CoF loveR

New member
../images/Emo58.gif

האם נקמתם פעם במישהו על משהו שהוא עשה לכם ועשיתם לו משהו רשעי... ועכשיו אתם מתחרטים (או אולי לא..)?! אז ספרו...

s h u r i k

New member
המון

ואני מדבר על דברים ממש גדולים כמו מכות בנוסח כנופיות ניו יורק (רק בלי כל הנשק החם חוץ ממקלות- הייתם מאמינים יש לזה חוקים)... והרוב היו בגלל נקמות, ולפני שהולכים לכזה דבר עושים הרבה חושבים עם עצמיך לכן אני לא מיתחרט על שום דבר ועל שום מכה שנתתי!!!

Angel lips

New member
אני אדם מאוד מאוד נקמני!

אני רגישה כלפיי עצמי בצורה מוגזמת ואם חלילה מישהו יעשה לי משהו הוא ישלם על זה!! אבל עם הגיל זה עבר לי התחלתי להיות יותר מאופקת, פחות נקמנית...

Angel lips

New member
חחחחחח למה פעם זה עדין עכשיו רק

במינון קטן יותר, כי ניהייתי רגועה יותר במחשבה וחשבתי שלמה לבזבז אנרגיה עלהם... :)

the freaky girl

New member
:]

אני גם לא אדם מאד נקמני, למרות שפעם אני מאד מאאדדדד הייתי.. :[ וכן, לפעמים אני נוטרת טינה כדי להכאיב למישהו נגיד, כ"נקמה" קטנטונת, אבל לא עוזר לי, כי בדרך כלל רק אני נפגעת, וזה תמיד ככה :[

M a r U s k A

New member
לא =/

אני לא מסוגלת... אני בחיים לא נקמתי ולא נראה לי שאעשה את זה אי פעם... אני מעדיפה לסבול בעצמי מאשר שאחרים יסבלו בגללי, אני מודעת לעובדה שבעקבות הנקמה שלי הבן אדם לא ישתנה, זה רק יגרום לי להרגשה רעה ולרגשות אשם לכל החיים! אז בשביל מה לי לרדת לרמה נמוכה כל כך
אם לזה אפילו לא מספק אותי...

v o d k a

New member
כל כך רציתי לנקום!!!

ותכננית מאלף עד תו את כל מסע הנקמה שלי... עד היום אני לא מבינה איך זה לא יצא לאור:// בגדול כשאני רותחת כבר הנקמה שלי זה תוכנית מדוייקת ומפורטת על איך להפיל את בנאדם X לקרשים... אבל אז איכשהו אני שוכחת מכל זה- אולי הסיפוק שבדיוק הזה מרגיעים אותי..

Angel lips

New member
ליזקה אני זוכרת שרצית לנקום!!!

ואז אמרנו לך חכי את זה בצחוק ואל תנקמי!!!

eMiFrEaK

New member
אני לא בנאדם נקמני...

אולי כי פשוט עדיין לא יצא לי להיות כזאת... חחחח אני בנאדם די חברותי.. אבל אם מישהו פודע בי... אז הבעיה שלי היא שאני לא מסוגלת לסלוח... אף פעם... ואני בחיים לא שוכחת.. זאת בעיה רצינית אצלי..=\ אבל שוב... אין לי מיקרים כאלה..כי טפו טפו טפו... אין אפילו בנאדם אחד בעולם הזה (וזה יכול להשמע ממש סנובי עכשיו, אבל זאת לא הכוונה..). שאני בריב איתו.. ואיי זה מתחיל להפחיד אותי חח

s h u r i k

New member
צריך לדעת ליסלוח

יש אנשים שפשוט מגיע להם לפעמים היזדמנות שנייה.... כולנו בני אדם ויכולים לעשות טעויות!!

למעלה