בוחן פתע

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
../images/Emo59.gifבוחן פתע../images/Emo59.gif

בזמן שחלקנו חורשים למבחני סוף סמסטר (היי, לא רק אני!) הנה הדבר האמיתי - להניח עטים - לסגור חוברות - אין "שניה, אני אתחיל לקרוא עוד אחד כי הוא יותר מגניב" עכשיו. מה הקומיקס האחרון שקראתם? (מתוך הסוגים המקובלים, ספר, חוברת וכו') (מי שאומר הוראות חירום של מטוס חוטף אייקון לראש)

Hubert Hubert

New member
batman year 100

של פול פופ. איזה קומיקס מאכזב, יא אללה. כתיבה מסריחה, ציורים מגניבים שנדפקו בצביעה בגלל אפקטים של פוטושופ, עלילה לא ברורה, סוף מאכזב, חתיכת חרא!!! אם מישהו קרא את הספר ובא לו להסביר לי מה הלך שם, הוא מזמן. אבל לפני זה קראתי את האוגדן השמיני של פייבלס והוא היה מוצלח מאוד, כרגיל. ועכשיו אני קורא את הwalking dead באמצעים לא כשרים, ווואי, כמה פאתוס.

Dorit Maya Gur

New member
batman year 100

איך אתה יכול להשמיץ את batman year 100 של פול פופ אני חושבת שכל ארבעת החלקים עשויים מעולה כתיבה מסריחה? צביעה לא טובה? האם אתה יכול לתת לי סיבה יותר טובה או למה אתה חושב שהם נעשו בצורה לא טובה כי זה נורא מעניין אותי, אשמח אם אפילו תכתוב לי למייל [email protected]

Hubert Hubert

New member
אפשר לכתוב גם פה, למען שאר הקוראים

בקשר לצביעה - אני בד"כ אוהב את הציורים של פול פופ, וגם פה הם היו טובים אם כי קצת "רגילים", לא היתה לו ממש הזדמנות להשוויץ ביכולות שלו. נראה לי שהציורים שלו היו עוברים יותר טוב בשחור לבן כי היו כמה קטעים שהכניסו כל מיני אפקטים מגעילים של פוטושופ, בוהקים כאלה שהבהירו את הקו ולא עשו לו טוב, היו גם כמה שימושים לא מאוד מוצלחים בטקסטורות. זה לא שהצביעה לגמרי הרסה לי הכל, רוב הזמן זה סתם היה שטחים ממולאים חלקים וזה היה סבבה, אבל כשניסו לעשות משהו מעבר זה יצא גרוע. בקשר לכתיבה (והקטע הזה מכיל כמובן ספויילרים לספר, אז מי שמעוניין לקרוא אותו ועוד לא קרא - להתרחק!!!) - לא קרה שם שום דבר מעניין. חצי מהספר, אולי אפילו יותר, היה כל מיני מרדפים לא ברורים (שאגב, גם לא היו עשויים משהו, היה לי די קשה לעקוב אחרי מה שהולך שם חלק מהזמן), ואתה חושב שמדובר באיזה סיפור תעלומה שמתעסק במיתוס של באטמן, ושבסוף תקבל איזו תשובה לגבי מי הוא הבאטמן הנוכחי או לפחות איזושהי תובנה לגביו, אבל במקום זה הם דוחפים לך איזה קונספירציה בנאלית על וירוס שאוכל אנשים בשירות הממשלה... לא מאוד מקורי, עשוי משעמם, ומאכזב כי ציפיתי בכלל למשהו אחר. הם עושים שם סיפור גדול מסביב לזהות של באטמן, מסביב לתיקי המשטרה עליו וכל זה, ובסוף לא מקבלים שום תשובה! באטמן הוא עדיין ברוס ויין? אם כן (וזה בערך הדבר היחיד שהסיפור לפחות רומז לגביו), איך זה אפשרי בכלל? מה לעזאזל קורה פה? לאף אחת מהדמויות אין אופי מעניין, אף אחד לא עושה שום דבר מעניין, הכל נורא מעורפל ולא ברור, ובד"כ כשאני קורא משהו מעורפל ולא ברור אני נוטה להאשים את עצמי שפספסתי משהו, אבל הפעם זה נראה כמו סתם חארטה. יצא לי קצת לדפדף בביקורות באינטרנט על הספר וכולם מהללים אותו, אין לי מושג למה, אני לגמרי התאכזבתי. מה את מצאת בספר?

Dorit Maya Gur

New member
מה מצאתי בספר

טוב אני חושבת שפול פופ שולט בנרטיב מזן אחר הוא לא הטייפ האופייני של אומני קומיקס יש לו דרך בלתי רגילה תרתי משמע לספר סיפור ספר קומיקס טוב נמדד ביכולת של האומן לספר את הסיפור ( אם נניח לרגע לסיפור עצמו ) אך זוהי דעתי אני אישית לומדת המון מקריאה למשל של ספרו 100% שהוא גם כתב וגם עשה את האומנות אבל כל אחד ודעתו האישית תודה על הביקורת הנרחבת להית

amitais

New member
אני נאלץ להסכים עם הוברט

אם הנוד הנפוח הזה רק היה מסכים להתמסר לכותב חיצוני כולנו היינו יוצאים נשכרים. הוא קומיקסאי ענק, ענק, ענק, אבל סופר קטן, קטן, קטן.

amitais

New member
סופרמרקט

עלילה: דלילה, העתק חיוור של רעיונות סייברפאנק מראשית שנות השמונים. אמנות: לא רעה, קומפוזיציות מעניינות פה ושם. למה לקנות: הצביעה. הצביעה הכי טובה שראיתי במיינסטרים קומיקס אי פעם. שילובי צבעים מפתיעים, עכשוויים, מעניינים, מעוררי השראה. זהו.

ailag

New member
../images/Emo178.gif

וובקומיקס כרגיל, אין זמן לקרוא ספרים רגילים. הספר האחרון שקראתי היה הפייבלז arabian nights (זה 7, נדמה לי), דילגתי על הסיפור האחרון ואקרא אותו מתישהו בעתיד - גם כי הוא לא נראה לי כזה משהו, וגם כי הציור הפריע לו להיות שוטף. הסיפור יצא להם טוב, לא כ-זה מבריק אבל עדיין סיפור טוב :) בזמן האחרון אני משלימה פערים בוובקומיקס user friendly טיפין טיפין. לא מספיק לא מספיק! (ועוד אני עושה בחנים כשאני לא קוראת מספיק?)

מה ה מצב

New member
the sandman

את החוברת שנייה בספר השני. אני קוראת אותה שבוע כבר... ואם סופרים את ההפסקה אז כבר חצי שנה...

petpatrol2

New member
תלוי

היום בבוקר קראתי 2 עמודים מהחוברת שלי של פמילי גאי, אבל כפי שציינתי, זה רק 2 עמודים אני כל הזמן קורא קומיקסים קצרים באינטרנט, אז לא יודע אם זה נחשב, אם כן אז DEAD DAYS החוברת האחרונה שסיימתי היא בטח PLASTIC MAN מספר 10 איך אני אוהב לסבך שאלות קשות.

MajorWinters

New member
ION #10

בחוברת שהייתה די פילר, אני חושב... אבל אני מת על הסדרה הזו.

spidey 82

New member
אתמול סיימתי את האוגדן של

Shanna The She-Devil. אמנות מרהיבה של פרנק צ'ו, הסיפור לא ממש מעניין ובעיקר שם כתוספת כמעט לא מורגשת לצ'יזקייקיות והטבח שמציף את הסיפור (מצד רפטורים, טירקסים ושאנה). אין כמעט השקעה בציור רקע וקשה להתמקד בסיפור כשהגיבורה מסתובבת כמעט בעירום לאורך כל הספר (עוד יותר קשה כשמנסים לדמיין איך זה היה נראה אם מארוול היו מפרסמים את זה תחת ליין MAX כמתוכנן במקור...) בקיצור: לגברים שמחפשים אקשן וכמעט-עירום על חשבון עלילה. כרגכ אני קורא את הדייג'סט ה-4 של Runaways. אמצע הספר והכתיבה כהרגלו של BKV מעולה. מרגיזות אותי טעויות שהן בעיקר אמנותיות ולטרינג (בלון דיבור מיוחס לדמות אחרת; דמות ששכבה מחוסרת הכרה בסוף הפרק הקודם נמצאת בהכרה מלאה בעמוד הראשון של הפרק הבא כשנראה כאילו לא עברו יותר מ-2 שניות).

mulon1984

New member
אכן אוגדן משובח

בהתחלה חשבתי שאמרת "שי-הולק". אומנם אין כל כך רקע, אבל זה לא מפריע. ויש את גירסת העירום של חוברת 1, אבל כל קטעי העירום שם הם באינק בלבד.

illustrator

New member
גליון אחרון של Daredevil

מס' 92, אם אני לא טועה. בסה"כ אני נהנה מההרצה של ברובייקר ולארק על הכותר, אבל קצת הפריע לי שעיקר הגליון הנוכחי הכיל דו-שיח בין מאט למי שעומד/ת מאחורי מה שקרה לו לאחרונה שנע במעגלים קצת יותר מדי עד שמגיעים לשורה התחתונה. עם זאת, העלילה מתקדמת בצורה משמעותית (מדהים איך שני עמודים יכולים משמעותיים יותר משאר החוברת). דבר אחר שמפריע לי זה עבודת הדיו של Gaudiano. נהנתי מהאומנות הרבה יותר כאשר מייקל לארק עשה את הדיו בעצמו.

Peter MFM

New member
FantaGor#3

זה קומיקס משנת 72, שמחולק לכמה סיפרי אימה קצרים. כותב ומצייר בו בין היתר גם ריצ'רד קורבן שהוא ללא ספק הצייר שאני הכי אוהב. איכשהו אוגנדה הצליחו להזמין את זה ואני מאושר. ריצ'רד קורבן תותח, צריך להוציא לו את המוח, לחקור אותו ולשבט מיליוני קורבנים קטנים, ואז לנעול אותם במרתף חשוך ולהכריח אותם לצייר 24 ביום.

ailag

New member
ואחר כך אנחנו אומרים

שקומיקס לא משחית את הצעירים..

the runaway

New member
YOUNG AVENGERS #1-6

כי הדפדוף בוואן-שוט של באקי שיצא עכשיו הזכיר לי כמה אהבתי את הארק הראשון של הסדרה. בקריאה שניה זה יצא קצת פחות. עדיין ממש כיף.

למעלה