אפשר לכתוב גם פה, למען שאר הקוראים
בקשר לצביעה - אני בד"כ אוהב את הציורים של פול פופ, וגם פה הם היו טובים אם כי קצת "רגילים", לא היתה לו ממש הזדמנות להשוויץ ביכולות שלו. נראה לי שהציורים שלו היו עוברים יותר טוב בשחור לבן כי היו כמה קטעים שהכניסו כל מיני אפקטים מגעילים של פוטושופ, בוהקים כאלה שהבהירו את הקו ולא עשו לו טוב, היו גם כמה שימושים לא מאוד מוצלחים בטקסטורות. זה לא שהצביעה לגמרי הרסה לי הכל, רוב הזמן זה סתם היה שטחים ממולאים חלקים וזה היה סבבה, אבל כשניסו לעשות משהו מעבר זה יצא גרוע. בקשר לכתיבה (והקטע הזה מכיל כמובן ספויילרים לספר, אז מי שמעוניין לקרוא אותו ועוד לא קרא - להתרחק!!!) - לא קרה שם שום דבר מעניין. חצי מהספר, אולי אפילו יותר, היה כל מיני מרדפים לא ברורים (שאגב, גם לא היו עשויים משהו, היה לי די קשה לעקוב אחרי מה שהולך שם חלק מהזמן), ואתה חושב שמדובר באיזה סיפור תעלומה שמתעסק במיתוס של באטמן, ושבסוף תקבל איזו תשובה לגבי מי הוא הבאטמן הנוכחי או לפחות איזושהי תובנה לגביו, אבל במקום זה הם דוחפים לך איזה קונספירציה בנאלית על וירוס שאוכל אנשים בשירות הממשלה... לא מאוד מקורי, עשוי משעמם, ומאכזב כי ציפיתי בכלל למשהו אחר. הם עושים שם סיפור גדול מסביב לזהות של באטמן, מסביב לתיקי המשטרה עליו וכל זה, ובסוף לא מקבלים שום תשובה! באטמן הוא עדיין ברוס ויין? אם כן (וזה בערך הדבר היחיד שהסיפור לפחות רומז לגביו), איך זה אפשרי בכלל? מה לעזאזל קורה פה? לאף אחת מהדמויות אין אופי מעניין, אף אחד לא עושה שום דבר מעניין, הכל נורא מעורפל ולא ברור, ובד"כ כשאני קורא משהו מעורפל ולא ברור אני נוטה להאשים את עצמי שפספסתי משהו, אבל הפעם זה נראה כמו סתם חארטה. יצא לי קצת לדפדף בביקורות באינטרנט על הספר וכולם מהללים אותו, אין לי מושג למה, אני לגמרי התאכזבתי. מה את מצאת בספר?