s0p3rsa1yan

New member
Sin City 2

ראיתי תסרט הראשון, וזה אחד הסרטים היפים שראיתי - במיוחד הקטע הראשון עם מארב. הולכים להוציא תסרט השני. יש לי שאלה לאלה שקראו תקומיקס עיר החטאים.. יראו עוד קטעים עם מארב? אני שואל, גם בגלל שאני מקווה שיהיה.. וגם בגלל שראיתי תמונה שלו מהקומיקס, כשהוא מחזיק איזה ילד או ילדה קטנה. קראתי תקציר על הסרט השני, אבל לא אומרים משהו שירמוז שהוא יהיה בסרט השני. לפי התקציר הבנתי, שזה יהיה עם הבחור שהיה בקטע השני של הסרט הראשון. וננסי מנסה להתמודד עם המוות של (שכחתי תשם שלו), ההוא שהתאבד כדי שלא יפגעו בה. אם לא הולך להיות עוד קטע עם מארב, אז אלה שעשו תסרט הורידו קטעים?

mulon1984

New member
וואו! בלאגן!

אם הסרט השני ימשיך להיות מבוסס על הקומיקס, אז הנה התשובות לשאלות שלך: הסיפור עם מרב נגמר ברגע שמרב חושמל למוות (בפעם השנייה). מרב מת. תתמודד עם זה. מה שכן, הסיפורים השונים בסין סיטי מתרחשים בקווי זמן שונים, ויש עוד סיפורים בסטוק שבהם מרב מגיע אבל בתפקיד אורח ולא דמות מרכזית בסיפור. לפי השמועות, אחד הסיפורים בסרט השני יהיה a dame to kill for, והוא יכיל את דוויט כדמות ראשית ואת מרב שבא לעזור לו קצת להרביץ לאנשים. תודה לאל, ג'סיקה סימפסון יצאה מחיינו לנצח, ונראה אותה רק בתפקיד חשפנית שלא אומרת כלום. לגבי ננסי: לא, אין סיפור שבו ננסי מנסה להתמודד עם ההתאבדות של הרטיגן (ברוס וויליס). ותודה לאל על כך, לא הייתי רוצה לראות את ג'סיקה מנסה לעשות תפקיד עמוק של אדם שמתמודד עם משהו. שתרקוד בחזייה ותסתום את הפה. לפי הקומיקס, אנחנו נראה אותה רק ברקע רוקדת. ותקרא את הקומיקס, חבוב. הוא הרבה יותר טוב מהסרט. הרבה יותר טוב.

s0p3rsa1yan

New member
יאללה זה בדיוק מה שחשבתי..

כי בסרט הראשון יש קטעים שבהם אתה רואה דמויות מהקטעים האחרים.. אז חשבתי שאולי יש סיכוי שיראו קטע שקרה פעם.. ואולי קטע שמזכירים אותו בסרט הראשון. כמו זה שמארב מרביץ לכמה שמציקים לננסי - לא חשבתי שיעשו על זה קטע שלם - חשבתי אולי יראו את זה רק סתם ככה.. כתרחיש שקורה ברקע, בזמן שמראים על דמות אחרת, כמו דוויט והחיים הקודמים שלו , לפני ששינה תפנים. איזה באסה, דווקא הוא מת.. אבל האמת, זה מתאים לו. הוא לא דמות שמתאים לו לחיות באושר ועושר וכל זה... יותר מתאים לו למות ככה. כמו טוני מונטנה, ועוד אנשים שדומים לו. הורדתי תקומיקס פעם, אבל בסוף לא קראתי - כי זה מעצבן לקרוא ככה במחשב. והורדתי גם שלשום את a dame to kill for - לא ידעתי שזה הולך להיות בסרט השני. ראיתי את זה להורדה. ראיתי תעמודים הראשונים והפסקתי. יש את זה בעברית למכירה? למרות שגם באנגלית טוב...

ailag

New member
סין סיטי נראה לי אחד מאלו

שבמיוחד לא יוצא טוב על המסך. בכלל, מבחינת ההורדות הלא חוקיות תעשיית הקומיקס פחות מפסידה מתעשיית המוזיקה, כי ברובם על המחשב זה לא אותו הדבר. אין סין סיטי מתורגם לעברית. לצערנו, נדיר שמתרגמים קומיקס לעברית. יש את כל סין סיטי באנגלית בחנויות הקומיקס (לינק בצד שמאל, שתיהן בת"א ויכולות גם לשלוח), ובכלל, גם מה שאין אצלן בדרך כלל אפשר לבקש וישיגו. אבל סין סיטי יהיה להם, זה פופולרי.
סין סיטי הראשון (the hard goodbye)
לדעתי המוות של מארב יושב בול על התיאור של הדמות שלו. הוא אמנם מעורב יפה בעיר ויודע איך להתנהג אבל הוא זר לעולם - אפילו בעיר כמו סין סיטי שממילא היא לא לבבית במיוחד. החוקים של העולם מוזרים לו. לכן רק זונות נחמדות אליו והוא כל כך מופתע שהוא לוקח את זה אישית, למשל. בכלל, אנחנו לא ממש רואים חברים שלו מלבד השוטרת שאחראית עליו. גם האינטראקציה עם אמא שלו (בספר / בגרסה המורחבת) היא לא נורמלית, כאילו הוא לא יודע איך העולם פועל, הוא מרוחק ונפרד מהעולם. ואז, כשהוא מתקרב יותר מדי לעולם, מתרגש ועושה משהו שמשנה את העולם כך שיתאים יותר למה שהוא חושב ותופס - העולם פולט אותו החוצה. האלטרנטיבה היתה לא להרוג (מי זה היה, רוארק? מאוחר והסתבכתי בשמות) ולהשאר נפרד מהעולם, שאפילו האירועים שקשורים אליו בעולם לא משפיעים עליו ולא מקבלים תגובה ממנו. מקווה שמה שכתבתי הגיוני, מאוחר עכשיו ואני עייפה. מחר נראה אם לא שכחתי מילות קישור שם

s0p3rsa1yan

New member
תודה על התגובה...

ועל הספוילר.. כן נראה לי זה היה רוארק שהוא רצח, וגם את קוין. זה מה שעושה אותו שונה מהדמויות האחרים. שאר הדמויות האחרים מנסים(לפחות בהתחלה) להשתלב בעולם, והם יותר אנושיים ממנו. זה אבל הופך אותם גם ליותר כנועים. בגלל זה לא אהבתי תקטעים שלהם כל כך כמו תראשון... במיוחד תחלק השלישי , שבו השוטר יורה לעצמו בראש כדי שלא יפגעו בננסי. הוא באמת מתנהג לא מחובר וכאילו שום דבר לא משפיע עליו, אבל בסופו של דבר הוא נתן תחיים שלו בשביל לנקום בשביל מישהי שהוא בקושי הכיר. גם הוא עוזר לדוואייט...(התחלתי לקרוא את a_dame_to_kill_for) מישהו שלא יודע בדיוק אם לקרוא לו חבר שלו, אבל זה הכי קרוב לחבר שיש לאנשים כמוהו . לא שהם פחות נאמנים מחברים או משהו כזה.. עכשיו שאני יודע מה הספר הראשון, אני לא ימשיך לקרוא.. אני יקנה אותו אם אני יצליח להתאפק ולחכות.

mulon1984

New member
חאלאס כבר!

חפרתם ת'נשמה. תקנה את הקומיקס כבר, אתה לא תתאכזב. ונקודה להמשך: אין תרגומים לעברית של קומיקס אמריקאי, חוץ מאסטריקס וכמה חוברות של אולטימייט ספיידרמן. חוץ מאלו, אין תרגומים לעברית של קומיקס אמריקאי.

ailag

New member
מה רע בלחפור בקומיקס?../images/Emo3.gif

אלא אם אתה רוצה שהוא ישאר NM. נ.ב. פרספוליס פרק 1, ומאוס/עכבר..

Hubert Hubert

New member
מולי, אתה טמבל.

קודם כל, זאת ג'סיקה אלבה, לא סימפסון. ולי הדיווחים הרשמיים, נמסר שפרנק מילר כתב סיפור במיוחד לסרט השני, שלא הופיע בקומיקס, ובו כאמור ננסי יוצאת לנקום בשם הארטיגן. אם אני זוכר נכון, באוגדן השישי של סין סיטי ('בוז, ברודס אנד בולטס' אם אני זוכר נכון), שהוא אוגדן של סיפורים קצרים כאלה, יש סיפור אחד או שניים או שלושה בכיכוב מארב. לא משהו שיכול להחזיק סרט שלם אבל לא מן הנמנע שאחד מהם יופיע בסרט השני (כמו הקטע בתחילת הסרט הראשון שגם מבוסס על סיפור קצר שהופיע בספר הזה), בנוסף כאמור להופעה של מארב ב-אה דיים טו קיל פור.

mulon1984

New member
אלבה, סימפסון, למי אכפת?

שתי חולירעות. עובדה שמילר צריך לכתוב לה סיפור במיוחד, למרות שהיא לא הסכימה להתפשט. ואמרתי שמרב יופיע בתפקידים אורח, ולא כדמות מרכזית.

ailag

New member
../images/Emo58.gif

[[ שרשור זה מכיל ספוילרים לסרט sin city ולחלק מהספרים בסדרה - the hard goodbye, that yellow bastard ובטח עוד כלמיני ]] [[ שלא תגידו שלא אמרנו ]]

למעלה