ebony eyes

New member
../images/Emo58.gif

בגלל שהמקור לא הכי אמין אני לא ממש מאמינה לזה אבל בכל זאת... לקוח מ DataLounge No, Brian does not die. However there will be a character death during season 5. Like I said, Brian does NOT end up with Michael. So B/M shippers will be greatly disappointed. However, so will B/J shippers as Brian and Justin remain friends but not parnters in season 5
. The person who dies is not Ben.

pika17

New member
עונה 5../images/Emo58.gif

כן גם אני קראתי בהמון מקומות שהוא מת ,אבל הוא לא, מה שכן הוא יקח מנת יתר זה קשור איך שהוא לברנדון הזה.אבל יש כן דיבורים שהסידרה תסתיים כמו המקבילה הבריטית.שהמקבילים לבריאן ומייקל ומסיימים ביחד.ובקשר לדמות שתמות זה משהו שהיה כתוב עוד בזמן העונה ה4 זאות תהיהי אם אני לא טועה זאות דפנה חברה של ג'סטין.ובקשר לבריאן וג'סטין שלא יהיו ביחד אני לא חושבת שהמפיקים ילכו לכיוון הזה[אחרי שהם גררו אותנו 4 עונות] .אבל במהלך כול העונה האחרונה כולל כבר בפרקים האחרונים ג'סטין ובריאן נורא מיתרחקים.בריאן עסוק בדברים שלו וג'סטין עסוק בדברים שלו.וזה יהיו שתי עלילות ניפרדות שאחת הייתה אמורה להיות ב4 במקביל לכול הסיפור הזה עם קודי.אבל היא תהיהי עכשיו .

gilriv1

New member
../images/Emo58.gif

בעונה5 בראיין עכשיו יעשה יותר כושר -יטפל בעצמו יותר ולא במובן שיזיין יותר - בעונה5 אחרי שהוא עבר את הסרטן ודברים נוראים -כדוגמת הליברטי רייד בראיין יותר ישקיע בתוך המערכת יחסים שלו עם ג'סטין ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אבל הסיפור יתמקד יותר על לינדזי -ומל גם ופיקה את צודקת יהיה הפתעות אמרו הפתעות מפתיעות {נו למה כל כך מרגיז לחכות עד מאי 2005

ebony eyes

New member
../images/Emo58.gif

אז זהו שלפי הספויילרים יש קרע רציני בין בריאן לג'סטין בגלל איזה חוק שנוגע לזכויות ההומואים והלסביות.

../images/Emo58.gif

כואב לי לקרוא שבראין וג'סטין עוד פעם יריבו/יפרדו
... אני מקווה שהם לא יסיימו את העונה החמישית כמו שהסדרה המקורית נגמרה באנגליה(בן מת ג'סטין עוזב ובראין ומייקל ביחד..בעעע)

gilriv1

New member
כרגע ראיתי בערוץ2 במשפט של איימי

את מישל קלוני פרק 69 חזור בקרוב {סוף העונה השלישית

למעלה