sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif

בפעם הבאה שארצה לשכב עם בעלי, אוודה שסטפני עומדת בפתח הדלת ומסתכלת עלינו ולוקחת רשמים.
איזה פרק מפגר, יאללה! (אני מדברת על חמישי בסן דייגו).

../images/Emo58.gif רביעי ארה"ב מעליי ואצלי

אויש איזה פרק מעולה
היום צפיתי בפרק דרך המחשב ולא דרך הטלוויזיה ומה אני אגיד לכם? גיא צדק כל הזמן! כשמקשיבים להקטור באוזניות הוא באמת מרגיע. בכלל, כל הקטע של הפנטזיות של הקטור מאוד נחמד, בסוף הוא מתעורר מחבק כרית עם חיוך מטומטם של מתבגר. מי לייק. השיחה בין אריק וסטפני שעשעה אותי קצת. כשאריק אומר שיש לו ולסטפני 4 ילדים הוא מתכוון לת'ורן, פלישיה, קירסטן ואנג'לה או שהוא השאיר את אנג'לה בחוץ והכניס את רידג' במקומה? והקטע בין אריק, ברוק וסטפני חולני להחריד אבל אני מודה שצחקתי בקול, לא יכלתי להתאפק. עד כמה שכואב לי מסטפני היה משעשע לראות את אריק מקבל קצת "אקשן" במיוחד עם ברוק שלגמרי נראתה שיכורה וחרמנית (נו ברור אחרי שניק ורידג' עושים לה "משחק מקדים") אה כן וטיילור - יא מעצבנת. ברוק התחתנה. מה אכפת לך שרידג' יילך אליה?

באמת מעניין מאוד...

למי התכוון אריק כשאמר 4 ילדים. יש לי הרגשה שהוא השמיט אותי, הבת החוקית שלו לכל דבר והכלל את רידג' הבוגד! חוץ מזה אני כבר מתה שיגיע מחר שנוכל לראות את סטפני מחזיקה נר לברוק ואריק!!

faery18

New member
זו הייתה תגובה לשירן לא לאנג'לה..

אני שונאאת כשזה קורה..

Shiri from the block

Active member
../images/Emo3.gif אם ריג' באמת ובתמים לא היה רוצה לנשק או להיות עם ברוק הוא לא היה, אבל מה לעשות שכל הגברים חלשים לברוק../images/Emo99.gif

faery18

New member
את מתכוונת-

מה לעשות שכל הגברים נופלים במלכודת של ברוק..

Shiri from the block

Active member
לאא, אני מתכוונת שברוק כל כך סקסית ומדהימה שאף אחד לא יכול שלא להתפתות../images/Emo99.gif

חמישי ארה"ב ../images/Emo58.gif

יאדה יאדה יאדה, ההמשך של יום רביעי. סטפני עדיין עומדת ליד אריק וברוק שמתחרמנים אחד על השני. די דוחה. אחרי זה היא עוזבת כדי למצוא את ניק בבית שלה. השניים מחליפים מהלומות הדדיות (ניק: "לך חרא כי בעלך לשעבר שוכב עם ברוק", סטפני: "לך חרא כי אהובתך שוכבת עם בעלי לשעבר") וניק עוזב כדי להפריד בין ברוק ואריק. ברוק לא יכולה לקיים יחסי מין עם אריק, מתחבקת עם ניק ומתלטפת שוב עם אריק. רידג' שוב מתחנף לטיילור שנכנעת לו והשניים נכנסים למיטה. נהדר. עוד 19 דקות שהלכו בלי לשוב.

sashkashurik

New member
כמה טוב שהכרחתי את אנג'לה

לצאת לשופינג ולא להישאר לראות את הפרק.

Mikel20

New member
רגע את רומזת שאת

מנסה להעביר אותה גם תהליך גמילה מהסידרה בכפייה?

אל תדאג...

בבית הקלטתי את כל פרקי השבוע, וברגע שחזרתי מביקור אצל סשה, השלמתי את כל הפרקים! היא אולי הצליחה להשפיע על החינוך שלי במשך שנים, אבל שאני אפספס את אריק וברוק במיטה?!!!! Never!!!

למעלה