דו קרב

Sqaure One

New member
../images/Emo59.gifדו קרב../images/Emo59.gif

והפעם.... Hear me מול Just missed the train
איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן
איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים
באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר
איזה שיר טוב יותר בלייב
שורה אהובה מכל שיר:

Blue Aura

New member
../images/Emo189.gif

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן? HM. איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים? HM. באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר? HM. איזה שיר טוב יותר בלייב?
, HM. P: שורה אהובה מכל שיר: אין לי כוח לפתוח את האתר של הלירקס. S:

Luli147

New member
בקיצור

HM HM HM HM שורה אהובה: אין דבר כזה
I'm restless and wild I fall but I try I need someone to understand (can you hear me) I'm lost in my thoughts And baby, I fought for all that I've got Can you hear me

Because Of May

New member
הנה:../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

HM HM HM HM ושורה אהובה: אין כזה דבררר! כלללל השירר!

**מפליצה שטויות**../images/Emo184.gif

ת'אמת שאין לי מה להשוות
. כי זה שונה כי JMTT הוא שיר מעולה לפי דעתי
אבל HM פשוט-
איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן:HM איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים:JMTT באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר:JMTT איזה שיר טוב יותר בלייב:JMTT

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן?HM איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים?HM באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר? HM איזה שיר טוב יותר בלייב? HM שורה אהובה מכל שיר: שונאת שאלות כאלה... תמיד אין לי כוח לענות
ושלא תחשבו שאני מפקירה את JMTT
אני מאודדד אוהבת את השיר הזה
פשוט לדעתי ההוואה לא טובה

Because Of May

New member
../images/Emo45.gifההשוואה באמת לא טובה...../images/Emo187.gif

+
אם כבר צריך לעשות HM נגד אדיקטד...

a k c

New member
../images/Emo109.gifזה בדיוקמה שחשבתי!!../images/Emo45.gif

טוב נו- לפעם הבאה..

a k c

New member
../images/Emo109.gifאנחנו יודעות../images/Emo24.gif

לא התכוונו לעצבן או משו
רק להעיר הערה

שלי../images/Emo3.gif

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן: hear me איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים: hear me באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר: hear me איזה שיר טוב יותר בלייב: hear me! שורה אהובה מכל שיר: מ-hear me: "I'm not always strong Oh, I need you here Are you listening?" ומ- Just missed the train: "Well I’m so sorry We got to the station a little too late Such a shame"

AeroFan

New member
2 שירים מעולים

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן? Hear Me איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים? Hera Me באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר: Hear Me איזה שיר טוב יותר בלייב Hear Me שורה אהובה מכל שיר: Just Missed The Train- "Why don't you pretend we were just a dream" Hear Me "Turn my world upside down and Find me" שזה לא יטעה אתכם, אני מת על JMTT, אבל Hear Me הוא השיר הכי טוב שלה !

otollo

New member
../images/Emo174.gifזה ממש קשה

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן? אממ JMTT איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים? Hear Me, ללא שום ספק, היר מי. באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר? היר מי איזה שיר טוב יותר בלייב? היר מי שורה אהובה מכל שיר: HM - I'm Lost inside the crowd, it's getting loud JMTT - Suddenly I looked up ,You were my sky

אני עונההה!

דו קרב: Hear me מול Just missed the train איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן HEAR ME איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים: שניהם באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר just missed the train איזה שיר טוב יותר בלייב HEAR ME שורה אהובה מכל שיר: ב- hear me- I need someone to understand ב-just missed the train- ? Didn't anyone see we were stuck at the light לילך

למעלה