ספויילר ענקי- תקצירי הפרקים

אני מגישה לכם את התקצירים הראשונים של הפרקים הראשונים של העונה השניה. התקציר בתחתית, למי שרוצה להתחרט... פרק 61: חצי שנה עברה. משפחת דביר מתמודדת עם קשיים בבית ומתכוננת לגזר הדין במשפט שעלול להמיט עליה אסון. השמיניה המפורקת מתלבטת אם לאחד כוחות כדי לעזור לשני הנאשמים. ראש הממשלה החדש מקבל איומים על חייו. פרק 62: המשפט מגיע לסיומו המפתיע. דדי מבטיח לדגנית שהשמיניה לא חוזרת לפעול. אדם מזמין אליו את חברי השמיניה לחגוג. פרק 63: מולי ויאיר מציגים בפני אבנר פרוייקט סודי חדש. דדי מספר לדגנית שחסכונותיהם אזלו. ילדי השמיניה מקבלים מעטפה מסתורית. מגדת עתידות מבשרת לרוני משהו מוזר ומפתיע. פרק 64: דדי ואבנר מציגים בפני הילדים את ההפתעה שהכינו להם. נטשה מקבלת זר פרחים ממעריץ אלמוני. האיומים על חיי ראש הממשלה ממשיכים. פרק 65: יחסיו של דדי ובתו הולכים ומחמירים. רוני מתעמתת עם הדייר החדש בביתה ופוגשת מיליונר צעיר ומסקרן. אבי מנסה לפענח תעלומה במצפה בשעה שדורי ונטשה מנסים לגלות מיהו המחזר האלמוני. מי זה מולי? המליונר הצעיר זה תום אבני? מי הם שני הנאשמים שצריך לעזור להם? כנראה שנצטרך לחכות ל- 01/01/2006. אימהל'ה, אני במתח!!!!!!!!!!!!

chen010189

New member
הפרסומת בצד שמאל מותחת יותר,

אישים נוגעים לנשים בחזה, ממש לא עושה חשק למילקי ועוד לילה עכשיו

R o n 2 5 6

New member
ראיתי את הפרסומת הזאת כמה פעמים:-S

אכן פרסומת מוזרה... למרות שרוב הבנים בכיתה שלי היו נהנים ממנה:-S

KiShKooSh

New member
לא קוראת../images/Emo8.gif

ולא, אני לא יודעת הכל
ממש ממש ממש ממש לא
ואני לא הורסת לעצמי
מוטי אתם צריכים להכיר תא הדבר הנפלא שנקרא
ספוילריסטים אנונימים
מכורי ספוילרים בגמילה אני לא קוראת

../images/Emo168.gifמה מה מה?!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מאיפה את יודעת את כל זה?! אוףף...אני כבר לא יכול לחכות!
אבל זה לא עוד כזה הרבה זמן!

Secret17

New member
תתפלאי עד כמה ../images/Emo58.gif

איה עוברת תפנית שלילית מאוד בעונה השנייה, והיא עוד תתכסח רבות עם דדי.

Super Chuly

New member
תודה רבה!

נשמע שמחכה לנו עונה מ-ע-ו-ל-ה! להבא, רק לא לשכוח לסמן כ
ליהי :)

למעלה