• פותח הנושא lorda
  • פורסם בתאריך

lorda

New member
../images/Emo58.gif

טוב זה לא ממש ספוילר. אבל קראתי בכמה מקומות. [אם אני אמצא את הקישורים שוב אני אשים.] שהפרק האחרון של הספר.. הולך להיות מן הסבר כזה על מה קרה לדמויות שניצלו. כלומר.. שכל הדמויות ששרדו.. אז יהיה כתוב מה יקרה להם אחר כך. נו כמו בסרטים שאומרים נגיד.. "X וY התחתנו. ושניהם כיום רופאים. הם הצליחו להיגמל.." נו הבנתם XD =]

לא לי...

תודה על המידע. אתם יודעים שאני רכיכה חסרת גב נמושה שלא עומד במילה שלי? החלטתי שאני לא נכנס לפה עד שאני קורא תספר השביעי... בעעע ואני עוד נכנס להודעות שמכילות ספוילר כי אני לא יכול להתגבר על עצמי... אפשר לחסום אותי שאני לא אראה את הפורום הזה ורק את זה?

מה יא

New member
אוף ><../images/Emo96.gif

מישהו יודע אם אפשר בהגדרות של האינטרנט או באישזהי דרך אחרת לחסום אתר? כמו שאפשר לחסום אתרי פורנו וכאלה?

Mr Sinister

New member
בטח שאפשר.

בסרגל כלים יש חלון של "כלים". שם יש לשונית של "אבטחה", ושם אפשר להגדיר אתרים חסומים.

Mr Sinister

New member
אם מכניסים את הכתובות של הפורום

אז לא נראה לי. לא יודע, אף פעם לא ניסיתי לחסום את הפורום אצלי

The T Shirt

New member
הנה

אני לא בטוח בשמות, אבל זה אמור ליהיות ככה בערך: tools -> internet options -> security תסמני את הסימן של האיקס האדום (Restricted/Limited/Forbidden websites) ותלחצי ליד זה על הלחצן Websites... ייפתח לך חלון חדש, תוסיפי שם את הכתובת של הפורום לרשימה. בכל מקרה, זה לא נועל את הגישה לאתר (אם אני לא טועה, אף פעם לא ממש ניסיתי) אלא משנה את הגדרות האבטחה לאבטחה מקסימלית.

זה רק עושה שלא אוכל לשלוח הודעות

+
אבל תודה בכלאופן. כנראה שאצטרך להסתפק בלהתאפק

למעלה