו להופעה. היה כלללל כךךךך כיף!!!! הכי אהבתי אתההופעה של הכנסייה [וואלה, איזה קטע..] ומופע הארנבות!!!!!!! פאק הם ענקיים ענקיים ענקיים!!!!!!!! כאלה למה רק שלושה שירים למהה?!
בכל אופן. היה מעולה. דנה ברגר הייתה מיותרת בעליל, אחרי להקת ה.. ישראלי... בלה לבה סקס משהו אני וידיד שלי החלטנו לפרוש כי זה נהיה חלש... דודו טסה ממש טוב. המתופף של מוניקה סקס מטורף XD [ופיטר רוט שווה
] ירמי קפלן חי בסרט .... אבל פשוט אדיר.. שייגעץ היה הזוי למדיי XD הממממ מה עוד מה עוד אה, הייתה שם זרוע עם מצלמה... כזאת שזזה על כל העולם ומצלמת מכנית את המופע, איך נדלקתי עליה!!! זה דבר אדיר! חצי מהמופע בהיתי בה במקום במופיעים XD אחחח.... אלה היו יומיים נהדרים בהחלט.
) עכשיו תאחלו לי בהצלחה [בעע] ותגיבו!
תקשיבו, כמעט הפכתי עולמות כדי להיות שם. אני אתאר את היום שהיה לי אתמול: עד אחד וחצי בערך הייתי בבסיס שלי [ליד י-ם]. ב13:30 הקפיצו אותי לצילומים בפאקינג חיפה. שם הייתי עד 18:00 בערך. משם ישר הורידו אותי בת"א, ידיד שלי [שבערך אנסתי אותו לבוא איתי להופעה] אסף אותי, ואחרי שהחלפתי את המדים [למרות שזה יכל להיות משעשע, לבוא במדים כחולים למקום הסטלה הזה XD] הגענו להופעה. היה כלללל כךךךך כיף!!!! הכי אהבתי אתההופעה של הכנסייה [וואלה, איזה קטע..] ומופע הארנבות!!!!!!! פאק הם ענקיים ענקיים ענקיים!!!!!!!! כאלה למה רק שלושה שירים למהה?!