../images/Emo86.gifאניייי

האם היתה לך אהבה נכזבת?כן האם שברת למישהו את הלב?לא חושבת מה אתה הכי אוהב לאכול?אבטיח
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?נחמדה איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?בגדים מבחינתי לא משקפים אישיות איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?אמא שלי ולמה?כי היא אמא שלי ועשתה בשבילי הרבה
מי החבר הכי טוב שלך?עדן ודניאל מה אתה הכי שונא בעצמך?את זה שאני סלחנית מדי
כמה זמן אתה מול המחשב ביום?3-4..תלוי אם יש לי זמן
איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?טוב מאוד
איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?אני חושבת פסימית
מה אתה הכי שונא בחברים שלך?בכל אחד מש'ו אחר מעצבן
מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?את הטוב שבהם
מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?משפחה את מי בא לך לחבק עכשיו?אותך
למי בא לך להביא מכות כרגע?אפחד
למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?אני לא..חיחי ממה אתה הכי אוהב לצחוק?ממש'ו מצחיק
, אני צוחקת הרבה
מה הכי מרגיע אותך?שקט איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?אני לא קוראת ספרים איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?לא קוראת האם התנשקת?כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?אממ על בנים ועל מה שמדאיג אותי
אתה אוהב שיחות נפש?כן..שצריך אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?חורף, כי בקיץ תמיד חם מזיעים מסריחים וכל הזמן עייפים..לעומת החורף יותר קריר, עייפים פחות ולא חם שזה הרבה
מה החלום הכי מפחיד שחלמת?חלמתי על מיש'ו שנפר:-
מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?לא זוכרת ולא רוצה להיזכר בזה מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?אפחד
למי עזרת בפעם האחרונה?למורה שלי
שהיא נפלה במדרגות..
אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?כן
אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?מתי שמרגישים שהגיע הזמן..חח האם לדעתך יש גיל למיניות?לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?את החוצפה מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?את האווירה לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?לכל מקום
איפה היית מת להיות? למה?שאלה טובהההה יש הרבה מקומות מדהימים מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח?כאן, בישראל האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?בד"כ כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?לא זוכרתתתתתת
מה דעתך על סטיגמות?זה גועל נפש אתה בריב עם מישהו כרגע?לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?אבא ואמא
מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?60 אתה חושב על מוות?לא מוות מפחיד אותך?כן..בערך איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?כל אחד יזכור אותי בדרך אחרת
למי אתה מתגעגע עכשיו?לחברה שלי שבארגנטינה אתה כותב שירים?לא מה התחביבים שלך?לצאת,ספורט,לשמוע מוזיקה,לרקוד ולטייל מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)בנאדם בלי ערכים
מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני?אממממ חוסר הבנה והקשבה
מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?כמו שאמרה pitput1 שהם קיימים מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?נאמן,כנה,מצחיק..חמוד קיצ מאמין במסתורין?כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?חוזרת לישון
אם אני עייפה..בד"כ כן מי הזמן האהוב עליך?זמר
אמינם, שון פול מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?לא זוווכרת עכשיו איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל?הכל האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?בטח מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?סינדלרה
האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן?כן

סתם..חיוך ללא סיבה..../images/Emo9.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת? כע. האם שברת למישהו את הלב ? כע. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מסובכת,כמו שנטלי אומרת. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? שחור. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? נטלי,נעה,טל,כלמיני כאלה שהשפיעו עליי. ולמה? כי הם השפיעו עליי[?] מי החבר הכי טוב שלך? טל מה אתה הכי שונא בעצמך? שיש לי אישיות כל כך מסובכת כמה זמן אתה מול המחשב ביום? פעם הייתי מלא,עכשיו אני אוהבת לצאת אז פחות.. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? כמו שאני רוצה איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית, מחר יהיה טוב יותר. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? בחברים הכי טובים? כמעט כלום,בחברים הרגילים אתזה שהם חברים רגילים.. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הקשבה מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? פאק,שאלה קשה,עזבו :| את מי בא לך לחבק עכשיו? לא משנה P: למי בא לך להביא מכות כרגע? לא משנה P: למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? כי אני שומעת "החיים יפים" וגם מצחיקים אותי בסיקיו P: ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מהכל מה הכי מרגיע אותך? שינה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? שום ספר,פסיכולוג איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? שום ספר,תנו להם סטירה האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? דוגרי? על אהבה P: אתה אוהב שיחות נפש? כן אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץ מה החלום הכי מפחיד שחלמת? כלמיני מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? מיטל מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? מיטל למי עזרת בפעם האחרונה? מיטל,טל אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שמוכנים האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? הכל מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לא הרבה לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? מה? איפה היית מת להיות? למה? פה מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? הבית שלי..בעצם..אף מקום. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? מאוד מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? שבכיתי ליד אנשים מה דעתך על סטיגמות? איכס אתה בריב עם מישהו כרגע? לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מיטל מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות מאושר בגיל 60 אתה חושב על מוות? כן מוות מפחיד אותך? לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? ליודעת,אני מקווה שטוב... למי אתה מתגעגע עכשיו? לאלמוג. אתה כותב שירים? כן,בבלוג. מה התחביבים שלך? אע? מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מה? מיהו בנאדם עשיר בעינך? שיש לו כסף[?] מה אתה הכי שונא בבני המין השני? הרבה מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? הרבה מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? כזה עם חוש הומור מאמין במסתורין? מה? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? חושבת אם אחיה מחר. מי הזמן האהוב עליך? מה? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לוזוכרת איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? לוזוכרת האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? איכס האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? כן

../images/Emo4.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ? לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? קרח (
) איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? נוראית ! איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? מכנס מתרחב בדר"כ שחור וחולצה מגניבה.. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? אמא ואבא ולמה? בלעדיהם אני מניחה שלא הייתי פה
מי החבר הכי טוב שלך? אלעד מה אתה הכי שונא בעצמך? הכל כמה זמן אתה מול המחשב ביום? לאחרונה? אין לי כבר חשק..אבל בעיקרון הרבה.. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? מאושר.. איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? לא יודעת.. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שלחלק מהם יש כמה פרצופים? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם שם בשבילי..תמיד מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון..זה המפתח להכל בחיים.. את מי בא לך לחבק עכשיו? אלעד (אבל כבר עשיתי את זה
) למי בא לך להביא מכות כרגע? לאף אחד.. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? "לא..אני לא בוכה..זה רק חלון זכוכית עליו טיפות עומדות.." ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מהציניות הטהורה שלי ושל אלעד.. מה הכי מרגיע אותך? המשפחה שלי איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? "מרק עוף לנפש" זה לא ספר מתכונים..זה ספר לנפש.. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? שום ספר..פשוט שיורידו אותו.. האם התנשקת? כה על מה אתה הכי אוהב לדבר? על החיים אתה אוהב שיחות נפש? תלוי עם מי אתה מאמין בפסיכולוגיה? כה איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף..הריח של הגשם... מה החלום הכי מפחיד שחלמת? הרבה דברים.. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?ממ..אני אתייחס לפגע...ואני אשמור את השם שלו איתי
מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? "אני אפילו יפה וכ"כ מיוחדת..ואולי זה בעצם הכל.." (*מושפעת*)ממ..נראה לי שבעלי
למי עזרת בפעם האחרונה? מאיזו בחינה? אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לא אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? חחחחחחח.. (לא
) מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שמוכנים.. האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? הכל מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? כלום לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? מממ אף פעם אל תגיד "בחיים לא" אי אפשר לדעת דברים... איפה היית מת להיות? למה? אצלו
מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית אני מניחה.. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לעע... מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? הייתה מה דעתך על סטיגמות? חרא של דבר ! אתה בריב עם מישהו כרגע? חלילה.. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? אלעד אני מניחה מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? לא יודעת.. אתה חושב על מוות? תמיד מוות מפחיד אותך? כה איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? "טוב שהיא הלכה" למי אתה מתגעגע עכשיו? לבעלי אני מניחה
אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? לתופף (כה כה חזרתי לתופף !!) מיהו בנאדם עני בעינך? כזה שלא מעריך את מה שיש לו ותמיד מחפש יותר מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם שמעריך את מה שיש לו, גם אם אין לו הרבה.. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שום מין לא מושלם..קשה לשפוט.. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? לא יודעת
מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? לא יודעת.. מאמין במסתורין? חח יש לי ברירה? בכל דבר יש מסתורין.. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מתקלחת והולכת לבצפר.. מי הזמן האהוב עליך? המפ? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לא יודעת.. איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? יומולדת בניצנים מול אלפי אנשים.. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כה מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? חחח לא זוכרת.. האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא מצאתי עוד.. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? תלוי במה.. אתה מאמין באהבה? לא יודעת.. אתה אדם נאמן? זה הדבר שמוביל אותי בחיים..אז כן..

jaqui

New member
שאלון נחמד

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ? לא מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל של אמא איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? ביישנית איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? גולף איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ההורים שלי ולמה? הביאו אותי עד הלום מי החבר הכי טוב שלך? מה אתה הכי שונא בעצמך? ביישנות כמה זמן אתה מול המחשב ביום? 5 שעות בערך איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? טוב איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? ילדותיות ועקשניות מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הומור ונדיבות מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון מהמשפחה ומחברים את מי בא לך לחבק עכשיו? את *** למי בא לך להביא מכות כרגע? לאף אחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אני לא מחייכת ולא בוכה ממה אתה הכי אוהב לצחוק? משטויות מה הכי מרגיע אותך? להתכרבל עם השמיכה איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? לא מתמצה בספרים איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? לא יודעת האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? על הכל, העיקר לדבר אתה אוהב שיחות נפש? כן אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץ כי נולדתי בקיץ וכי אני אוהבת חום מה החלום הכי מפחיד שחלמת? לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? *** למי עזרת בפעם האחרונה? לא זוכרת אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שמרגישים מספיק בוגרים לזה וכשיש את ההזדמנות המתאימה האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? הדחיפות בתורים והחוסר נימוס מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? האדיבות לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לא יודעת לא חשבתי על זה איפה היית מת להיות? למה? בארגנטינה... טיול נחמד לפני צבא מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא יודעת מה דעתך על סטיגמות? משהו לא טוב אתה בריב עם מישהו כרגע? לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? לא זוכרת מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? לא יודעת אתה חושב על מוות? לא מוות מפחיד אותך? כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? לא יודעת למי אתה מתגעגע עכשיו? ל*** אתה כותב שירים?לא מה התחביבים שלך?לשיר, לרקוד, לבלות מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) שאין לו מישהו שאוהב אותו מיהו בנאדם עשיר בעינך? מישהו שמקבל אהבה ומאושר מה אתה הכי שונא בבני המין השני? לא יודעת מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? לא יודעת כל אחד שונה מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? *** מאמין במסתורין? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? הולכת לשירותים ומצחצחת שיניים מי הזמר האהוב עליך? שי גבסו מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לא יודעת איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? כולן האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? לא היה האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לפעמים כן (לצערי) אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? כן

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif

עונה ואוהבת לענות!! האם היתה לך אהבה נכזבת? לא..אני קטנה מדי.=\ חח האם שברת למישהו את הלב? לא כפי שידוע לי.. מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה.. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? שאפתנית.. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? ג'ינס של לי קופר.. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? סבתא שלי. ולמה? מה זה למה
כפרע עליה, מתה עליה אחלה של סבתא
מי החבר הכי טוב שלך? אין
מה אתה הכי שונא בעצמך? את השיער. כולם אומרים שהוא יפה אבל הוא מחומצן מדי. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? בערך כל היום..חח אין לי מה לעשות.. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? שחקנית איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אפשר לומר אופטימית.. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? את הבגידות והשקרים מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? את האופי, הטוב לב והכנות מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? האמת, כולם. אבל בעיקר משפחה את מי בא לך לחבק עכשיו? את החתולה שלייייי למי בא לך להביא מכות כרגע? לךך
חח סתם..
למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? כי הצחיק אותי השאלה.. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מהדבר הכי שטותי שיש.. מה הכי מרגיע אותך? שקט..
איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? "חיי ההילה". חח סתם..דוד שלי רוצה להוציא עליי ספר אבל אני לא מסכימה לווו
איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? לכו לניתוח אף להנמיך אותו מה אני ספרן
האם התנשקת? נו ברור.. על מה אתה הכי אוהב לדבר? על בגדים אתה אוהב שיחות נפש? לא יותר מדי עמוקות.. אתה מאמין בפסיכולוגיה? אפשר לומר.. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץ, כי בקיץ אפשר לעשות מיליארד דברים ובחורף לא, יושבים בבית כמו איזה נעל בתוך הפוך.. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שיצורים מפחידים החליטו להשמיד אותי..אמאא עכשיו שאני נזכרת בזה.. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? אחותי הגדולה מיכל..רבנו מכות רצחח
מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אמא.. למי עזרת בפעם האחרונה? לכלבה שלי שנחנקה מעצם.. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אממ..אל תחשבו שאני מתנשאת אני בנאדם טוב
חח אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא. איך אומרים
אף בנאדם לא מושלם.. מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? נע בין 17-19 האם לדעתך יש גיל למיניות? בוודאי ותלוי איזה כוונה מינית.. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? את הכל..חח מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? כלום לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? למצרים מפחיד שם
איפה היית מת להיות? למה? לא מת מת אבל בטוח יצא לי להיות השנה, אממ ברומניה. זה המדינה היחידה שלא ביקרתי בה. סתם אבל ביקרתי ברוב.. מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? איזה שאלה בבית שלי.. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא, כשאני צריכה אני שמה פס על כולם.. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? חחח..זה היה גדול..כשהיה שקט וכולם היו במתח בסרט אימה נזכרתי לתקוע גרפס אבל מה זה גרפס..חחחחחחחח
מה דעתך על סטיגמות? אין לי דעה אתה בריב עם מישהו כרגע? עם אחותיייייייייייי
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? אממ לאבא..(קוראת לו צ'ארי..) מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? 60.. אתה חושב על מוות? אמאא'להה לאאא זה מרתיעע אותי לאלהה
מוות מפחיד אותך? מאודדדד
איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? בתור ילדה חובבנית שחשבה רק על שאפתנות.. למי אתה מתגעגע עכשיו? לאחותי..רע לי שרבתי איתה..
אתה כותב שירים? פעם הייתה לנו להקת "בלאגן", הופענו מספר פעמים וכמה כמה שירים.. מה התחביבים שלך? שופינגגגגג מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) אחד שחי ברחוב ללא בית. או אחד שבא לבית ספר כל יום עם אותו בגדים.. מיהו בנאדם עשיר בעינך? מישהו שבא כל יום לבית ספר כאילו בא לנשף. ויש לו בית עם בריכה, ומפוצץ עד הראש בכסף. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? את החרמנות. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? את היופי אך במיוחד ת'אופי..שלא יהיה חרא מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? בעל ביטחון עצמי, לא מקלל הרבה, במיוחד לא ערס מאמין במסתורין? אה.. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? טוב אז ככה: קמה מהמיטה, שמה נעליים, מסתכלת במראה ומצחצחת שיניים. טוב לכם
מי הזמן האהוב עליך? הזמר
מאיהההה מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? אמנם זה לא יפה אבל גם רומנטי..הלכו מכות.. איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? בגדים או כסף מזומן.. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? בוודאי..התליון מסבתא רבא שלי..חח..נדירר מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? נערת הוואי..משהו באסט.. האם לדעתך יש מושלמות בעולם? יש יפות אבל תמיד יהיה בהן חיסרון כמוני.. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא תמיד.. אתה מאמין באהבה? ברוררר.. אתה אדם נאמן? כן אבל לא יותר מדי כמו כלבב

חסר למי שלא קורא לקח לי שעה לענות!

האם היתה לך אהבה נכזבת?אפשר לומר האם שברת למישהו את הלב?ליד בן 6 פחחחחחחח מה אתה הכי אוהב לאכול?שניצל וצ'יפס איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?מורכבת/מסתורית איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?אין כזה איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?לא משנה ולמה?הרבה,בגלל הרבה מי החבר הכי טוב שלך?נעמה...מכירים אחת כזאת? מה אתה הכי שונא בעצמך?הרבה..ז"א לא שונאת אבל בערך כמה זמן אתה מול המחשב ביום?כללללללל היום וזה חבל איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?מצליח איך אתה מסתכל על העבר שלך?יש מקום לתיקונים נימה אופטימית או פסימית?תלוי במקרה מה אתה הכי שונא בחברים שלך?אי הבנה של הרגשות שלי...קומפליקייטד מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?לבביות..לפעמים מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?חברות...עם אמון את מי בא לך לחבק עכשיו?הרבה...חיבוקים הם דבר נפלא למי בא לך להביא מכות כרגע?הרבה...מכות משחררות למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?כי ככה...תשאלו את החיים ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מעצמי(המבין יבין ואין הרבה גאלה)ומחברות מצחיקות(ויאללה בלאגן..) מה הכי מרגיע אותך?יוגה?חח אולי? איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה?סיפרו לי ש"הנזיר שמכר את הפרארי שלו"הוא ה-ספר לחיים איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?"סנובות?מי אתן? האם התנשקת?צרפתית?עוד לא
על מה אתה הכי אוהב לדבר?מה שבא ברוך הבא אתה אוהב שיחות נפש?מאוווווווד(תלוי עם מי) אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ?חורף למה?באמת שאין לי מושג מה החלום הכי מפחיד שחלמת?לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?למה זה משנה? מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?חברה..מהאינטרנט לשם שינוי למי עזרת בפעם האחרונה?חברה..לא משנה על מה נכון? אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?פחות או יותר..יש מקומות לשיפור אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לאאאאאאאאאאאאא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין?תלוי בבנאדם באיזה גיל? האם לדעתך יש גיל למיניות?לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?פרחיות סנוביות ועצבנות מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?ביתיות לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך?פולין למה?שואה וכל זה איפה היית מת להיות?אורלנדו אי שם בארה"ב או סתם ארה"ב לא כזה משנה למה?חלום פשוט חלום מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לפעמים מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?אממ זאת פאדיחה אז אני לא אתפדח ואספר מה דעתך על סטיגמות?סטיגמות....מה יש להגיד עליהן? אתה בריב עם מישהו כרגע?לא נראה לי מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?חברה..מהאינטרנט לשם שינוי מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?1 אתה חושב על מוות?כן מוות מפחיד אותך?כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?לא בטוחה למי אתה מתגעגע עכשיו?מה זה משנה? אתה כותב שירים?5 נכתבו ואני ממש לא רוצה שיקראו אותם(חוץ מאנשים מסויימים וספציפיים) מה התחביבים שלך?רכיבה על סוסים,ריקוד,משחק מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)אדם שאין לו חברים כי הוא היה מגעיל לאנשים אז לא השיג אותם מיהו בנאדם עשיר בעינך?בן אדם שיש לו טאקט...ו...חברין! מה אתה הכי שונא בבני המין השני?גאוותנות וחוסר בגרות מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?משיכה אליו(אל המין השני) מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?לא משנה מאמין במסתורין?לא אוהבת מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?תלוי בבוקר מי הזמר האהוב עליך? לא דעת מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?לא זכור לי וממש חבל שאני לא זוכרת איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל?אממ טיסה לחו"ל היה נהדררררר רוצה עוד האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?מפתחות ופלאפון מה יותר מזה... מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?לא זוכרת האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לפעמים..בקטנה אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?כן!אבל הכל לא כזה אתה מאמין באהבה?אה ה אתה אדם נאמן?מאוד!אולי יותר מידי

רונקי

New member
../images/Emo41.gif|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת? לא האם שברת למישהו את הלב ? כן מה אתה הכי אוהב לאכול? בלינצס.אבל כמעט הכל,אין לי בעיה עם שומדבר איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? לא יודעת [זו לא המילה!] איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? בע??? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? לא יודעת כרגע ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? לא יודעת כרגע מה אתה הכי שונא בעצמך? תלוי כמה זמן אתה מול המחשב ביום? לא הרבה,אם יש זמן אז מקסימום 2 באמצע שבוע איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?טוב,כיפי,מלא,עשיר[חוויות והתנסויות,גם כסף יהיה נחמד
] איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? בעיקר פסימית,עכשו פחות מה אתה הכי שונא בחברים שלך? זלזול מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם הם מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? כזה אחד בלי השני את מי בא לך לחבק עכשיו? חבר קרוב למי בא לך להביא מכות כרגע? לא בא לי כרגע למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אני לא ממה אתה הכי אוהב לצחוק? ממה שמצחיק.בעיקר מפלוצים מה הכי מרגיע אותך? דברים נעימים,מחשבות,רגעים מסוימים איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? לא הייתי ממליצה על ספר במצב כזה,ספר לא יפתור את הבעעיה [אם בכלל מחשיבים את זה כבעיה] איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?סתם הייתי מביאה מכות האם התנשקת? כן אבל אני לא מחשיבה את זה כל כך על מה אתה הכי אוהב לדבר? תלוי אתה אוהב שיחות נפש? לרוב אתה מאמין בפסיכולוגיה? לפעמים איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? חורף מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שאמא מתאבדת,שאחותי, שסבא נחנק במעלית מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? מורה מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אחותי,אבא למי עזרת בפעם האחרונה? לאחותי אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? בטח אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא ממש,קצת קשה לזה להתקיים מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שמתאפשר,זה לא אחיד האם לדעתך יש גיל למיניות? יש סביבת גיל מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? חוצפה,זלזול מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? חום,אהבה,אכפתיות לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? למשעמם או מפחיד נורא איפה היית מת להיות? למה?יש הרבה אבל ברזיל מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? עם אנשם שאני אוהבת וכיף לי. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לרוב מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? היו הרבה. מה דעתך על סטיגמות? לא אוהבת הכללות ,לפעמים קשה לצאת מהן ולפעמים קשה להימנע אתה בריב עם מישהו כרגע? אפשר לומר מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?אמא מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? נראה לי 60 אתה חושב על מוות? כן מוות מפחיד אותך? פעם לא,עכשו קצת איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? תשאלו אותם! למי אתה מתגעגע עכשיו? אחותי אתה כותב שירים? בטח מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) אלמוג מיהו בנאדם עשיר בעינך? מרחיב אופקים מה אתה הכי שונא בבני המין השני? סתימות מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? סקסיות,אדישות מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? לא יודעת עדיין מאמין במסתורין? אופקורס מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מתמתח,רועדת מקור מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לא זוכרת כרגע איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? לא זוכרת האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? לא עולה לי כרגע מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? דנבר האם לדעתך יש מושלמות בעולם? ממ..כן אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אתה מאמין באהבה? בטח!
אתה אדם נאמן? כן

ככה זה שחולים...עונים על סקרים

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ? לא שידוע לי מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל של אמא איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מעניינת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?סקסי איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?חברות שלי ולמה?כי הן תמיד שם כשקשה לי, עצוב לי, רע לי, טוב לי, שמח לי, הן תמיד עוזרות לי הכי שאפשר, והן פשוט הן.. מי החבר הכי טוב שלך?אדווה רותם ואלגרה מה אתה הכי שונא בעצמך?שיש לי עדשות. הייתי רוצה ראיה תקינה. כמה זמן אתה מול המחשב ביום?תלוי איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? כמה שיותר טוב איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? בעבר הסתכלתי על העבר בנימה פסימית. היום אני מבינה שהכל יוצא לטובה ואני מסתכלת בנימה אופטימית. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהן לפעמים יכולות לחפור חח מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?את האישיות שלהן מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?אמון את מי בא לך לחבק עכשיו? חבר שלי למי בא לך להביא מכות כרגע?לחיידקים שמעצבנים אותי ובגללם אני חולה. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?אני סתם אדישה מהמחלה הזאת ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מהשטויות של חברות שלי מה הכי מרגיע אותך?לרקוד איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?לא יודעת איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?מה רע בזה האם התנשקת?כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?הרבה נושאים אתה אוהב שיחות נפש?כן אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ, כי אני גרה באילת ואין כמו הקיץ. חוצמזה שאני שונאת שקר לי ואני שונאת להיות חולה כמו עכשיו. מה החלום הכי מפחיד שחלמת?שנחשים שחורים ענקיים עוטפים אותי מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?לא זכור לי מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?חבר שלי למי עזרת בפעם האחרונה?לא יודעת אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?בגיל שמרגישים שמוכנים נפשית האם לדעתך יש גיל למיניות?לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? המדינה והממשלה המעפנה הזאת מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? האוכל כמו חומוס, פלאפל, שווארמה, זה חלק מהתרבות שלנו לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?הודו, רק בגלל כל הזריקות שצריך לעבור לפני. יש לי פוביה רצינית ממחטים. איפה היית מת להיות? למה?עם חבר שלי במיטה להתכרבל מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בזרועות של החבר שלי... החיבוקים שלו נותנים לי הרגשת הגנה וביטחון האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?חחח עזבו אותכם שטויות מה דעתך על סטיגמות? שונאת את זה אבל ככה זה החיים אתה בריב עם מישהו כרגע?כן, האקס, ו2 בנות שנקראו בפי "חברות הכי טובות" וגיליתי שהן הכלבות הכי גדולות. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?אימא מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות בגיל 60 ולא לסבול ממחלה טפו טפו טפו לא עלינו אתה חושב על מוות? פעם חשבתי מוות מפחיד אותך?כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?בצורה הכי טובה למי אתה מתגעגע עכשיו? חבר שלי אתה כותב שירים?לא מה התחביבים שלך?לישון, לרקוד, להיות בים, להנות מהחיים מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בנאדם שהאישיות שלו ריקנית מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם שהאישיות שלו מעניינת וכיף לדבר איתו מה אתה הכי שונא בבני המין השני? צביעות, חוסר כנות, חוסר אמון, שקרנות מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?חיוך, מבט, כנות, שיחות מעניינות מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?ידיד שלי עידן מאמין במסתורין?כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים מי הזמן האהוב עליך?זמר התכוונתם....אין משהו מיוחד מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?חברות שלי ביומולדת עשו בשבילי המוןןןן איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל?מחברות שלי האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כן, המשקפיים והעדשות שלי, כי בלעדייהם אני לא יראה כלום מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?לא זכור לי האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן?כן

ככה זה שחולים...עונים על סקרים

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ? לא שידוע לי מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל של אמא איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מעניינת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?סקסי איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?חברות שלי ולמה?כי הן תמיד שם כשקשה לי, עצוב לי, רע לי, טוב לי, שמח לי, הן תמיד עוזרות לי הכי שאפשר, והן פשוט הן.. מי החבר הכי טוב שלך?אדווה רותם ואלגרה מה אתה הכי שונא בעצמך?שיש לי עדשות. הייתי רוצה ראיה תקינה. כמה זמן אתה מול המחשב ביום?תלוי איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? כמה שיותר טוב איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? בעבר הסתכלתי על העבר בנימה פסימית. היום אני מבינה שהכל יוצא לטובה ואני מסתכלת בנימה אופטימית. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהן לפעמים יכולות לחפור חח מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?את האישיות שלהן מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?אמון את מי בא לך לחבק עכשיו? חבר שלי למי בא לך להביא מכות כרגע?לחיידקים שמעצבנים אותי ובגללם אני חולה. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?אני סתם אדישה מהמחלה הזאת ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מהשטויות של חברות שלי מה הכי מרגיע אותך?לרקוד איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?לא יודעת איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?מה רע בזה האם התנשקת?כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?הרבה נושאים אתה אוהב שיחות נפש?כן אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ, כי אני גרה באילת ואין כמו הקיץ. חוצמזה שאני שונאת שקר לי ואני שונאת להיות חולה כמו עכשיו. מה החלום הכי מפחיד שחלמת?שנחשים שחורים ענקיים עוטפים אותי מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?לא זכור לי מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?חבר שלי למי עזרת בפעם האחרונה?לא יודעת אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?בגיל שמרגישים שמוכנים נפשית האם לדעתך יש גיל למיניות?לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? המדינה והממשלה המעפנה הזאת מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? האוכל כמו חומוס, פלאפל, שווארמה, זה חלק מהתרבות שלנו לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?הודו, רק בגלל כל הזריקות שצריך לעבור לפני. יש לי פוביה רצינית ממחטים. איפה היית מת להיות? למה?עם חבר שלי במיטה להתכרבל מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בזרועות של החבר שלי... החיבוקים שלו נותנים לי הרגשת הגנה וביטחון האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?חחח עזבו אותכם שטויות מה דעתך על סטיגמות? שונאת את זה אבל ככה זה החיים אתה בריב עם מישהו כרגע?כן, האקס, ו2 בנות שנקראו בפי "חברות הכי טובות" וגיליתי שהן הכלבות הכי גדולות. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?אימא מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות בגיל 60 ולא לסבול ממחלה טפו טפו טפו לא עלינו אתה חושב על מוות? פעם חשבתי מוות מפחיד אותך?כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?בצורה הכי טובה למי אתה מתגעגע עכשיו? חבר שלי אתה כותב שירים?לא מה התחביבים שלך?לישון, לרקוד, להיות בים, להנות מהחיים מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בנאדם שהאישיות שלו ריקנית מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם שהאישיות שלו מעניינת וכיף לדבר איתו מה אתה הכי שונא בבני המין השני? צביעות, חוסר כנות, חוסר אמון, שקרנות מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?חיוך, מבט, כנות, שיחות מעניינות מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?ידיד שלי עידן מאמין במסתורין?כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים מי הזמן האהוב עליך?זמר התכוונתם....אין משהו מיוחד מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?חברות שלי ביומולדת עשו בשבילי המוןןןן איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל?מחברות שלי האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כן, המשקפיים והעדשות שלי, כי בלעדייהם אני לא יראה כלום מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?לא זכור לי האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן?כן

adamsplit

New member
ננסה

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ? כן מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? עצוב איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? ג'ינס קרועים איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? שירן מה אתה הכי שונא בעצמך? שקרנות פתולוגית כמה זמן אתה מול המחשב ביום? כמה שעות איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? שמח איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? חצי חצי מה אתה הכי שונא בחברים שלך? אטימות מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? תמיכה הדדית מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? לכולם יש מקום די חשוב,אף פעם לא מדדתי את מי בא לך לחבק עכשיו? שירני שלי למי בא לך להביא מכות כרגע? כל מי שעבר מיונים לחיל הים(אני אוהב את כולכם, פשוט שחרא) למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אני לא מאמין שחיל הים לא רצו אותי ממה אתה הכי אוהב לצחוק? כל דבר שגורם לי לצחוק הוא טוב מה הכי מרגיע אותך? מדיטציה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? הייתי ממליץ לעזוב את הספר איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? ניטשה האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? לא יודע אתה אוהב שיחות נפש? מאד אתה מאמין בפסיכולוגיה? חלקית(חלק מהאסכולות) איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץ(תנו לי תנור שלם ולא קוביית קרח) מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שאני הוא השד מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא זוכר,יש כל כך הרבה מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? שירני שלי למי עזרת בפעם האחרונה? לא זוכר אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? מנסה הכי שאני יכול אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? ברור שכן, ואפילו חותר לזה מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? תלוי מאד בבן אדם האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? לא יודע מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? הווי חברתי לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? בית זונות, קטע דוחה איפה היית מת להיות? למה? קריית מלאכי,עם היפה שלי מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? זה לא מקום האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? מאד מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא יודע מה דעתך על סטיגמות? רע,רע,רע אתה בריב עם מישהו כרגע? אחד?! מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מישהו מהמיונים שלי מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? זה תלוי במחלה.. אתה חושב על מוות? הרבה מוות מפחיד אותך? לא כל כך,יותר כמו חבר מנחם לפעמים איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? בתור מישהו שעזר,ששינה למי אתה מתגעגע עכשיו? שירני שלי אתה כותב שירים? לא הרבה מה התחביבים שלך? לא יודע מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) אדם שלא פותח את עצמו לאחרים מיהו בנאדם עשיר בעינך? בן אדם שמוכן לספוג את העושר של העולם מה אתה הכי שונא בבני המין השני? מי אמר שאני שונא משהו? מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? אין משהו שאני אוהב בכלליות במין השני, כל אדם שונה מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מישהו טהור, טוב מאמין במסתורין? כן, קצת ממנו מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מסתכל על הכלוב של אקידנה מי הזמן האהוב עליך? ? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? הרבה כל כך... איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? לא יודע האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? רגשית, הגיטרה האבודה שלי מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? ין ויאנג האם לדעתך יש מושלמות בעולם? בטח, פשוט לא מכירים בה אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? חלק מהכפיתיות שלי, אבל עובדים על זה אתה מאמין באהבה? מאד אתה אדם נאמן? משתדל הכי הכי

n u t

New member
המממ

האם היתה לך אהבה נכזבת?לא האם שברת למישהו את הלב ?:S מה אתה הכי אוהב לאכול?טופו מוקפץ בנודלס... אבל ביומיום טבעול תירס
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?'סדר? איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?לא חושבת שיש איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?אמא:$ ולמה?כי היא מגניבה מי החבר הכי טוב שלך?מיכי מה אתה הכי שונא בעצמך?שאני עצבנית מדי?
כמה זמן אתה מול המחשב ביום?הרבה:| איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?טוב?:p איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך?שלא אכפת להם מאחרים?
מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?שנחמד לי איתם לפעמים:S מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?המ אה? שניהם:| לא רואה צורך לפעול לפי אחד יותר מאשר לפי השני:| את מי בא לך לחבק עכשיו?מיכיייייי למי בא לך להביא מכות כרגע?לא אגיד... שלא יצא שהיא תקרא את זה
למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?כי שיעשע אותי לחשוב על זו שהייתי רוצה להרביץ לה
ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מכל דבר
מה הכי מרגיע אותך?מיכי:$ איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?
שיפסיקו לקרוא כל החיים ויצאו קצת לעולם
איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?שינמיכו קצת את האף כדי להצליח לקרוא כל ספר שהוא?
האם התנשקת?כה
על מה אתה הכי אוהב לדבר?מיכי
אתה אוהב שיחות נפש?כה... לפעמים... אתה מאמין בפסיכולוגיה?הא? איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?חורף
כי... כי חורף
מה החלום הכי מפחיד שחלמת?לא מצליחה להחליט מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?ידיד מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?מיכי
למי עזרת בפעם האחרונה?לא יודעת
אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?כה אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?אמ עקרונית מתי שמרגישים מוכנים... אבל לא לפני שיודעים את כל הסיכונים/השלכות... האם לדעתך יש גיל למיניות?מה?
מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?האמת שאני דווקא מתה עליה
מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?החברותא מה
לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?אין איפה היית מת להיות? למה?זה לא איפה... זה עם מי:$ מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בבית?
האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?תלוי איזה אנשים מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?אמ מה דעתך על סטיגמות?אמ אתה בריב עם מישהו כרגע? לא חושבת מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מיכי בטח מה:$ ודורה מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?מאושר... תמיד... אתה חושב על מוות?לא יותר מדי
מוות מפחיד אותך? לא המוות שלי איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? רק הדורות הקרובים למי אתה מתגעגע עכשיו?מיכי
אתה כותב שירים?לפעמים מה התחביבים שלך?כלמיני מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)
כזה שלא יודע להיות שמח בחלקו? מיהו בנאדם עשיר בעינך?כזה שכן?
מה אתה הכי שונא בבני המין השני?שהם לא מבינים רמזים
מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?שהם הם
מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?חוכמה אני חושבת... אבל במיוחד אנשים חכמים שאין להם בעיה להיות גם טיפשים לעיתים... את זה אני אוהבת
מאמין במסתורין?כה... אמ לא? אמ כה? אמממממ מה? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?משתינה
מי הזמן האהוב עליך?
מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? יוווווווו הפתעה שמיכה עשה לי בשלושה חודשים שלנו:$ איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? שאלה טובה
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כה מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? אמ אמ... נבי ארנבי נראה לי... בכיתה ו
האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא
לפחות לא באופן כללי... לבנאדם פרטני אולי כן... אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? רק מבחינתי... קצת... כן... אתה מאמין באהבה?כה
אתה אדם נאמן? מאוד:|

EROTOMANIA

New member
../images/Emo23.gifBURP../images/Emo23.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מיוחדת
איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? חזיה
איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ההורים ולמה? כי ככה? מי החבר הכי טוב שלך? טל מה אתה הכי שונא בעצמך? אני חושבת יותר מדיי כמה זמן אתה מול המחשב ביום? כמה שעות טובות איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? עשיר איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? אין לי חברים מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? אין לי חברים מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון כולל הכל.. את מי בא לך לחבק עכשיו? את החבר למי בא לך להביא מכות כרגע? לחבר למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? כי הוא מרגיז אותי ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מהשטויות שלו מה הכי מרגיע אותך? לבכות איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? אנאערף? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? לא יודעת.. האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? על דברים מצחיקים ומוזרים אתה אוהב שיחות נפש? בהחלט
אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן. העולם הזה פאקינג פסיכולוגי. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץ כי אני לא אוהבת קור מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שנפלתי מבניין גבוה מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? החבר מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? טל למי עזרת בפעם האחרונה? הממ לא יודעת אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? בחלומות שלי מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? 16
האם לדעתך יש גיל למיניות? נפשית לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? ערסים מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? ערנות לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? אנטרטיקה. כי מה יש לי לחפש שם? איפה היית מת להיות? למה? בלונה פארק כי כיף שם? מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא זוכרת מה דעתך על סטיגמות? אפשר לחיות עם זה. איכשהו. אתה בריב עם מישהו כרגע? כן מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? החבר? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות מאושר בגיל 60 אתה חושב על מוות?לפעמים מוות מפחיד אותך? כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? אנאערף נחיה ונראה
למי אתה מתגעגע עכשיו? לחברות מישראל אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? לנהוג מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בנאדם טיפש מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם שראה את העולם מה אתה הכי שונא בבני המין השני? טיפשות מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? זין?
מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מישהו שיש לו שאיפות גדולות. מאמין במסתורין? אולי מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מדליקה את החימום
מי הזמן האהוב עליך? מה? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? חיבקו אותי איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? אממ.. את החבר
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? לחברה שלי האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט? כן אתה מאמין באהבה? בטח אתה אדם נאמן? בהחלט

אררג.

האם היתה לך אהבה נכזבת? יאפ. האם שברת למישהו את הלב ? כן.. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? לא ברורה. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? אולסטאר, ג'ינס וחולצה שחורה. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מדלן, על הכל. מי החבר הכי טוב שלך? מדלן, אוהד, נועם. מה אתה הכי שונא בעצמך? את כולי, חוץ מהגבות. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? רוב היום ? P: איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? הממ. עבודה שאני אוהבת, לופט.. איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? פסימית. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? לא יודעת אם שונאת, אבל הם לוקחים בקלילות דברים הרבה יותר ממני, ולפעמים הם לא שמים לב שאותם דברים קלילים[?] פוגעים. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? השאר. :) מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה היא ערך? o_O את מי בא לך לחבק עכשיו? את אמיתי. P: למי בא לך להביא מכות כרגע? למור. :( למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לא מחייכת ולא בוכה. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מדלן. P: מה הכי מרגיע אותך? חיבוק. איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? הייתי ממליצה להתעלם, לא יותר מזה. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? "אתם שווים לכולם, צאו מזה" מאת ליאור .ב." האם התנשקת? חח. כן. על מה אתה הכי אוהב לדבר? אנערף. אתה אוהב שיחות נפש? תלוי. לרוב אין לי בעיה. אתה מאמין בפסיכולוגיה? יאפ. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף. האווירה. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? אני יכולה להביא קישור למי שרוצה. >:| מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? יתיר. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אחד מהחברים הטובים, אני מניחה. למי עזרת בפעם האחרונה? אחי. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לא. אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? רוצה, אבל לא מאמינה. מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? לא מוקדם מדי[13?..], אבל הרוב לא תלוי בזה אלא בבגרות הנפשית, לטעמי. האם לדעתך יש גיל למיניות? כל גיל הוא מיני באופן מסויים. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? הגסות. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? חום. לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? ארצות ערב. לא מעניינות אותי. איפה היית מת להיות? למה? לונדון, מתה עליה. מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? פה. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מתביישת, פשוט לא רואה טעם להפגין חולשה. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא יודעת. מה דעתך על סטיגמות? שונאת. אתה בריב עם מישהו כרגע? כן. בעע. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? לירון, נדמה לי. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות בגיל 29 אחרי שמבינים שהעולם הוא בע. אתה חושב על מוות? יאפ. מוות מפחיד אותך? לא. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? כמו שזוכרים את כולם - כבנאדם נפלא. פחח. למי אתה מתגעגע עכשיו? נועם. אתה כותב שירים? כן. מה התחביבים שלך? לקרוא. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) לאדעת. מיהו בנאדם עשיר בעינך? כנ"ל. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שהם חסרי מוח והם לא מבינים שהם פוגעים!!!!!!!$%$#^#$^#@$^^$# זהו, הוצאתי. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? את העובדה שהם רחוקים ממני כרגע. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? השקט. מאמין במסתורין? יאפ. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מי הזמן האהוב עליך? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? ספרים/דיסקים. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? אין. האם לדעתך יש מושלמות בעולם? בעולם הנוכחי ? לא. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? כן. אתה מאמין באהבה? לא. אתה אדם נאמן? כן.

nettus

New member
בא לי לענות

האם היתה לך אהבה נכזבת?אמת לא ממש האם שברת למישהו את הלב ?נראה לי שכן מה אתה הכי אוהב לאכול?שוקולדדד איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?חייכנית איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?ז'ינס איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?סבתה שלי ולמה?אם היתם מכירים אותה איתם יודעים למה מי החבר הכי טוב שלך?עדי מה אתה הכי שונא בעצמך?אני מופנמת מידי כמה זמן אתה מול המחשב ביום?הרבה איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?אין לי שמץ איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?פסימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך?שהם מתעלמים ממני מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?שהם שם בישבילי שאני צריכה אותם מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?אמת אין לי שמץ את מי בא לך לחבק עכשיו?אף אחד(נגמלתי כבר מחיבוקים של האקס שלי) למי בא לך להביא מכות כרגע?לא אף אחד(יש לי מצב רוח טובבב) למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?כי סתם קמתי במצב רוח טוב וחוץ מזה היום זה פעם ראשונה שאני רואה את האקס שלי אחרי שנפרדנו ואני יראה לו שכבר שכחתי אותו והוא לא משפיע עלי ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מהרבה דברים מה הכי מרגיע אותך?מוזיקה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?לא יודעת איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?אין לי מושג האם התנשקת?יאפ על מה אתה הכי אוהב לדבר?על הכול אתה אוהב שיחות נפש?כן אבל אני לא טובה בהם אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?אביב כי לא חם לי וגם לא קר לי מה החלום הכי מפחיד שחלמת?לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?האקס שלי למי עזרת בפעם האחרונה?לא זוכרת אבל נראה לי זה הי אתמול או שילשום אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?כול אדם ואיך שנוח לו האם לדעתך יש גיל למיניות?יש גבול מסויים אבל גיל מסויים ממש לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?את העצבנות מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?את החום ןהאהבה שלא משנה איפה אתה בעולם אם תראה ישראלי הוא תמיד יגיד לך שלום כאילו אתם מכירים כבר שנים לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?לא יודעת איפה היית מת להיות? למה? קמבריג' כי משם יש לי את הזיכרונות הכי טובים של החיים שלי מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בבית שלי האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?היו כמה מה דעתך על סטיגמות?לא טובות אתה בריב עם מישהו כרגע?לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?רחל? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?בגיל 60 מאושר אתה חושב על מוות?כן מוות מפחיד אותך?לא יודעת נראה לי שכן קצת איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?אחת שתמיד חייכה ותמיד היתה קופצנית ואיפרקטיבית למי אתה מתגעגע עכשיו?אמממממ נשאיר את התשובה הזאת ריקה אבל אני חייבת לצייןם שזה לא לבן מסויים אתה כותב שירים?כן מה התחביבים שלך?לשיר, לרקוד, לכתוב, לשבת ליד המחשב, נוער לנוער ועוד.. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)בן אדם שלא רואה את מה שיש לו בחיים ומרגיש עצוב כול הזמן מיהו בנאדם עשיר בעינך?בן אדם ששמח עם מה שהחיים נתנו לו מה אתה הכי שונא בבני המין השני?שהם לא מתחשבים מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?שהם מתחשבים מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?אדם שתמיד שם בשבילי לא משנה מה מאמין במסתורין?כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?סוגרת את השעון המעורר מי הזמן האהוב עליך?שאני במקלחת רק אני והמחשבות שלי ושהמים החמים זורמים עלי( אני יכולה לשבת ככה שעות על גבי שעות אבל אני לא עושה את זה כי עדיין זה כסףף) מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?עשו לי מסיבת הפתעה איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל?לא זוכרת האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?יששש מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?לא זוכרת האם לדעתך יש מושלמות בעולם?יש אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן? נראה לי שכן מה זהו? טוב נו בכול מקרה אני חייבת לזוז אמת לא נראה לי שמישהו יקרא את זה אבל טוב נו....

בההא

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן, עכשיו 1-( האם שברת למישהו את הלב? לא התכוונתי אבל ככה יצא מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד? חמין? קוסקוס? הרבה דברים איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מעניינת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? צעיף איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? איריס. האמא השנייה שלי ולמה? כי יש לה חוכמת חיים ברמה שלא תתואר מי החבר הכי טוב שלך? ניצני
מה אתה הכי שונא בעצמך? שאני אף פעם לא לומדת מטעויות
כמה זמן אתה מול המחשב ביום? כמה שיוצא איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? כמה שיותר כתום איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? מנסה ללמוד מדברים אבל לא מתחרטת על שומדבר מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שומדבר ממש קשה מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? אותם
מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/אמון או משפחה? חברות במשפחה ומשפחתיות במגעל החברתי את מי בא לך לחבק עכשיו? את אלון, האקס
למי בא לך להביא מכות כרגע? לאלון, האקס
למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אני לא מחייכת/בוכה עכשיו... ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מניצן הכפרה שלי מה הכי מרגיע אותך? הנשיקות של אלון איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? לא לאנשים במצב חברתי קשה, אבל ספר בהחלט מומלץ הוא שירת הסירנה של עירית לינור איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? לאדע האם התנשקת? לאאאא!!! אני?! על מה אתה הכי אוהב לדבר? סקס, סמים וצבא
אתה אוהב שיחות נפש? תלוי מי הפרטנר אתה מאמין בפסיכולוגיה? בהחלט איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? סתיו, כי לא קר ולא חם מדי והכל אפרורי ויפה מה החלום הכי מפחיד שחלמת? לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? אלון, האקס
מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אלון, האקס.. ואם לא תפסיקו לשאול שאלות שהוא התשובה אני אבעט לו בפרצוף למי עזרת בפעם האחרונה? לסנדרה, חברה שלי אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? יאפ אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא קיים ולא יתכן דבר כזה למרות שזו אחלה פנטזיה מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? לא חושבת שהגיל קשור (רק בקטע פיזי של מחזור והתפתחות וכאלה), לכל אחד מתאים בגיל אחר, כשהוא מרגיש מוכן. האם לדעתך יש גיל למיניות? אין דבר כזה גיל קבוע, אלה דברים נורא אנידיבידואלים מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? את הלחץ שלהם מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? המשפחתיות. בכל זאת, אנחנו עם קטן לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? ןלמקומות שאין לי מה לחפש בהם, כי אין לי מה לחפש בהם איפה היית מת להיות? למה? אצל אלון כי אני מתגעגעת מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? הבית שלי האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? תלוי בנסיבות ותלוי ליד מי מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? הכי גדולה? לא זוכרת.. אבל לא מזמן רצתי עם איזה כלב ששיחקתי איתו, ואז הוא התחיל לרוץ לי בין הרגליים והשתטחתי על הרצפה באמצע הטיילת מה דעתך על סטיגמות? זוועה אתה בריב עם מישהו כרגע? לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? לא זוכרת מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? גיל 60. מה יש לי לחפש אחרי? אתה חושב על מוות? לפעמים מוות מפחיד אותך? לא המוות שלי אבל המחשבה על מוות של אנשים קרובים אלי יכולה לשרוף אותי מבפנים איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? לא יודעת למי אתה מתגעגע עכשיו? לאלון... אתה כותב שירים? לפעמים, כשממש עצוב מה התחביבים שלך? אני שונאתא ת השאלה הזו אז אני אדלג עליה ברשותכם מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף): אדם שקשה לו לראות מעבר לדעות שלו ולאופק שהוא הגביל את עצמו בתוכו מיהו בנאדם עשיר בעינך? ההפך מהעני מה אתה הכי שונא בבני המין השני? הרבה דברים. לא יודעת מה מתוכם הכי שנוא עלי מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? עוצמה ובטחון מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אנשים שלא מחצינים את האישיות שלהם אלא נותנים לך להתעניין. מסתוריים כאלה ושומרים על דיסטנס מסויים מאמין במסתורין? במסתורין? משמע ב"לא נודע". ברוב כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? חוזרת לישון. ואני לא קמה בבוקר
מי הזמר האהוב עליך? לאדע מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לאדע איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? נסיעה לחו"ל האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? לכל אחד יש כמה כאלה לא? מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? סאדו-קווין האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? ממש לא, אבל יש לי את הדברים שמציקים לי אתה מאמין באהבה? כמובן אתה אדם נאמן? יותר מדי לפעמים

מסטולית

New member
יש מצב חירום - יש מצב לפוסטינור

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ? כן מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? ג י ל י איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? חולצה של שייגעצ
איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? בנאדם שמעריך אנשים אחרים ולא שופט מהר, או בכלל. ולמה?כי הוא אנושי מי החבר הכי טוב שלך? נוג נראה לי... מה אתה הכי שונא בעצמך? שאני עצלנית כמה זמן אתה מול המחשב ביום? יותר מידי איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? מאושר איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? תלוי במה אני נזכרת... בדר"כ זה גם וגם מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם עושים פוזות מטומטמות מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שהם מצחיקים אותי מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון את מי בא לך לחבק עכשיו? לא עניינכם למי בא לך להביא מכות כרגע? גילעד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? מחייכת ליצפאן
ממה אתה הכי אוהב לצחוק? משטויות כאלה שייחודיות לי ולחבריים שלי מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה ונרות איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? מה לקרוא ספר עכשיו?! הייתי ממליצה להם לצאת יותר מהבית איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? מאיפה לי האם התנשקת? כה על מה אתה הכי אוהב לדבר? על הא ועל דא אתה אוהב שיחות נפש? כן אתה מאמין בפסיכולוגיה? בערך איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף, כי יותר כיף מה החלום הכי מפחיד שחלמת? וואו משהו הזוי בטירוף, עזבו זה ארוך מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? אחותי קראה לי מכוערת
מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? נוגי כפרעליה למי עזרת בפעם האחרונה? לאבא אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לא אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שמוכנים נפשית, 16-17 ומעלה האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? את הצביעות מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? את החום לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? פולין גרמינה וכל זה, כי זה נוראי לדעתי לבקר שם איפה היית מת להיות? למה?בראשון בחנות דיסקים שלי ושל נוג
מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בחדר היפה שלי האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? תלוי מי... בדרך כלל כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? שנה שעברה נפלתי באמצע ביצפר... חחחח היה צחוקים מה דעתך על סטיגמות? זנות אתה בריב עם מישהו כרגע? כן מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מילה טובה אולי... אבא מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? גיל 60 מאושר. אפילו גיל 40 מאושר, העיקר מאושר אתה חושב על מוות? כן מוות מפחיד אותך? כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? בתור "גילי מסטולית"
למי אתה מתגעגע עכשיו? למיח אתה כותב שירים? לפעמים מה התחביבים שלך? איסוף מפיות לצורכי יצירה מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בנאדם שאין לו כלום חוץ מעצמו מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם מאושר, שיכול לסמוך על הרבה אנשים מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שלא אכפת להם מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? שהם נראים טופ
מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אדיש כלפי חוץ, אבל רגיש מפנוכו... אנשים שמה שהם באמת לא נראה לעין על ההתחלה מאמין במסתורין? כה מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? בודקת מה השעה מי הזמן האהוב עליך? לילה מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? כתבו לי שיר
איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? דיסקים, זה הכי שימושי האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? כיפה אדומה
האם לדעתך יש מושלמות בעולם? כן אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? מזה לא אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? משתדלת

s20782

New member
../images/Emo42.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת?כן האם שברת למישהו את הלב ?כן מה אתה הכי אוהב לאכול?סיני, שוקולד איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?מורכבת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?טוניקה הודית איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?דוה שלי ולמה?נשמה טהורה שהלכה לעולם הראוי לה מי החבר הכי טוב שלך?אמא שלי מה אתה הכי שונא בעצמך?מתוסבכת כמה זמן אתה מול המחשב ביום?שעתיים איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?קריירה עצמאית,וילה-כלב וחתול,בעל וילדים איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?ביקורתית-בי"ס מה אתה הכי שונא בחברים שלך?צביעות,לא מתאימים לאופי שלי מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?תמימות מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?משפחה+אמון את מי בא לך לחבק עכשיו?האקס שלי למי בא לך להביא מכות כרגע?להרבה שפגעו בי למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?סבבה לי ממה אתה הכי אוהב לצחוק?הופעה טובה מה הכי מרגיע אותך?ים,אמבטיה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?אני אתגבר איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת?כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?פילוסופיה אתה אוהב שיחות נפש?כן אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ,בלי סיבה מה החלום הכי מפחיד שחלמת?מחבלים בבית ספר מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?ידיד שלי למי עזרת בפעם האחרונה?חברה אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?כן בדר"כ אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?כשמוכנים נפשית. בגיל בגרות לקחת אחריות על מעשים האם לדעתך יש גיל למיניות?יש גיל -לא- למיניות. עד גיל 18 מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?קולניות,לחץ מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?כל עם ישראל אחים-רואים את זה במיוחד בחו"ל תמיד עוזרים אחד לשני לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?גרמניה-שואה איפה היית מת להיות? למה?בהוואי.בלי סיבה מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?היו לי הרבה מה דעתך על סטיגמות?נדבקות בך גם אם אתה לא רוצה אתה בריב עם מישהו כרגע?לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?אמא מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?60 אתה חושב על מוות?לא. חושבת על גורל מוות מפחיד אותך?כן-הדרך אל המוות איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?חלק לטובה וחלק לרעה. למי אתה מתגעגע עכשיו?חבר שלי לשעבר אתה כותב שירים?לא מה התחביבים שלך?ציור,טלויזיה,בילויים מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)אחד שאין לו אושר,אהבה.או שיש לו והוא לא מודע לכך. שהוא לא שבע. מיהו בנאדם עשיר בעינך?אדם שיודע להיות מאושר מה אתה הכי שונא בבני המין השני?כוחניות,בטוחים שהם יודעים הכל מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?אמינים,לא קנאיים-כמו בנות. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?זה שאומר קצת אבל כל מילה שלו זה זהב מאמין במסתורין?כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?פיפי מה הזמן האהוב עליך?לילה מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?תמונות,ציורים שלי,מזכרות מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אתה מאמין באהבה? אתה אדם נאמן

s20782

New member
../images/Emo42.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת?כן האם שברת למישהו את הלב ?כן מה אתה הכי אוהב לאכול?סיני, שוקולד איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?מורכבת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?טוניקה הודית איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?דוה שלי ולמה?נשמה טהורה שהלכה לעולם הראוי לה מי החבר הכי טוב שלך?אמא שלי מה אתה הכי שונא בעצמך?מתוסבכת כמה זמן אתה מול המחשב ביום?שעתיים איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?קריירה עצמאית,וילה-כלב וחתול,בעל וילדים איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?ביקורתית-בי"ס מה אתה הכי שונא בחברים שלך?צביעות,לא מתאימים לאופי שלי מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?תמימות מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?משפחה+אמון את מי בא לך לחבק עכשיו?האקס שלי למי בא לך להביא מכות כרגע?להרבה שפגעו בי למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?סבבה לי ממה אתה הכי אוהב לצחוק?הופעה טובה מה הכי מרגיע אותך?ים,אמבטיה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?אני אתגבר איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת?כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?פילוסופיה אתה אוהב שיחות נפש?כן אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ,בלי סיבה מה החלום הכי מפחיד שחלמת?מחבלים בבית ספר מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?ידיד שלי למי עזרת בפעם האחרונה?חברה אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?כן בדר"כ אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?כשמוכנים נפשית. בגיל בגרות לקחת אחריות על מעשים האם לדעתך יש גיל למיניות?יש גיל -לא- למיניות. עד גיל 18 מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?קולניות,לחץ מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?כל עם ישראל אחים-רואים את זה במיוחד בחו"ל תמיד עוזרים אחד לשני לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?גרמניה-שואה איפה היית מת להיות? למה?בהוואי.בלי סיבה מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?היו לי הרבה מה דעתך על סטיגמות?נדבקות בך גם אם אתה לא רוצה אתה בריב עם מישהו כרגע?לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?אמא מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?60 אתה חושב על מוות?לא. חושבת על גורל מוות מפחיד אותך?כן-הדרך אל המוות איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?חלק לטובה וחלק לרעה. למי אתה מתגעגע עכשיו?חבר שלי לשעבר אתה כותב שירים?לא מה התחביבים שלך?ציור,טלויזיה,בילויים מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)אחד שאין לו אושר,אהבה.או שיש לו והוא לא מודע לכך. שהוא לא שבע. מיהו בנאדם עשיר בעינך?אדם שיודע להיות מאושר מה אתה הכי שונא בבני המין השני?כוחניות,בטוחים שהם יודעים הכל מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?אמינים,לא קנאיים-כמו בנות. מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?זה שאומר קצת אבל כל מילה שלו זה זהב מאמין במסתורין?כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?פיפי מה הזמן האהוב עליך?לילה מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?תמונות,ציורים שלי,מזכרות מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?ג'ין האם לדעתך יש מושלמות בעולם?אין כזה דבר אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?שואף לשלמות אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן? בדר"כ

Sky F

New member
../images/Emo3.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת?
כן ולא האם שברת למישהו את הלב ?
כן, אבל בקטנה מה אתה הכי אוהב לאכול?
גלידה בצק עוגיות איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?
מדהימה (
) איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?
הא? ג'ינס וחולצה ורודה, כי אני רצינית וגם שמחה..חח סתם לא יודעת.. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?
אמא ולמה?
כי היה לה מלא חום היום והיא הלכה לעבוד (אני לא הייתי הולכת) מי החבר הכי טוב שלך?
יש כמה..כמה בנות שהן כמו אחיות.. מה אתה הכי שונא בעצמך?
לא יכולה להגיד
כמה זמן אתה מול המחשב ביום?
שעתיים לא רצופות בערך.. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?
ורוד? איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?
אופטימי ופסימי זה לעתיד.. בעבר שלי עשיתי הרבה טעויות, אבל למדתי.. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?
שהם אוהבים אותי
ושהם תמיד כאן בשבילי.. מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?
שניהם את מי בא לך לחבק עכשיו?
את סער החמוד למי בא לך להביא מכות כרגע? לאף אחד... למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?
למה לא? ממה אתה הכי אוהב לצחוק?
מהכל מה הכי מרגיע אותך?
מקלחת איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה?
הייתי ממליצה להם לצאת מהספרים ולהתחיל לבלות.. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת?
כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?
על הא ודא אתה אוהב שיחות נפש?
תלוי באיזה מצב אני..בד"כ כן אתה מאמין בפסיכולוגיה?
תלוי מי ומה ולמה.. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?
חורף..אבל גם קיץ מה החלום הכי מפחיד שחלמת?
שהנאצים הגיעו לאיפה שאני גרה ואני וחברות שלי עומדות במסדר ומחליטות לברוח.. (הא?) מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?
הממ לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?
אה.. למי עזרת בפעם האחרונה?
לילד בגן לנעול נעליים... אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?
אני חושבת.. אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?
לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?
כשמרגישים מוכנים האם לדעתך יש גיל למיניות?
לא..בעצם אני חושבת שעד גיל 13 זה מוקדם מדי.. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?
את החוצפה מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?
את החום לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?
עירק. למה? ככה. חח איפה היית מת להיות? למה?
אוסטרליה מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח?
בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?
תלוי מי האנשים.. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?
הייתי קצת שיכורה, בחו"ל, ונסעתי על אופניים ונכנסתי באופנוע..חח מה דעתך על סטיגמות?
רעות אבל יכולות להיות מצחיקות..בלי סטיגמות לא היו בדיחות בעולם.. אתה בריב עם מישהו כרגע?
כן
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?
אמרתי לאח שלי שהוא חתיך מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?
מאושר בגיל 60.. אתה חושב על מוות?
לא יודעת..לפעמים..מחשבות לגיטימיות.. מוות מפחיד אותך?
כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?
ביקשתי מחברות שלי שיעשו מסיבת שתיה אחרי שאני אמות..
למי אתה מתגעגע עכשיו?
הממ.. אתה כותב שירים?
פעם כתבתי..אבל לא שמרתי.. מה התחביבים שלך?
לאפות המוןן (ועוד כמה דברים..) מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)-
מישהו שלא יודע להודות בטעויותיו מיהו בנאדם עשיר בעינך?
כזה שזכה בלוטו
מה אתה הכי שונא בבני המין השני?
מה לא? מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?
מה לא? חח סתם..לא יודעת מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?
מישהו שמתחבר בקלות עם אנשים, חמוד ומצחיק.. מאמין במסתורין?
עד גבול מסוים מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?
מצחצחת שיניים מי הזמן האהוב עליך?
הא? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל?
פרחים
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?
כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?
סנטה קלאוס
חח האם לדעתך יש מושלמות בעולם?
לא..אבל יש אנשים שמתוך עירוורון חושבים שיש.. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?
תלוי במה אתה מאמין באהבה?
רוצה להאמין... אתה אדם נאמן?
כן

למעלה