sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודעת איך אריק פורסטר יכול להיות מנכ"ל של חברת ענק מצליחה! לפי איך שהוא "מנחש" את הצעדים העסקיים של ת'ורן, החברה הזו מזמן מזמן הייתה צריכה לפשוט רגל. מצד שני, סטפני הייתה תמיד לצידו, אז כנראה שהיא הייתה הביזנס וומן בכל הקטע הזה, והוא רק צייר שמלות? ומי ילד ילדים?

girlontop

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין עלייך!

רק בשביל הסיכומים הקורעים שלך שווה לראות את הפרקים של ארה"ב
האמת שריחמתי קצת על אריק, כי הוא באמת היה חמוד נורא. סטפני סקפטית כרגיל

girlontop

New member
הפרק היומי ארה"ב (27.1)

הת'ר גדולה: גם נבזית בצורה משעשעת ("Let's have a drink to toast Deacon's first drink"), גם חכמה ("פעם רציתי שתתאהב בי מאסימו, עכשיו אני שמחה שזה לא קרה") וגם מהממת. קראתי שבהפקה שוקלים להחתים אותה על חוזה קבוע ואני חושבת שהיא תהיה תוספת נהדרת לסדרה. כשאני רואה את דיקן הלב שלי נשבר - איך אני אחיה בלעדיו?! הוא כ"כ מסכן ומקסים. כולי נמסה כשהוא מתחיל לדבר במבטא בריטי מזויף. מאסימו כזה רע, אבל משום מה אני מעדיפה אותו ככה מאשר לשמוע אותו נוהם בכיסא הגלגלים שלו. מה שעוד לא הסתדר לי בכל הסיפור זה למה הוא רוצה את ג'קי בחזרה? היא לא אוהבת אותו, היא בגדה בו כשהוא היה משותק והיא קלירלי מעדיפה להתנזר ממין לנצח רק שלא ייגע בה. האם הכל תחבולה של מאסימו להתנקם גם בג'קי בסופו של דבר? האם למישהו באמת אכפת?

girlontop

New member
...

היא מישהי שמאסימו שכר שתשגע את דיקן ותכניס לו אלכוהול למשקאות. היא מרושעת, אבל עושה את זה בצורה אלגנטית נורא.

girlontop

New member
ואני חייבת להוסיף עוד משהו קטן

הסרגיי (Sir Gay - משחק מילים משעשע - not!) הזה מאוד מביך אותי. כאילו הכותבים לקחו כל סטריאוטיפ על הומואים והכניסו לדמות אחת - רק היה חסר שהוא יתחיל לשיר שירים ממחזות זמר. אי אפשר לכתוב דמות של הומו בצורה לא קריקטורית? גם ככה הצופים של CBS שמרנים נורא, לא צריך לחזק את התפישות שיש להם על הומואים.

מסכימה... בדיוק מה אני חשבתי

אני גרה באיזור סן פרנציסקו, אז יש פה יותר גייז מסטרייטס. עד עכשיו רק הכרתי אחד שמתנהג כמו סרגיי, וגם רק כי הוא משחק אותה.

girlontop

New member
הפרק היומי (28.1)

לא היה הרבה תוכן בפרק, אז ברשותכם אני אתמקד במאפיינים חיצוניים שמשכו את תשומת לבי:
אמבר נראתה טוב! השיער, האיפור, המעיל עור
השיער של תומאס איום ונורא. הרבה יותר יפה לו קצוץ. הוא נראה כמו הומלס ככה.
רידג' חייב להסתפר, ודחוף! יש לו מאחורה יותר מדי שיער וזה מזעזע.
מה זאת החולצה הזוועתית שברוק לבשה?! טוב, ועכשיו לדברים "המעניינים" יותר. התחרות הזאת שת'ורן מארגן היא הדבר הכי מטומטם ואינפנטילי ששמעתי בחיי. חוצמזה, למה עתידו של ת'ורן תלוי באריק וסטפני? אני בטוחה שרידג' יישמח לקנות ממנו את המניות ולהיפטר ממנו לנצח. נשבר לי לגמרי מהעלילה הזאת שנמשכת יותר מדי זמן. אני יודעת שבאופרות סבון לא דופקים בדלת אף פעם, אבל היום חשבתי שאני מתה כשאמבר נכנסה לבית של רידג' וברוק בלי לדפוק ובלי כלום ופשוט נדחפה לשיחה. אף אחד לא נועל שם את הדלת? אין אינטרקום או שומר בשער שמודיע כשמישהו מגיע? חכו כשמורגן תחזור, אולי אז הם יקבלו קצת שכל. כשרידג' דיבר ממש שמעתי את סטפני מדברת מגרונו. אוי, הוא למד טוב. תשימו את סטפני במקומו ואת ברוק במקומה של אמבר ולא תבדילו בין הטקסטים. אגב, שמתי לב שאמבר תמיד נמצאת בסיטואציה שמישהו צועק עליה והיא מנסה להתגונן (ומגמגמת ובוכה תוך כדי) - נמאס! ונקודה אחרונה (מתברר שיש לי מה להגיד על הפרק אחרי הכל). שמתם לב שרידג' קרא לברידג'ט kiddo? נראה אם ככה הוא יקרא לה כשהם ישכבו

הייתי בטוחה שאריק יקפוץ על ההזדמנות

לקנות את המניות של ת'ורן וסוף סוף לקבל את מירב המניות של החברה, במקום ברוק. הוא חולם על זה כבר יותר מחצי סדרה. בקשר לאמבר - צודקת, ההתחננויות שלה לתומס זה ממש דה ג'ה וו של מה שהיא עשתה מאה פעם בעבר עם ריק. מה שכן, היא באמת נראתה חבל על הזמן עם הג'קט עור, במיוחד אחרי הווסט פרווה הזוועתי מהפרק הקודם.

girlontop

New member
אני עוד לא הבנתי מה הולך שם

עם המניות: אריק וסטפני לא חילקו את כל המניות שלהם לילדים? אם כן, למה הם צריכים לקנות שוב מניות? במילא הם יחלקו אותן שוב
. מה שהכי מוזר זה שת'ורן (ופלישיה בזמנו) עובד בספקטרה אבל עדיין מרוויח כסף מהרווחים של פורסטר, המתחרה הגדולה. אם ככה, איזה אינטרס יש לו שפורסטר יפסידו? כל זה מעבר להבנתי. ועוד משהו שלא הבנתי: ת'ורן דיבר על שני מעצבים של ספקטרה שעושים את עבודתם נאמנה for decades. לגבי קלארק אני מבינה, אבל אמבר? decades? ביגרו אותה ופיספסתי משהו? ומנגד, הוא אומר שלפורסטר יש שני מעצבים לא מנוסים - מי לא מנוסה שם חוץ מקייטלין? האם זה האלכוהול ששיבש את שמיעתי?

girlontop

New member
שמועה נהדרת! (אנג'י, שימי ../images/Emo23.gif)

מתרוצצות שמועות ברשת שקיילה איוול בדרך החוצה ובראדלי מתכוון ללהק מחדש את דמותה של קייטלין. אם זה נכון, לדעתי זה קשור בכך שתומאס וקייטלין בדרך להיות זוג ובין דרו טיילר בל לקיילה איוול אין שום כימיה. אני מקווה שליהוק מחדש פירושו גם שינוי בדמותה המרדימה של קייטלין והפיכתה לאטרקטיבית יותר.

faery18

New member
אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

הלוואי ויעיפו את קייטלין הלוואייייייי(למרות שהיה אפילו יותר טוב אם בכלל היו מעיפים את הדמות שלה מהסדרה

אולי אני צריכה לנסות את מזלי...

זו דרך טובה לשלם שכר לימוד... את חושבת שתומס ישים לב שפעם ניסיתי להרוג חצי מהמשפחה שלו?

girlontop

New member
גיא, לשיפוטך ../images/Emo88.gif

האם תומאס עבר ניתוח אף? מישהי הזכירה את זה באחד הפורומים, אבל לי קשה לשים לב לדברים כאלה אלא אם הם דרסטיים (AKA השפתיים של האנטר). בתור מומחה לניתוחים ועיוותים, מה אתה אומר?

taylor18

New member
שאלה על ספויילר

תורן מתלהב עכשיו מהחברה החדשה שלו-ספקטרה המצליחה והוא הביא הרי את אמבר ופלישיה. אבל פלישיה עוזבת את הסדרה אז רק אמבר תישאר שם ? החברה באמת תצליח ? הבנתי שכן ממה שכתבת פה.אבל בכל מקרה איך היא תצליח? קלארק פתאום יתחיל לעצב יפה או תורן יהפוך למעצב..?

למעלה