חחח את שפויה? :)

זה מאמי? תגידי את לא רואה שהיא קופיפה קטנה? וזה לא בגלל שהיא תינוקת . זה כי אמא שלה נחשדה בעבר לגבר שעשה ניתוח לשינוי מין (לפני שידענו מה הסיבה האמתית שבגללה היא הגיעה לבית)

למקורי...

יש אנשים שלא שווים תגובה. היא יודעת שכשכתבתי "את שפויה" זה היה בצחוק ובציניות. אבל היא בחרה לקחת את זה למקום אחר. לא חסר אומללים וחסרי חיים באינטרנט. ערב טוב.

פיפיטה

New member
היי בננות

תראו , בגלל מילה משפט שלא הובן נכון (כי כשכותבים זה לא כמו כשמדברים לפני האדם) יש תגובות.... אז תארו לכם בבית מתחילות מחדש בנות שהגיעו שהן שונות אחת מהשניה באופי בצורת חיים לכל אחת יש את הפאקים שלה כל אחת רגילה לצורת חיים שונה הן צריכות ללמוד לחיות ביחד עם אנשים לא מוכרים וגם להסתגל לחיות ללא ההורים בני הזוג או החברים אז לפעמים מילה או משפט שזורקים אנו רואים את זה ב-45 דקות ואיזה בלגן נהיה בבית ריכולים עצבים ואז ניתוח המקרה ע"י המאמנות אז מה לא למדנו כלום ?

t a m i 2 4

New member
לא כתבתי בהקשר ל "את שפויה"

כתבת על התינוקת הקטנה שהיא קופיפה כי אמא שלה נראת כמו קוקסינל.... מעניין איך יראה התינוק שלך אחרי חודש... ככה נראים תינוקות. אולי לא ראית אף פעם... ואם זה היחס שלך לתינוקות אני מקווה שלא תרדי על התינוק שלך שהוא יהיה קטנצ'יק. ומה הקשר לחסרי חיים ואומללים? את באמת סתומה. ברמה קשה.

לתמי תרגעי ומיד!

זו שעשתה אותך סתומה הבנת? תראי מה יצא לה, ילדה מפגרת שמחרחרת ריב וזה לא פעם ראשונה. זה פורום.באנו להנות כאן. מטומטמת. את לקחת כזה אישית את ההודעה שלי על "הקופיפה" שכנראה נגעתי בנקודה רגישה אצלך. המבין יבין. וכשלך יהיה תינוק אם יהיה אלוהים יעזור לו עם אמא כמוך מה חשוב איך הוא יראה. סלמת!

פיפיטה

New member
כשהבת שלי נולדה

היא שקלה קילו ו-600 גר וחמותיבאה לבקר ראתה אותה בבית החולים ואמרה איזה תינוקת יפה ואני חשבתי שהיא בכלל לא יפה ואמרתי שהיא דומה לצפרדע כולה עור ועצמות והכל רפוי אז זה עניין של מבט וכשאוהבים נכד אז הכל יפה לא?

t a m i 2 4

New member
../images/Emo13.gif

זה נכון
אני מקווה שאת לא חושבת עדיין שהיא דומה לצפרדע
סתםם

למעלה