דיווח מלא לטי.אנ.איי 61 (CD1)
אוקי, אז לפי בקשת קוסטה אני אתחיל לכתוב דיווחים לתוכניות NWA:TNA , ואני יודע שהתוכנית הייתה לפני הרבה זמן אבל רק אתמול הורדתי אותה, אך אל תדאגו, בדרך כלל הדיווחים יגיעו הרבה יותר מוקדם! השבוע: TNA LXI (61)!! מתחיל פרומו ישר של מה שקרה שבוע שעבר בסוף התוכנית, נקבע קרב 5 על 5 בוור גיימס, עם אריק וואטס בתור שופט מיוחד. נראה פרומו של כריסטופר דניאלס, שלא ממש זכור לי, בטח היה באקספלוז'ן או משהו כזה... הוא אומר שהעובדה שיש נשקים בכל פינה תעצור את כריסטופר דניאלס? אתה בטח יכולים לנחש את התשובה שבאה אחרי... עכשיו יש את דילו בראון בפרומו, הוא הולך לברר מי למטה עם החום. AMW אומרים שיש להם ניסיון בקרבות כלוב. וינס רוסו אומר לסטיילס שהוא בקרב כלוב כי הוא הכי טוב. מראים את הפרומו של דאסטי רודס שבוע שעבר, שהוא אומר שהתוכנית תהיה "Bloody Wednesday!". דרך אגב, למי שלא הבין, כל זה עדיין חלק מוידאו הפתיחה. מראים את שמות משתתפי הקרב (רייבן,AMW,ג'ף ג'ארט ודילו נגד דיאמונד וסווינגר, כריסטופר דניאלס, שיין דאגלס ואיי.ג'יי סטיילס). זהו נגמר הוידאו, עכשיו סרטון הפתיחה הרגיל, טינאי ו-ווסט מברכים אותנו לתוכנית, מזכירים שהערב יש את טורניר הסופר אקס, שבו ישתתפו מתאבקים מכל העולם (ארה"ב, בריטניה, קנדה, מקסיקו ויפן), ומזכירים גם שהערב יהיה קרב הוור גיימס שיעשה חזרה הערב. קרב ראשון הערב, מציגים אחד בשם לאז, מגיע אחד שנראה כמו שילוב של סטינג ושל ברוס, יש לו צבע פנים לבד אבל הוא לובש מין גופייה צמודה כזאת ורוקד כל הדרך לזירה... אחלה דרך להתחיל את התוכנית, מה אני אגיד... ומולו, מאד מייקי!!! היי, הוא נראה עצבני... הקהל צורח מייקי (נשבע לכם), והקרב עומד להתחיל... חיחי, לאז התחיל לגעת למייקי בתחת באמצע הקרב. קרב קצר ומבדר, לאז כל הזמן ניסה ל"פמפם" את מייקי, מה שכנראה עצבן את מייקי, ואחרי נשיקה מלאז מייקי באמת היה עצבני והכה את הדאבל אנדראוק די.די.טי בשביל הניצחון. היי, זה עדיין עדיף על מה שהוו.וו.אי עשו איתו... הקרב הזה היה טוב ביחס למה שהוא היה צריך להיות, כלומר הקרב הזה היה צריך להמשיך לקדם את מייקי ולתת ללאז הופעה ראשונה מוצלחת, ואני חושב שזה עבד טוב בשני המקרים. עוברים למייק טיאני ודון ווסט, שנראו כאילו הם איבדו את השולחן שלהם, והם מדברים על טורניר הסופר אקס, שבו ישתתפו 8 ממתאבקי האקס דיווז'ן הטובים ביותר (לא משנה ששניים מהם לעולם לא השתתפו בטי.אנ.איי), ומראים את גביע המנצחים. סידור הקרבות הוא: חובנטוד גררה (מקסיקו) נגד נסאווה (יפן). ג'וני סטורם (בריטניה) נגד טדי הארט, המתאבק מדור שלישי הראשון במשפחת הארט (קנדה). ג'רי לין (ארה"ב) נגד כריס סייבן (ארה"ב). מייקל שיין (ארה"ב) נגד פרנקי קאזאריאן (ארה"ב). הערב יהיו גם חצי הגמר והגמר, ככה שהמנצח יקבע היום. דון ווסט החליט לגרום לקצר במיקרופון ולעצמו בזה שהוא מתחיל לצעוק כמו חולה נפש על Wednesday Bloody Wednesday, על קרב הוור גיימס, וואטס שופט, רוסו בצד, רודס אוכף החוק (הוא גנב לארן אנדרסון את התפקיד!), וטינאי מעביר אותנו אל אחורי הקלעים של טרי טיילור לראיון עם האדם שהמציא את הוור גיימס, אלוף אנ.וו.איי לשעבר, החלום האמריקאי, דאסטי רודס. פרומו מעולה של רודס, הוא אומר שהוור גיימס הערב יהיה יותר אלים ויותר ברוטאלי מכל אחד לפניו, והערב הוא יחזיק את המפתח לכלוב. והוא אמור שהוא חשוב על קרבות וור גיימס, הוא חושב על כמה פעמים הוא קרב לארן אנדרסון את הצורה. מה הקשר לארן אנדרסון??? אבל, הביטו וראו, אני בדיוק דיברתי על אנדרסון, ורודס גם דיבר עליו! אני אליל! טוב, עכשיו שחזרנו למציאות (ולאולם) הגיע הזמן לקרב הראשון בטורניר הסופר אקס! ראשון מגיע, THE JUICE, חובנטוד גררה! מתאבק ענק, כל כך כריזמטי, מעולה בזירה, חבל שהוא לא הגיע ליותר... ועכשיו, נסאווה, נציג יפן, הוא עבד לא רע באקס.פי.וו, לא יודע עליו הרבה חוץ מזה.. טינאי מוסיף שהוא מתאבק בעיקר במקסיקו וגם אלוף העולם ב JCW, הפרומושן של ICP. קרב טוב, דבר שכבר פחות או יותר רגילים לקבל מהאקס דיווז'ן, אחרי דרופקיק לפנים מנאסווה, חובי מצליח לברוח ולהכות את החובי דרייבר (ראיתי שטאג'ירי השתמש בתרגיל דומה לזה בסמאקדאון האחרון, רק שכאן המתאבק נפל על הראש), וסיים את העניינים עם ה450 ספלאש כדי להתקדם בטורניר. אנחנו עוברים אל מאחורי הקלעים, שם טרי טיילור (איזה חתיייך) נמצא עם מר אפלה בעצמו, הסיסניסטר מיניסטר, ג'יימס מיטצ'ל. מיטצ'ל מבטיח לפשוט את רייבן מהדמות שלו בעיניו, ולהשמיד אותו, שפתאום בא דיסקו, אה גלן גילברטי, וגילברטי מזכיר למיטצ'ל שהערב שיין דאגלס הוא חלק מקבוצה, והם צריכים לתפקד כאחת בשביל לנצח את הקבוצה של רייבן, והוא לא רוצה שהבחורים שלו ייפגעו, ומיטצ'ל מסכים, אז גילברטי אומר לדאסטי רודס שלא ידחוף את התחת שלו לעניינים של דיאמונד וסווינגר. הגיע הזמן לקרב מספר 2 בטורניר הסופר אקס, ראשון מגיע טדי הארט, תלבושת מכוספת ומוזרה, אבל הוא נראה טוב, וישר אחריו ג'וני סטורם רץ לזירה והקרב מתחיל. קרב ענק, מלא ספוטים ושיט, הארט הרשים אותי מאוד במונסולט ענק לבחוץ, וכמה שניות אחריו סטורם הכה אותו עם דרייבר משונה ומגניב לאלליישן! סטורם מחטיא מונסולט והארט מהר מטפס על החבל העליון ומכה די.די.טי מוזר כזה מחבל העליון, wicked! רגע, זה לא נגמר, סטורם מטפס על החבל העליון ו.... שוטינג סטאר פרס מדהים!!! ואוו, אחד הטובים ביותר שראיתי, ישר אחרי פול לונדון!!! אחלה קרב, ההארט הטק (SSP) היה מדהים, מאוד התרשמתי מטדי. אנחנו עוברים אל מאחורי הקלעים שם טרי טיילור (איזה כוסווון!!) נמצא עם סוני סיאקי וטריניטי. זייני (הוא אמר קוקי, אני תרגמתי...) סיאקי מתחיל להטריד את דיאמונד וסווינגר, אומר שהוא המנהיג או וואטאבר, מטריד גם את טריניטי, מטריד אותי, מטריד אתכם, מטריד את גורדון, עד שאלופי הזוגות מתחממים ועומדים ללכת מכות עם האייס שנמצא בתוך החור, אבל אז מגיע הפרנצ'ייז שיין דאגלס מסביר להם שיש להם קרב כלוב הערב, ושהם צריכים להיזהר. אז רגע, כל בנאדם שמגיע אל מי שמשתתף בקרב הערב מסביר לו מה זה הקרב? לא הבנו שבוע שעבר בסמגנט הזה של הרבע שעה? צריך ששין דאגלס יירק את העובדות הברורות על אנשים??? טוב, נרגעתי. דאגלס עושה חיקוי גולדברג ואומר שהוא לא רוצה להיפגע, לא רוצה להיות נכה, לא רוצה לעבוד האוס שואוס, אממ, לא יודע בקשר להאוס שואוס... הקרב הבא הוא הקרב השלישי בטורניר הסופר אקס, כריס סייבן, אלוף האקס דיווז'ן לשעבר נגד ג'רי לין, אחד האלופים הראשונים של טי.אנ.איי. קרב לא רע, באמצע הקרב לין מתחיל לחנוק את השופט בגלל שהוא ראה שסייבן שם את הרגל על החבלים (לין צריך לכעוס יותר שהשופט בעט לו ביד לפני שנייה אבל לא משנה), ודון "סיירוס" קאליס מגיע החוצה, ואומר ללין שהוא יפוטר אם הוא לא יעזוב את השופט, וסייבן מנצל את זה כדי לבעוט ללין בדיוק איפה שזה נחשב, ומצמיד אותו ל1-2-3! אנחנו עוברים לנסט של רייבן, שם טרי טיילור (אמממ, גוורדוון!) נמצא עם רייבן, סי.אם "אלוהים" פאנק, וחוליו דינרו. טיילור שואל את רייבן מה מחשבותיו על מה שהקבוצה של מיטצ'ל עשו לו שבוע שעבר, ועל ההבטחה שלהם השבוע לקחת ממנו את חלומו ושיערו, ורייבן מתחיל לדבר על הגורל שלו, על זה שהוא היה ככה (תצמידו את האצבעות) קרוב להגשים את הגורל שלו, אבל הוא ידחה אותו, כי הוא צריך להשמיד את דאגלס, מיטצ'ל והדיסייפלס.