../images/Emo58.gif The X Factor S04E10 ../images/Emo58.gif
מחריד. זוועה. ביזיון. אני לא יודע מה בדיוק השתבש בין השלב של האודישנים לבין השלב של ההופעות, אבל זו נראית תוכנית אחרת לגמרי. החל מההיבטים הטכנים של סאונד, צילום והנחיה וכלה בהופעות עצמן שהיו ברמה חובבנית ועלובה. כאילו סיימון מכר את נשמתו ל-"טדי הפקות". כשסיימון יושב בחזרות לתוכנית (והיו להם שבועיים של חזרות הפעם), הוא לא רואה שזה הולך להיות פיאסקו? מעניין מי הגאון שהחליט לקדם את הקריירה של בריאן פרידמן דרך התוכנית ולתת לכוראוגרפיה הגרועה שלו לבזבז כלכך הרבה זמן מסך. סינגינג קומפטישן?? לפי הסדר הזוועות :
(לפחות בחצי הראשון של התוכנית) קימברלי, אנדי, פיוצ'רפרופ, בוורלי, אמילי - מבחיל! גרוע בכל מובן שאפשר לחשוב עליו. ליאון - נראה כאילו עובר התקף נוירוטי על הבמה, אבל לפחות הקול שלו טוב יותר מהזוועות שהיו מקודם. סיימ-דיפרנס - הם היו טובים יחסית. ניקי - ליגה אחרת מבחינה ווקאלית, אבל ההופעה לא היתה משהו באופן כללי לדעתי. אלישיה - חזרה לשיגרה של הפרק, הופעה סתמית, אבל לא גרועה כמו הראשונות. רידיאן - ההפתעה של הפרק. הוא היה טוב באופן מפתיע, אבל אני חושב שזה בעיקר בגלל השיר שבחר, לא יודע עוד כמה שפנים הוא יוכל לשלוף מהכובע. התעצבנתי מהתגובה של שרון אחרי ההופעה שלו. דניאל - גרוע, סתמי. הופ - טוב, הבנו באודישנים שהן יודעות לשיר את השיר הזה, מה הלאה? גם אם ליאון היה שר את השיר של מייקל בובלה שהוא שר באודישנים הוא היה מקבל ביקורת טובה. בקיצור, אכזבה. דווקא חיכיתי לפרק הזה. שנה שעברה, עונה 3 של X FACTOR היתה מעולה, רמה אחרת לגמרי מהפרק הזה, ולאו דווקא במתמודדים, אני מדבר על ההפקה עצמה וכל מה שמסביב.
מחריד. זוועה. ביזיון. אני לא יודע מה בדיוק השתבש בין השלב של האודישנים לבין השלב של ההופעות, אבל זו נראית תוכנית אחרת לגמרי. החל מההיבטים הטכנים של סאונד, צילום והנחיה וכלה בהופעות עצמן שהיו ברמה חובבנית ועלובה. כאילו סיימון מכר את נשמתו ל-"טדי הפקות". כשסיימון יושב בחזרות לתוכנית (והיו להם שבועיים של חזרות הפעם), הוא לא רואה שזה הולך להיות פיאסקו? מעניין מי הגאון שהחליט לקדם את הקריירה של בריאן פרידמן דרך התוכנית ולתת לכוראוגרפיה הגרועה שלו לבזבז כלכך הרבה זמן מסך. סינגינג קומפטישן?? לפי הסדר הזוועות :