דו קרב

Sqaure One

New member
../images/Emo59.gifדו קרב../images/Emo59.gif

לקוח מפורום כלשהו.. כל יום או יומיים, נפתח דו קרב חדש בין 2 שירים, ואתם תענו על כמה שאלות לגביהם. אני לא אהיה עקבי כ"כ בגלל הצבא, אז אם מישהו רוצה, כל אחד, יכול לשים גם דו קרב משלו. אז נתחיל העם בדו קרב: Breakaway נגד Miss Independent
איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן
איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים
באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר
איזה שיר טוב יותר בלייב
שורה אהובה מכל שיר:

Sqaure One

New member
../images/Emo94.gifעונה..

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן: Miss Independent
איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים: Breakaway
באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר: Miss independent
איזה שיר טוב יותר בלייב: Breakaway (Napster
)
שורה אהובה מכל שיר: Breakaway: Thought It's never easy to say goodbye Miss independent: What happend to miss no longer afraid

Blue Aura

New member
MEE. ../images/Emo189.gif

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן? BA. איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים? MI. באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר? BA. איזה שיר טוב יותר בלייב? BA. שורה אהובה מכל שיר: BA - "And when the rain would fall down I'd just stare out my window". MI - "Miss independent Miss self-sufficient Miss keep your distance, no Miss on her own Miss almost grown Miss never let a man help her off her throne". P: ד"א, פינה מעולה. ^^"

Torn Identity

New member
Breakaway.

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן? B, כי אני אוהב יותר.
איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים? גם B, כי אני לא כל כך מזדהה עם השני.
באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר? B, באמת, אני אוהב ת'טונים שהיא מגיעה שם.
איזה שיר טוב יותר בלייב? לא'דע.
שורה אהובה מכל שיר: I'll do what it takes till I touch the sky. אופיטמית כזו, אבל אני סתם אוהב נורא בזמן האזנה את: Out of the darkness and into the sun. ומהשני: So, by keeping her heart protected She'll never, ever feel rejected.

AeroFan

New member
עונה

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן: Breakaway איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים: Breakaway באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר: Miss Independent איזה שיר טוב יותר בלייב: Breakway שורה אהובה מכל שיר: Breakaway- "Gotta keep movin on movin on, Fly away,Break away" Miss Independent "No time for love that came her way"

ליטול B

New member
עונה..

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן:MI איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים:BA באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר:BA איזה שיר טוב יותר בלייב:BA שורה אהובה מכל שיר: Breakaway - I'll spread my wings and I'll learn how to fly I'll do what it takes till I touch the sky MI - What happend to miss no longer afraid

Because Of May

New member
../images/Emo203.gifעונה...../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן? MI
איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים? BA
באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר? BA
איזה שיר טוב יותר בלייב? BA
שורה אהובה מכל שיר: MI: It's time to feel what's real BA: I won't forget the place I come from כדי שנדע תמיד מאיפה הגענו, ולקראת מה אנחנו הולכים.

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gif

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן? Breakaway איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים? מממ.. miss independent באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר? ברייק איזה שיר טוב יותר בלייב? שניהם
שורה אהובה מכל שיר: באמת שאין לי כוח לחפש

patito ƒeo

New member
:] ../images/Emo107.gif

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן? MI איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים? Breakaway באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר? MI איזה שיר טוב יותר בלייב? MI שורה אהובה מכל שיר: MI: What happened to Miss no longer afraid Breakaway: Trying hard to reach out But when I tried to speak out Felt like no one could hear me Wanted to belong here But something felt so wrong here So I prayed I could breakaway

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif.

שמתם לב שהפורום מתחיל לחיות, לשם שינוי?
זה חימום נראה לי לקראת הסינגל החדש
... איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן
אמ, ברייקאוואי יותר קליט, אז נראה לי ברייק. איזה שיר טוב יותר מבחינת מילי
MI, הוא יותר מאגניב כזה
. באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר
MI, לא יודעת להסביר את זה... הוא פשוט יותר טוב בקטע הזה. איזה שיר טוב יותר בלייב
הממ... תלוי, אם לקלי יש אוויר את MI, אבל גם ברייק ממש ממש יפה! אז לא יודעת
. שורה אהובה מכל שיר: ברייק, כמה לא צפוי: out of the darkness and into the sun. מיס אינדיפנדט: And found inside she felt a connection She fell in love. לא יודעת
, אני אוהבת גם איך שהיא שרה את זה
. אז מה ניצח?
אה, מיס
.

a k c

New member
../images/Emo109.gifאיזו חפירה...../images/Emo122.gif

גם אם יבקשו ממש לענות ב"כן או לא" תמיד יהיה לך משהו להגיד
סתם מותק
הכל מאהבה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאת צודקת בקטע הזה../images/Emo6.gif.

ואני גאה בתכונה הזאת|
. חע
.
.

timtamtum1

New member
הא נחמד../images/Emo13.gif

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן: Breakaway איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים: Breakaway באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר: MI איזה שיר טוב יותר בלייב?: Breakaway שורה אהובה מכל שיר: Breakaway- But something felt so wrong here MI- What happend to miss no longer afraid

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo26.gif

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן? ברייק איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים? ברייק באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר? MI איזה שיר טוב יותר בלייב? MI שורה אהובה מכל שיר: ברייק - "Out of the darkness and into the sun" מיס אינדיפנדנט - "?What happend to miss no longer afraid"

Deanb

New member
../images/Emo41.gif עונה

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן: ברייקאווי לוקח מבחינת הלחן איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים: מיס... באיזה שיר היכולות הווקאליות של קלי מתבטאות טוב יותר: מיס - קלי מבצעת אותו טוב מאוד והוא מבטא אותה יותר מבחינה קולית איזה שיר טוב יותר בלייב: אנ'לא יודע :|

למעלה