Sharonlady21

New member
../images/Emo58.gif

קראתי עכשיו ששרה תמות מישהו יודע איך? ולמההההה?

shirmk

New member
מצטערת לא...

גם אני קראתי על זה.... לכן גם אני רוצה לדעת... בבקשה?? חוץ מזה היא מתה בגלל שג'ורגיה פוקס לא חתמה על חוזה עונה 8 נכון??

DeepThoughts

New member
מההההההההההההההההה?

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אם זה נכון:( אז שיסגרו את הסדרה מנייקים

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gifאמממ...

שירה ארת יושבת? כי לפני שאת קוראת את זה כדי שתשבי. יש ספוילרים כבר הרבה זמן בקשר לזה שג'ורג'ה לא תמשיך לעונה 8 כנראה שבגלל שלדעת PTPB הדמות של שרה מיצתה את עצמה ואין מה לעשות איתה יותר, ואז כמוון שצריך להרוג אותה. אבל זה לא נגמר שם, יש מקורות שאומרים שבילי לא מוכן להמשיך לעונה 8 עם ג'ורג'ה לא ממשיכה, אז זאת אומרת שאולי ניפרד מישניהם? בכל מקרה חשוב לזכור שאלו רק ספוילרים, ולקראת סוף כל עונה מתחילים לצוץ ספוילרי זעם (גם בעונה 5 כבר אמרו שגריסום לא ימשיך לעונה 6), אז אני לא יודעת כמה ברצינות כדי צריך להתייחס אליהם. אניווי, ממש אין לי זמן עכשיו לחפש ספוילרים, אז גם אני אשמח קישור הספציפי הזה, או לספוילרים מעניינים אחרים.

Sharonlady21

New member
סורי שהרסתי אשליות לגבי שרה וגריסום

אתם גרמתם ליע להתמכר לספור שלהם אז נכנסתי ליוטוב והסתכלתי על סרטונים בכל מקרה היה שם סרטון שמראים איך הצוות מגיב למוות של שרה .. כולם בכו.. אז אני מניחה שזה הולך לקרות

cherryblossom

New member
אה

זה באמת לא נראה לי הגיוני כי א. אם שרה תמות זה יהיה בסוף העונה ועדיין לא צילמו את הפרקים האלו בכלל ב. קודם הייתה שומע הרבה יותר ספוילרים ורואה תסריטים וג. עד כמה שלפעמים זה אולי לא נראה ככה קטעים בפרקים שלא שודרו (בעיקר כאלו שעוד לא צולמו) לא מגיעים בכזאת קלות לרשת (אלא אם כן cbs משחררת אותם כמובן).

DeepThoughts

New member
הסרטון הזה שאת מדברת עליו זה סתם

פאנפיק פיקציה או פנטזיה של צופה...

הדמר

New member
זה קצת מוזר...

לא נראה לי שיש דמות שלא מיצתה את עצמה... אם היא לא תמשיך זה לדעתי לא בגלל הדמות

DeepThoughts

New member
עשיתי קצת חיפושים

ומה שגיליתי זה שכנראה ג'ורג'ה לא חתמה עדיין לעונה 8, אבל ויליאם כן.. וגם ויליאם אמר שהוא רוצה שאם שרה עוזבת אז גריסום יעזוב איתה, וויליאם בעמדת כוח בסדרה. אני מניחה שהוא ישכנע אותה לעוד עונה או כמה פרקים לפחות כדי שהם יוכלו לסיים את שרה וגריסום ביחד. גם כשויליאם יצא לחופש ל4 פרקים אמרו שהא לא חוזר.. אנשים נוטים לדרמטיות. ואם שרה מיצתה את עצמה, אז קתר'ין וניק ואחרים לא? מוזר ג'ורג'ה כנראה עושה בעיות כמו שהיא עשתה בסוף עונה 4.. בכל מקרה באמת אני לא אמשיך בסדרה אם לא יהיה לי GSR, הם הגרעין מבחינתי.. יש למישהו לינק מהימן בעניין?

DeepThoughts

New member
ועוד משהו

אם גריסום ושרה לא יהיו, הם יאבדו משהו כמו 90% מהרייטינג.והסדרה תגסוס . אז כדאי להם לשקול העלאה בשכר אולי

shirmk

New member
מה שאני שמעתי זה ש...

שמעתי שג'ורגיה לא חתמה מסיבה משלה, היו מספר ניחושים כמו שהיא אולי קיבלה עבודה טובה יותר או משהו כזה. אבל שום דבר לא ידוע.... מה שכן, בחיים לא שמעתי את השטות הזאת על ויליאם!! הוא חתם עונה שמינית כמו גדול, אבל הוא ביקש שיקצצו לו קצת בתפקיד זה כן, וזה היה מסיבות אישיות.... אבל עדין שום דבר לא ברור..... נחכה ונראה....

Ambious

New member
../images/Emo58.gif אין לזה כרגע שום ביסוס

אלה רק השערות של צופים - האנשים שבד"כ מספקים ספוילרים לא שמעו על זה אפילו.

למעלה