harmless

New member
../images/Emo58.gif

חחחחחחח איזה כיף ראיתי כבר את הפרק ששודר ביום שישי בארה"ב! ואיזה פרק יפה! שום דבר שיפרי אבל הארם טס בהורנט! ונראה שהוא ממש נהנה תוך כדי. ממש כיף לחיות בעידן האינטרנט:)

cjharm

New member
מנצלש"ת

כדי להודיע שאני תקועה בין משפט סתמי לכולל (אני שונאת לשון) ואת כל ה"זמן הפנוי שלי" (כאילו יש דבר כזה) "בזבזתי" על FF בעל 5 , החלק החמישי בעל 9 פרקים ויותר מ 100,000 מילים....... חוזרת ללמוד!! לילה טוב לכולם - במידה ועוד לא נתראה!!! נ.ב אני שונאת רת המועצה!

Dark Storm

New member
מנצל"ש את הניצלו"ש ../images/Emo13.gif

עכשיו נגמר הפרק המוזיקאלי של באפי בביפ (מי שפיספס ביום חמישי ושישי שידור חוזר - מכות למי שלא יראה!!! ) אני הולך לראות את הפרק הראשון של x files עכשיו (נוסטלגיה..
) נתראה ב 2245...

אהה ראיתי את זה!!

פרק ענק!!!!!!!!!!!! אני לא ממש רואה קבוע באפי.. וראיתי היום כי מישהו (נראה לי שזה היית אתה גיל )ציין בפני שיש את הפרק המוזיקלי הזה... יוווו איזה טוב זה היה...:))))) חבל על הזמן..

harmless

New member
../images/Emo58.gif אלעד

שמת לב איך דייוויד הזדקן? הוא לא נראה כל כך מבוגר בעונה ה-8 ולא עבר הרבה זמן מאז. בכלל הוא וקתרין נראים מאוד עייפים-כנראה הקטנים לא נותנים להם לישון הרבה בימים אלה:) והארם כזה עו"ד - איך הוא הציל את מאטי מלעשות את העבודות של הסמסטר הראשון. כל כך מתאים לו. ואהבתי שהוא מבין שזה לא כזה פיקניק לדאוג לבת טיפש עשרה

../images/Emo58.gif מילא זה....

באד ממש התבגר! הזדקן, התבגר, איך שלא תקראי לזה... השיער שלו אפור, הפנים שלו מבוגרות ורציניות... הוא נראה אבא בוגר כזה, לא הילד שהכרנו. *סניף* הם מתבגרים לנו כלכך מהר *סניף סניף*

harmless

New member
ובאד

עוד אמור להיות יותר צעיר מהם והוא נראה יותר מבוגר. אבל היה אחלה פרק מבחינתו של באד. אני חייבת לציין שכבר ממש קשה לי להפריד בין הפרקים של העונה השישית, השביעית, והתשיעית שאת כולם יוצא לראות ביום שבת. זה ממש מבלבל!!! (אבל אני לא מתלוננת-כמה שיותר ג'אג יותר טוב) הילדים שלנו גודלים ועוזבים את הקן:(

נצלש שלישי- תיכנסו!!!!!!!!!!!!!!!

תחח.. עוד שיר... אבל זה מממשששששששששששששששששששששששששש קולע!!!! אני פשוט קוראת את זה ובוכה.. אני מרגישה כאילו הארם מדבר אל מאק.. :) או חושב עליה.. ומקווה שהיא תבין את זה לבד ( יותר הגיוני שמתחשבים בנפשות הפועלות) אז הנה... ושימו
לקטע המודגש (אהמ מי שראה את הפרק בסטאר וורלד ביום שבת לא יוכל להכחיש אהמ) mary beth maziarz- lean on my love I know you're strong, in fact sometimes it amazes me And don't get me wrong, I know you're doing fine But darlin' if you're troubled, or maybe if you're lonely I want you to know, I'm only a breath away And I'm gonna be here right beside you And you can lean on my love until you're alright And I'm gonna be here, til the morning And you can lean on my love, to get you through the night There comes a time when you justcant do the same old dance anymore And you're wanting just a little more than everything you've got And it seems those moments strike you When you're lying there half awake in the dark And you're wondering when you lost that spark I know, I've been there too And I'm gonna be here....

Nushi G

New member
אוי לי... דני, גרמת לי לבכות...

כ"כ.. כ"כ מתאים, ונכון.... *סניף* *סניף* *סניף* *סניף* *סניף* *סניף*

אני יודעת.. אין לך מושג

איך בכיתי כשקראתי את זה בקונוטציה לשהם.. רצו לי כלמיני סצנות בראש.... בעיקר מהפרק האחרון בסטאר וורלד...:((((( וLL.... אהההה השיר הזה פשוט.. הא.....:)

Nushi G

New member
אני לוקחת נשימה עמוקה כל פעם שאני

קוראת או רואה משהו כזה... אני אפילו לא יכולה להתחיל להסביר איך אני מרגישה... זה כבר אובססיה!!! אני חולמת עליהם בלילה!!!!

עוד אחד... לא מתאים בטירוף

אבל עדיין... משים את זה ככה.. לא בכיתי.. אבל ללא ספק ישבתי מול המחשב בפה פעור... לשם השוואה- בקודם בכיתי כמו ילדה בת 6. :) chorus: I will remember you will you remember me dont let your life pass you by weep not for the memories remember the good times, that we had dont let them slip away from us when things got bad clearly i first saw you, smiling in the sun i feel your warmth upon me i want to be the one chorus im so tired i cant sleep standing on the edge of something much too deep funny how we feel so much but cannot say the words we are screaming inside oh but we cant be heard chorus so afraid to love you more afraid to lose clinging to the past that doesn't let me choose once there was a darkness a deep and endless night gave me everything you had oh it gave me light chorus x2 weep not for the memories לא היה לי כוח להדגיש.. נאה לי שתבינו לבד את החלקים שחשובים...:)

Nushi G

New member
כ"כ מדכא... אני רק מקווה שזה לא

ייגמר ככה בסוף.. הם פשוט חייבים להיות ביחד.. זה בלתי אפשרי אחרת!!!!

ברור!!!!!!!!! יוו זה יהיה פשוט לא

אנושי מצד DPB אם הסדרה לא תיגמר בזה שהם ביחד... זה לא כמו דוסון קריק נגיד, שיש בחירה, אופציה בין כמה זוגות...או נגיד שהזוג כבר היה ביחד בתור זוג.. כאן הם אפילו לא זכו לממש את האהבה שלהם מעבר לנשיקה פה ושם והמון המון מתח מיני כל הזמןן... זה פשוט יחהיה לא אנושי... המעריצים יישרפו את ההפקה.. אני מבטיחה לך ?(ואני גם מבטיחה לך שאני אהיה שם להדליק את הגפרור...) :))

למעלה