daeve1

New member
../images/Emo58.gif... (קטלניים במיוחד):

1. מיטל תחזור בפרק 193. 2. יפית ועובד ידעו שהיא חיה ויעזרו לה ביחד עם אלון בתוכנית מאוד גדולה שהיא מתכננת. 3. שמה החדש של סימה\מיטל יהיה דנה זוהר והיא תקבל תפקיד שקשור לקבוצה. 4. עד 3 הפרקים האחרונים סער לא ידע שדנה (שנהב צדוק) היא בעצם סימה\מיטל. 5. מישהו מעברה של קארין יאיים עליה ואסי ינסה להגן עליה מפניו. 6. ריטה תמות בתאונת דרכים (לא יראו את זה), ורני יהיה מאוד עצוב. 7. סער יגיד לדנה שהוא אוהב אותה אבל הוא גם אוהב את ליאן והוא צריך זמן לחשוב אם מי הוא רוצה להיות! 8. דריה וג'לל יחזרו ויתגלה לנו מה קרה עם דובי (מסתבר שהוא הלך לבית של הזליגים בשביל חטוף את דריה אבל הוא שמע שהיא נסעה לאיטליה, מאז הוא עוקב אחרי החדשות ומתחבא וכאשר הוא שומע שהם חוזרים הוא מנסה לחטוף עוד פעם את דריה). 9. ניקי תעזוב לצרפת. 10. דנה תימצא את הקלטת. 11. ראש הממשלה יגלה את האמת וירצה לספר את כל האמת על זאביק, אבל ימות לפני שיספיק. 12. זאביק ימונה לראש הממשלה.

khzh120

New member
../images/Emo58.gifלא רוצה

אנילא רואה האלופה אם זה נכון. מכמה סיבות: 1.ניקי עוזבת לצרפת. מה האלופה 2 שווה בלעדיה?!היא הדמות האהובה עליי. לא מספיק סיגי מתה עכשיו גם זה?! רק בגללה אני אוהבת האלופה... ובגלל תום... 2. ריטה. אם היא תמות אני ימות. זה סוף שושלת משפחת בר-חיים?! 3. דנה זוהר?! הם שומעים מה הם אומרים.?! זה טיפשי... 4.מאיפה כל הספויילרים האלה?!

Black Jane

New member
אבל../images/Emo6.gif

"סער יגיד לדנה שהוא אוהב אותה" - דנה בכלל מאהבה מעבר לפינה? חחח

daeve1

New member
חחחח... לא מצחיק!

ולשאלה "מאיפה הספולירים"... אשמח לענות! אז ככה: אבא שלי הוא עיתונאי, והוא ביקר על הסט יחד איתי, והיו שם עוד כמה אנשים וראינו כמה סצינות שצולמו, וחוץ מזה היה שם גם איש אחד שסיפר לנו בקצרה מה עומד לקרות. ו... זהו בעצם!

Black Jane

New member
למה סתם?

אני חושבת שכותרת התגובה הייתה מאוד מיותרת; ציפיתי ממך ליותר. חבל סתם להעכיר את אווירת הפורום, אתה לא חושב?

Lilo the fairy

New member
התכוונה שהפריע לה הכותרת שבחרת להודעה שלך,

ושבכלל הכותרת הזו הייתה מיותרת, ושממך ספציפית היא ציפתה למשהו אחר, ושזה גורם לאווירה לא נעימה בפורום. יש?!

daeve1

New member
אני מצטער שאכזבתי אותך Black Jane ../images/Emo10.gif

אני מרגיש כל כך רע עכשיו. העם אי פעם תסלחי לי?!

Black Jane

New member
אתה שוב ציני, לכן אין כל טעם

להמשיך את הדיון, במיוחד על גבי הפורום. אם ברצונך ליישר איתי את ההדורים, תוכל לעשות זאת במסרים.

N י ל ק י

New member
../images/Emo58.gif דעתי

1. מיטל תחזור בפרק 193. לא שווה מיטל בלי לירז
2. יפית ועובד ידעו שהיא חיה ויעזרו לה ביחד עם אלון בתוכנית מאוד גדולה שהיא מתכננת. מעולה
3. שמה החדש של סימה\מיטל יהיה דנה זוהר והיא תקבל תפקיד שקשור לקבוצה. אוי לא עוד דנה בלו קטנה
4. עד 3 הפרקים האחרונים סער לא ידע שדנה (שנהב צדוק) היא בעצם סימה\מיטל. טימטום 5. מישהו מעברה של קארין יאיים עליה ואסי ינסה להגן עליה מפניו. זה נשמע מעניין 6. ריטה תמות בתאונת דרכים (לא יראו את זה), ורני יהיה מאוד עצוב. לא אכפת לי מריטה אכפת לי שנו מור בר חיים
)
7. סער יגיד לדנה שהוא אוהב אותה אבל הוא גם אוהב את ליאן והוא צריך זמן לחשוב אם מי הוא רוצה להיות! רק לא זה שוב
8. דריה וג'לל יחזרו ויתגלה לנו מה קרה עם דובי (מסתבר שהוא הלך לבית של הזליגים בשביל חטוף את דריה אבל הוא שמע שהיא נסעה לאיטליה, מאז הוא עוקב אחרי החדשות ומתחבא וכאשר הוא שומע שהם חוזרים הוא מנסה לחטוף עוד פעם את דריה). נשמע טוב 9. ניקי תעזוב לצרפת. נו למה י'הרסניים 10. דנה תימצא את הקלטת. שתבלה
11. ראש הממשלה יגלה את האמת וירצה לספר את כל האמת על זאביק, אבל ימות לפני שיספיק.
יגלה את כל האמת ויגיד לזאביק - לא הגיוני! 12. זאביק ימונה לראש הממשלה. יו ראש ממשלה סקסי XDXDXD

daeve1

New member
את בכלל קראת מה כתוב?!

הוא לא יגלה לזאביק. הוא ינסה לגלות את האמת על זאביק ולא יספיק.

למעלה