avivirus

New member
../images/Emo58.gif

שמתם לב שהעונה הפרק הראשון התחיל בתאונת האוטובוס... וחשבתי שהעונה תהיה סביב חקירת התאונה ושורוניקה תשקיע את רוב זמנה בחקירה הזאתי, אבל כנראה שככה אפשר לראות שמאג לא חשובה לורוניקה כמו לילי, ושכל הרגשות אשמה שהיא הראתה בפרקים הראשונים היו סתם כדי שהיא תוכל להרגיש יותר טוב עם אצמה.. ובכלל התאונה לא ממש מענינת אותה (היא חשבה עליה בפרקים הראשונים) ומאז יש לה רק חקירות מסביב, על הילד שמאג עשתה עליו ביביסיטר (שבסוף התכוונו לאחותה) ועל הילד שנהרג בתאונה וההורים שלו טובעים את בית הספר.. אבל לא על התאונה. מה שהיא חוקרת זה המקרה של לוגן...ולמרות שרואים שהיא אוהבת אותו, זה מפתיע כי זה נראה כאילו העונה תהיה סביב פתירת התאונה, ושורוניקה תעשה הכל כמו שהיא עשתה במקרה של לילי כדי שהיא צדק, אבל בנתיים זה נראה שלקייט זה יותר חשוב מאשר לה..

GiTaNiTo

New member
כן אבל אם אני לא טועה ../images/Emo58.gif

גם בעונה הראשונה היו פרקים בהם ורוניקה לא עסקה במוות של לילי ועסקה בחקירות אחרות.. אני מתאר לעצמי שבקרוב היא תמשיך לעסוק בעוד דברים חשובים.. למשל, היא עוד צריכה לגלות מה הקטע השלם מאחורי הגופה שעל כף היד שלה היה כתוב את שמה את הסיפור מאחורי האוטובוס ואת הסיפור של לוגן.. ובטח יצוצו עוד דברים...

irene17

New member
אני חושבת ש ../images/Emo58.gif 208

אני חושבת שמה שנותן לה את הדחיפה לחקור את תאונת האוטובוס זה העובדה שאהרון היה קשור לזה, היא מרגישה אשמה שכל האנשים האלה מתו בגללה. ועכשיו רק תחילת העונה, גם בעונה שעברה היו תקופות יותר לחוצות מבחינת התעלומה הראשית והיו תקופות שבקושי נגעו בזה. ככל שהעונה תתקדם העניינים בטח יתחממו. ויש לי הרגשה שהיא לא תחקור כ"כ הרבה את המקרה של לוגן, לפי מה שהבנתי מרוב ת'ומס, הוא רוצה לתת קצת מנוחה לקריסטן ולתת עלילה לדמויות אחרות, יש לי הרגשה שויביל ולוגן כל אחד יחקרו בעצמם, ורוניקה אולי תעזור פה ושם. חוץ מזה שאני חושבת שורוניקה עדיין קצת עצורה. אולי בקרוב היא תחזור להיות כזאת נחושה ו"לוחמת" כדי להגיע לאמת, נקווה.

shira245

New member
../images/Emo45.gif לגבי המשפט האחרון.

ורוניקה עוד לא התאוששה מחופשת הקיץ,נראה לי:-

shira245

New member
מה קרה לניסוח בימינו?;[

נראה לי שורוניקה עוד לא התאוששה מחופשת הקיץ.

למעלה