../images/Emo58.gif

שאלה: אני צופה עכשיו בסאגת סל הבילתי מושלם ורואים שם את סל הורג את טראנקס מהעתיד (אני מדבר על פרקים 129-130) אז איך זה יכול להיות שטראנקס עדיין חי? ובאיזה זמן סל (אני מדגיש הלא מושלם!) הרג אותו??? אתם יכולים להסביר לי את הקטע הזה שם? בבקשה תענו זה דחווווווף!!!

אז...

איך טראנקס זוכר את סל (כי אחרי הכל הוא הרג אותו)????? ואם סל הרג אותו בעתיד אז איך טראנקס הגיע להווה???? הרי הוא מת! (מסובך הא?) אני פשוט לא מבין את זה...

Prophet

New member
../images/Emo58.gifסל לא הרג אותו בעתיד !!!!!!

אתה לא מבין... בתקופה של טראנקס: גוקו מת מוירוס... באו שני אנדרוידים והרגו שם את כולם חוץ מגוהאן וטראנקס (ובולמה). לבסוף גוהאן מת וטראנקס הרג את האנדרוידים. בולמה החזירה את טראנקס לעבר כדי לרפות את גוקו וכדי להזהיר אותם מהאנדרוידים שיבואו עוד שלוש שנים בעולם שלהם. האנדרוידים הגיעו והחבורה הרגה אותם. אחר כך בא סל בצורה הראשונה שלו ואם אני לא טועה ווג´יטה הרג אותו... יצרו גרסה משופרת לסל והוא ספגאת האנדרוידים שמתו והפך לסל המושלם. סל המושלם הרג את טראנקס (יש עוד כמה אני חושב
) וגוהאן הרג את סל. אם אני לא טועה (אני בדר"כ טועה) אז החזירו את טראנקס עם הדרגון בולז וגם ביקשו משנרון (או מהדרקון של נמק) להחזיר את כל מי שמת בעולם של טראנרקס לחיים (אבל אני לא יודע איך את גוקו החזירו) יכול להיות שאמרו שהמצב בעולם של החבורה חזור למצב הקודםשל לפני שגוקו מת או משהו כזה לא יודע
. סל עוד לא נוצר בעתיד !

Prophet

New member
אתה בטוח סל הלא מושלם ???../images/Emo58.gif

לא יודע... ראיתי אתסל במושלם נלחם עם טראנקס... וגם הורג את טראנקס הילד

../images/Emo58.gifאני 100% בטוח!!!

אם תסתכל בפרקים 129-130 תוכל לראות בברור פלאשבק שבו רואים את סל הלא מושלם רואה את טראנקס עם קפסולת הזמן שלו ואז סל הורג אותו.... בעתיד! ואז סל הלא מושלם לוקח את מכונת הזמן של טראנקס וטס לזמן הרגיל... בזמן הרגיל טראנקס נזכר שזה היצור שהרג אותו!!! זה שסל המושלם הורג את טראנקס-זה סיפור אחר......

king kazabubu

New member
או קיי הסבר... ../images/Emo58.gif

זה הולך להיות מאוד מסובך אז תכינו את עצמכם. כמו שאתם יודעים יש שתי תקופות זמן. אחת ההווה ואחת העתיד שממנו בא טראנקס. אז מאיפה מגיע סל אתם שואלים?! אני אסביר לכם. למעשה יש שלוש תקופות זמן שסותרות אחת את השניה. זו עוד סתירה בסדרה. אתם מבינים יש את ההווה. ויש את תקופת הזמן שממנה מגיע טראנקס בפעם הראשונה. מה שקורה הוא כזה דבר. טרנאקס מגיע, נותן לגוקו את התרופה. אחרי שלוש שנים טראנקס חוזר שוב להווה. והוא עוזר לצוות הזי להלחם באנדרואידים. הוא איכשהו מתחזק וכשהוא חוזר לתקופת הזמן שלו הוא מצליח להביס את האנדרואידים. סל מהתקופה שבה טראנקס הביס את האנדרואידים מצליח להרוג את טראנקס ולברוח במכונת הזמן שלו לעבר שם עדיין יש אנדרואידים. אל תשכחו שהמטרה של סל היא שלמות. ועכשיו מה שקיבלנו זה שלוש תקופות זמן. אחת היא ההווה. השניה היא העתיד בו טראנקס היה מקבל מכות מהאנדרואידים. והשלישית היא אותה תקופה שטראנקס מנצח את האנדרואידים אבל סל הורג את טראנקס. זה מאוד מסובך אבל ככה זה.

Taker Sucks

New member
נכון.

שטראנקס הבין שסל הרג אותו בעתיד הוא ... מתי שהוא חוזר חזרה קדימה בזמן והוא הורג את סל.

Pikachuit!

New member
מה פתאום,אין שום חור בעלילה../images/Emo58.gif

יש 3 תקופות זמן: תקופת הזמן של גוקו גוהאן וכל שאר החבורה תקופת הזמן של טראנקס ותקופת הזמן של סל (פשוט תחשבו על זה כ timelines שונים שלכל תקופת זמן יש את העתיד והעבר שלה, יעני זאת תקופה בפני עצמה... ) הסיפור הוא שבתקופת הזמן של טראנקס, הגיעו האנדוראידים והרגו את גוקו וכל השאר, היחידים שנשארו זה גוהאן וטראנקס, ואחרי שגוהאן מת נשאר רק טראנקס שעדיין לא הצליח לנצח את האנדרואידים.. בשביל זה בלומה שלחה את טראנקס לעבר, כדי שיביא לגוקו את התרופה נגד המחלת לב וככה העתיד ישתנה, גוקו יחזור לחיים, וינצח את האנדרואידים. ואז טראנקס הגיע לתקופת הזמן של גוקו, הוא הביא לגוקו את התרופה (שבאמת עזרה), אבל אז הוא הבין שגם אם גוקו הבריא, זה לא הולך לעזור לעתיד שלו... בגלל שהtimelines שונים, מה שהוא הצליח לעשות זה להציל את העתיד בתקופת זמן של גוקו, אבל בתקופת זמן שלו כולם עדיין ישארו מתים וזה לא הולך להחזיר את גוקו לחיים. אחרי זה טראנקס החליט שהוא פשוט ייקח את גוקו לתקופת זמן שלו וגוקו יינצח את האנדרואידים שם. (עוד דבר עזר לו להבין שהתקופות שונות היו השינויים, למשל אחרי שהחללית שלו נהרסה והוא הגיע לחזרה לבג´יטה והשאר, הוא ראה את אנדרואידים 19 ו20, שבכלל לא היו קיימים בתקופת זמן שלו... ורק אז הם גילו את 17 ו18, שגם הם היו שונים מהתקופת זמן שלו.. בתקופת זמן שלו 17 ו18 היו יותר אכזריים ויותר חזקים) בנתיים הגיע סל, שמסתבר שהוא היה על כדור הארץ כבר כמה שנים... סל הגיע מהתקופת זמן שלו, בתקופת זמן שלו הוא הרג את טראנקס, לקח את החללית שלו, והגיע לתקופת זמן של גוקו.. ואז מתחילה כל הסאגה הארוכה של סל, שמסתיימת אחרי סל גיימס. אחרי סל גיימס, טראנקס חוזר לעתיד שלו, אבל בלי גוקו כי הוא כבר הרבה יותר חזק ממה שהוא היה, והוא יכול לנצח את האנדוראידים וסל לבד... וככה הוא עושה, הורג את האנדרואידים ואת סל בתקופת זמן שלו. נכון, אומנם זה קצת מסובך אבל אין שום חור בעלילה... ובסוף מבינים את זה.. ומי שלא הבין מוזמן לקרוא את ההודעה שוב פעם ^_^

Pikachuit!

New member
טעות קטנה...

"הגיעו האנדוראידים והרגו את גוקו וכל השאר" התכוונתי : גוקו ממת ממחלת לב והאנדרואידים הרגו את כל השאר ^_^

Taker Sucks

New member
עוד טעות.

17 ו 18 בתקופה של גוקו היו יותר חזקים מאלה בתקופה של טראנקס.

SaidinsTaint

New member
עוד טעות

ב"תקופת הזמן של סל", סל הורג את טרנקס אחרי שהאנדרואידים 17 ו-18 הובסו - אחרת הוא היה absorb אותם ולא צריך בכלל לנוע בזמן..

king kazabubu

New member
נכון...

עקרונית השאלה של מי הרג את האנדרואידיים נפתרת על ידי המילה טראנקס. כמו שהסברתי למעלה. תראו, זה מסובך להבנה. אבל התקופת זמן ממנה בא סל היא תקופה שבה טראנקס מצליח לנצח את האנדרואידים אבל סל מפתיע אותו והורג אותו.

למעלה