n i s s 1

New member
שלום יש לי ספויילר רציני

סיגי תמות בתאונת דרכים!!! טוב את זה כבר כולם יודעים אז יש לי ספויילר לגבי מיטל וסער, בפרק הראשון הראו שמיטל לחשה לסער " תזכור את זה הם רוצים להרוג אותו... זה יציל אותך...." ואתם תוהים מי זה "" אותו"" , אותו זה ג'וזף, החברים שלו/ כנופיה שלו, מתכננים להרוג אותו והם גם אלו שסוחטים אותו... ומיטל בדיעבד עלתה על זה ולא סיפרה לסער, רק אחרי הפיצוץשל היאכטה , היא חשבה על העתיד וסיפרה לסער את התכנון שיש לחברים / כנופיה שהם רוצים להרוג את ג'וזף- ואז ככה כל הכסף יילך אליהם ולא אל מיטל ש"מתה" ועכשיו הם יכולים להוציא את זה לפועל, כי אם הם היו הורגים את גוזף לפני אז מיטל הייתה מקבלת את כל הכסף.

../images/Emo7.gif

אני לא רוצה שהיא תמות
אני אוהבת אותה! היא הדמות הכי טהורה שמה חוץ ממלצרטיה
אני אוהבת את "הספרית המעפנה עם האף הגדול"

Tinkit16

New member
אחלה. מהו מקור המידע שלך?../images/Emo13.gif

זה באמת יכול להיות ספויילר אמיתי, וזה אפילו הגיוני - אבל מאיפה אנחנו יכולים לדעת שזה נכון
מעכשיו, לכל ספויילר - כדאי לרשום גם איך הגעתם אליו - ככה יהיה יותר קל לבחור אם להאמין או לא... כי כאן באמת יכול להיות שזה הגיוני, השאלה היא האם זה ככה...

linoy7

New member
../images/Emo45.gifזה באמת נשמע הגיוני..../images/Emo41.gif

לפחות שיגיד מאיפה הוא מביא את זה..

n i s s 1

New member
כן זה ספויילר

יש לי קשרים מסויימים ואני לא ממציא, וגם כמו שרשמתם זה הגיוני!!! אז כן זה אמיתי ולגבי מיטל אני לא יודע אם היא תחזור,ואני אישית כן רוצה שהיא תחזור, לגבי טובה , דריה ומילי, כן הם יחזרו!!! כמו שרובכם יודע. ועכישו אני מנסה לברר איך מילי תשתלב בעונה הנוכחית....

Misstoti

New member
../images/Emo28.gif יש לי הוחכה !!

היה איזה ספויל שתם בא לבית קברות ומדבר אל הקבר ......איזה באסה...

Misstoti

New member
../images/Emo28.gifתיקון..

היה איזה ספויילר אחד שתום מדבר כזה אל הקבר ...(אל סיגי) אז היא באמת מתה ...

elinoroosh4

New member
יאאאא...איזה באסה!!!

הפגנהההההההההההההההההההההההההההההה סיגיי לא תמות...................

טוב יש לי ../images/Emo58.gif ענקי וניראה לי די הגיוני!!

טוב אז ככה שמעתי: זאביק הוא בעצם בוריס-בוריס מהעונה הקודמת זוכרים??? ודורי וסער הם אחים!!!!!!!!!!!!!!! והאורי הזה זה בעצם סער האח של דורי הוא חושב שהאח שלו "אורי"[שהוא בעצם סער אבל הוא לא יודע]מת אבל בעצם הקבר ריק כי סער הרי חי אז אין כלום בקבר של אורי=סער.וגם אמרו לי שמי שכתב את המכתב לגוזף זה זאביק=בוריס כדי להציל את סער כי הוא בעצם אבא שלו אבל לא הבנתי את זה שהוא אבא שלו כי כיאילו הוא היה בוריס שעשה שינוי פנים [כמו שמיטל עשתה] אז איך יכול להיות שאבא של סער במקור רוסי חחחח אז לא הבנתי את זה כל כך.. ו..היה עוד ספויילר אממ.. אהה זה לא ממש בטוח מילי ותום יחזרו ואז יפרדו ואז הוא יחזור לסיגי אבל לא ניראה לי שזה נכון כי לפי מה שאמרו פה סיגי תמות[אני מקווה שלאאא
]ואז תום יהיה עם יעל. ו..אהה באו להגיד לי עוד אחד אבל הפריעו באמצע היו צריכים את הטלפון
אז לא התקשרתי אליה שוב חחחחחח וניראה לי שהיה עוד משהו אבל אני לא זוכרתתתתתת אני חייבת להתקשר אליה שוב זאת אחת הקרובות משפחה שלי אמרה לי שהיא שמעה את זה ובמקרה דיברתי איתה חחחחחח טוב תגיבו אולי נצליח לפענח את זה עוד יותר יוו אני חולה על ספויילריםםםםםםםםםםםםםם

liaush

New member
הכל הגיוני חוץ מ דבר אחד ../images/Emo11.gif

אני בפירוש שמעתי את מה שמיטל לחשה לסער וזה הלך ככה: ג'וזף מתכנן... הוא רוצה לחסל אותו.. תזכור את זה זה יציל אותך. לא הגיוני למה שג'וזף ירצה לרצוח את עצמו?

n i s s 1

New member
טוב זה הרי ציטוטים קטועים

היא סיפרה לסער שג'זף תיכנן את כל הקטע של הפיגוע ביאכטה, והמאפיה מאחורי גבו רוצה לחסל אותו, זה בקיטועים.

Barefoot1

New member
וואייי

סיגי כזאת חמודה! מסכן תום,והם עוד כזה בלחצים ביחסים! מקווה שלפני זה, זה יסתדר...

למעלה