אזהרה,,,,

../images/Emo59.gif אזהרה,,,,

שאלה לגבי פיצוצים,, לאאאאאא,, אל תסגרו את ההודעה,, בבקשה,, תענו לי,,,
מרחתי שכבת צבע על דאס,, מרחתי סטפ1 ואז צבע נוסף, ,לא היו אמורים לצאת פיצוצים,,,.???? ואם לא,, אז איך כן,,,?
שאלה נוספת,, מבטיחה אחרונה,,, מרחתי צבע על עץ,, מה עליי לעשות עכשיו כדי שיהיו פיצוצים,,?? פליזזזזזז,,,

לילך1

New member
תמרחי דבק נגרים מסוג אלמרס !!!

ואחרי ייבוש עוד שיכבת צבע שונה

לילך1

New member
אז....

תמרחי סטפ 1 אחר כך סטפ 2 בכיוון הנגדי ושמן פישתן עם צבע אקריל ...

../images/Emo13.gif) אני אגיד לך למה?...

בגלל שבכל השירשורים הארוכים..כתוב דבק אלמרס בין שתי שכבות צבע.. ולסטפים זו שיטה אחרת.. אבל רק בגלל שהיית כל כך נחמדה הסכמתי להגיד את זה שוב..
) שיהיה לך בהצלחה..ואם את נתקלת בבעיה..תקראי במאמרים שוב..

didi10

New member
עשית טוב על הדאס, אותו דבר בעץ

צבע-(למרוח מלמעלה למטה) שיתייבש אחכ´ סטפ 1 (למרוח מימין לשמאל= כיוון מנוגד), שכבה לא-דקה שיתייבש טוב טוב אחכ´ צבע שני (שכבה דקה/מדולל) לאחר שיתייבש יווצרו הסדקים שימי לב שיהיו ניגודים בין הצבעים עמ´ שיבלטו הסדקים לבן+אדום/כחול בז´ +חום כחול+תכלת

אם כן,,,

לא ברור לי,, למה לא יוצאאאאאאאא,,, גרררררר,, אני כבר מיואשת מהסיפור הזה,,, קראתי את כל השרשורים,, עשיתי צעד אחר צעד,, וגם עכשיו,,, וכלוםםםםםםםםםםם,, לא יוצא,,,

עדי 4

New member
שולינקה,שלא יזרקו אותך מפה../images/Emo8.gif

תמשיכי לנסות ולנסות ולנסות. רוצים לראות את התוצאות. וכל הכבוד על הסבלנות והניסיונות הרבים להגיע לתוצאה הרצויה.

חחחחחחחחחחחח,,,,

תשמעי,, מדאס התייאשתי,, הנחתי אותו בצד,, מפיצוצים , אני בדרך,, אניח בצד,, משעמם לי לצייר על עץ ,, בלי לקשקש מסביב,,,,

osni

New member
אל יאוש - עשי מה שלילך אמרה לך

את בטוח תצליחי. פשוט בלבלת בין 2 השיטות.

עדי 4

New member
הי ,אל תניחי בצד

ואל תתיאשי. נראה לי מפה שאת בכיוון הנכון. לילה טוב עדי

לילך1

New member
לא להתייאש...../images/Emo132.gif

פשוט לחזור ולקרוא את כל השירשורים וכל המאמרים בנושא שימי לב שיש 2 שיטות שונות ותוצאת כל שיטה היא שונה אל תבלבלי בינהם ובסוף תצליחי !!!! טיפ.... זה מה שהולך ביחד : צבע אקריל + דבק נגרים + צבע אקריל = סדקים על הצבע תמונה + סטפ1 + סטפ2 + מישחה ושמן = פיצוצים על תמונה קדימה לעבודה !!!!

Noga222

New member
למה התייאשת מדאס?

זה חומר די קל! מה ניסית לעשות איתו ולא הצלחת?

c h i p c h i p

New member
didi זה לא נכון

יש פה בלבול השיטה של שני הצבעים זה לא עם הסטפים!! זה עם קראקל/דבק נגרים בסטפים -שמים צבע ואח"כ סטפ1+סטפ2 + שמן פשתן עם צבע

didi10

New member
CHIP לא בלבול, ניתן להשתמש גם בסטפ1

1 במקום קראקל או דבקים (היא אמרה שאין לה דבק)

popo11

New member
אני מציעה סמנטיקה חדשה -

מה שעושים עם סטפ1+2 זה הפיצוצים העליונים - להלן פיצוצים. מה שעושים עם קראקל/אלמרס זה הפיצוצים התחתונים - להלן סדקים. פשוט צריך להבין את המילים ואז הכל מסתדר. פיצוצים - על עבודה גמורה. סדקים - על עבודה בהכנה. אולי זה יעזור להרוג את מפלצת השרשורים ה

lilachh

New member
סיוון - כל הכבוד על היעילות ../images/Emo140.gif ו-

ואני גם ממליצה במקום להסתבך עם השרשורים הארוכים שהיו בנושא לקרוא את הסיכום המשובח של שבלולית בנושא ואת תוצאות הטסטים שעשיתי - ככה אף אחת לא תתבלבל (או שלפחות לא מאוד תתבלבל
)

למעלה