The X Factor S04E10

verdax

New member
../images/Emo58.gif The X Factor S04E10 ../images/Emo58.gif

מחריד. זוועה. ביזיון. אני לא יודע מה בדיוק השתבש בין השלב של האודישנים לבין השלב של ההופעות, אבל זו נראית תוכנית אחרת לגמרי. החל מההיבטים הטכנים של סאונד, צילום והנחיה וכלה בהופעות עצמן שהיו ברמה חובבנית ועלובה. כאילו סיימון מכר את נשמתו ל-"טדי הפקות". כשסיימון יושב בחזרות לתוכנית (והיו להם שבועיים של חזרות הפעם), הוא לא רואה שזה הולך להיות פיאסקו? מעניין מי הגאון שהחליט לקדם את הקריירה של בריאן פרידמן דרך התוכנית ולתת לכוראוגרפיה הגרועה שלו לבזבז כלכך הרבה זמן מסך. סינגינג קומפטישן?? לפי הסדר הזוועות :
(לפחות בחצי הראשון של התוכנית) קימברלי, אנדי, פיוצ'רפרופ, בוורלי, אמילי - מבחיל! גרוע בכל מובן שאפשר לחשוב עליו. ליאון - נראה כאילו עובר התקף נוירוטי על הבמה, אבל לפחות הקול שלו טוב יותר מהזוועות שהיו מקודם. סיימ-דיפרנס - הם היו טובים יחסית. ניקי - ליגה אחרת מבחינה ווקאלית, אבל ההופעה לא היתה משהו באופן כללי לדעתי. אלישיה - חזרה לשיגרה של הפרק, הופעה סתמית, אבל לא גרועה כמו הראשונות. רידיאן - ההפתעה של הפרק. הוא היה טוב באופן מפתיע, אבל אני חושב שזה בעיקר בגלל השיר שבחר, לא יודע עוד כמה שפנים הוא יוכל לשלוף מהכובע. התעצבנתי מהתגובה של שרון אחרי ההופעה שלו. דניאל - גרוע, סתמי. הופ - טוב, הבנו באודישנים שהן יודעות לשיר את השיר הזה, מה הלאה? גם אם ליאון היה שר את השיר של מייקל בובלה שהוא שר באודישנים הוא היה מקבל ביקורת טובה. בקיצור, אכזבה. דווקא חיכיתי לפרק הזה. שנה שעברה, עונה 3 של X FACTOR היתה מעולה, רמה אחרת לגמרי מהפרק הזה, ולאו דווקא במתמודדים, אני מדבר על ההפקה עצמה וכל מה שמסביב.

De fire

New member
../images/Emo58.gif הופעות+תוצאות

How bizzare אולי התוכנית האיומה ביותר של אקס פאקטור, בוודאי פתיחת ההופעות הנוראית ביותר. גם לדעתי בראין פרידמן פשוט רוצח את ההופעות ואז מתעלל בגופה. הכוראוגרפיה כ"כ קיטשית, כ"כ איומה וכ"כ אובר דה טופ. שמישהו יסביר לו ש- More is less! מה עובר לו בראש? זה הפך מתחרות שירה לפיאסקו עצבני (ואני לא מתכוון להעתיק הודעות, פשוט זו בדיוק המילה שעולה לי בראש). המסגרת הביזארית של בוורלי, התנועות המזוויעות של סיים סיים באט דיפרנט (אלה היו התנועות הכי מסובכות? באמת בראיין?), מחלת הטורט שהוא הפיל על ליאון. פשוט קשה לתאר כמה זה היה בלתי נסבל. שיעוף חזרה לסיתיקד ויפתור אותנו מהעונש הנוראי הזה. אני לא רוצה להתחיל לחשוב בכלל מה היה קורה בקטגוריה שלו אם הוא היה נשאר שופט. ברררר. אני חושב שההופעה היחידה שנהנתי ממנה היתה של ניקי, ואולי מהעיבוד המוזיקלי של אמברלה. השאר היה פשוט בלתי ניתן לעיכול, ובגלל שהייתי בחו"ל וויתרתי על האודישנים רידיאן בא לי לגמרי בהפתעה ואני עדיין מתקשה למצוא מילים שיתארו אותו. למרות שקולות ההקאה של שרון די מתאימים כשאני חושב על זה. גם בהדחה- הרי ברור שאף אחת מהן לא תזכה, אז לפחות תשאירו את המבדרת. ברור שגם שבוע הבא בוורלי תהיה מעניינת כמו השער האחורי בהארץ. נורא ואיום. באמת שאין מילים אחרות. כרגע נראה שיש רק 3 דרכים להנות מהמשך העונה הזו 1. לראות רק את ההופעה של ניקי 2. לתת חומרים אנטיפסיכוטיים להפקה, חומרים מרדימים לבריאן פרידמן, ושוק חשמלי להפקה 3. לעשות שילוב של השלישיה מהסעיף הקודם ולקחת לבד. בסוטול כזה אפילו האחים מקדונלד יהיו מעניינים.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שבראיין פרידמן קיבל הבטחה מההפקה שבתמורה לכך שיחליפו אותו בלואי והוא לא יהיה מנטור, הוא יקבל המון זמן מסך של הכוריאוגרפיה המסריחה שלו להופעות ונאלץ לראות אותו כל שבוע. מישהו שם בהפקה צריך להתעשת ומהר.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אני לא מצליח להשיג את פרק התוצאות,אתה יכול בבקשה לקצר לי במה היה?

verdax

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gif

ההיילייט של פרק התוצאות היה הופעה מושלמת נוספת של ליאונה בשיר חדש שלה. בין לבין שרון הדגימה hissy fit, כמו ילדה קטנה ומטומטמת בגלל ששתי בנות מהקבוצה שלה היו בבטום2, אלישיה וקימברלי. שרון עמדה בצד, בחושך, הצהירה שהיא סיימה עם העונה הזאת, שהיא מתפטרת, וסירבה לבחור מי מבין השתיים תעוף. היא גם הודתה שהיא בחרה שיר גרוע לאלישיה ואחרי הפרק קראתי שבגלל שהיא לא היתה זמינה כמנטור בזמן החזרות ההפקה בחרה את השיר של קימברלי ולא היה לשרון חלק בזה. היא בכלל "מנטורית" גרועה בלי מי שעזר לה בשנים הקודמות וניהל מאחורי הקלעים את הקבוצות שהיו לה, זה עם הצבעים הפסיכודלים השונים בשיער ובזקן. כאמור, המשך ישיר לביזיון של פרק ההופעות. קימברלי עפה אחרי שסיימון ולואי החליטו שהיא זו שצריכה לעוף.

BERNARDIN

New member
השיר החדש של ליאונה - מדהים!

נקרא BLEEDING LOVE מומלץ (למרות שבהופעה העיבוד שונה מאשר בהקלטה שרצה ברשת

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif הופעות ../images/Emo58.gif

שני סוגי ילדים צריכים ללכת לישון הלילה. הסוג הראשון,אלו סוג הילדים שצופה בתוכנית בבית ולא צריך לראות את זוועת החשפנות שהולכת שם כ"כ. והסוג השני,אלו כל הילדודס בתחרות שנשארו פעורי פה אחרי הביצוע המבריק של ניקי! ואוו וזה כל מה שיש להגיד על הביצוע הזהו-ואוו! מי חשב שאפשר לבצע שייניד אוקונור בצורה כ"כ מדהימה?!האישה הזאת צמררה אותי בכל הגוף. היא היחידה שנראתה שם כמו זמרת ופרופרמרית אמייתית ולא כמו איזה בדיחה שניסו לעשות ממנה משהו. כמה שהכח לעמוד על הבמה ולבצע ככה שיר חזק.אני עדיין נדהם מהביצוע הזה. וכמובן שאחריה היה רידיאן שהוא היה גאון בפני עצמו.פשוט ענק וכ"כ הפתיע אותי. השתנתי מרוב צחוק מהתגובה של שרון אח"כ. אלישיה מדהימה לדעתי.אני חושב שההופעה הייתה טובה מאוד והשופטים סתם החמירו איתה כי היא הייתה אחרי שתי הופעות כ"כ מצוינות.בגדול ההופעה הייתה טובה מאוד. גם עם אמילי הם החמירו.אני חשבתי שהילדה הולכת לצאת ולבצע איזה משהו עלוב שיאכזב אותי כמו האודישנים האחרונים שלה,אבל לא. היא יצאה ושרה מעולה שיר שלא התאים לה והיא הייתה מלאת ביטחון על הבמה וההופעה הייתה מעולה לעומת השאר שראינו לפניה. בוורלי בחרה שיר פאתטי,אין מה לעשות.מחכה לה בעתיד. דניאל הוא מאוד ממוצע,אבל מאוד חתיך
ליאו היה מתוק מתוק מתוק,באמת מתוק אמיתי.היו קטעים בהופעה הזאת שדווקא כן אהבתי וחלקים שממש לא אהבתי. הרג אותי שהבנות באו אליו,ממש היה נראה כאילו הוא עוד שניה גומר כאילו בחורה לא התקרבה אליו בחיים.הוא כמעט התבלבל בשיר בגללן
אנדו היה בסדר.קימברלי הייתה סוג של בדיחה. ובקשר לסיימון,אין לי מושג מה הוא כ"כ מרוצה ואיך הוא עשה את הטעות של להכניס את שלושת הקבוצות הפאתטיות האלה?! הופ הפתיעו אותי בהתחלה,אבל למה היו צריכים את התלבושות המזעזעות האלה?זאת תוכנית לכל המשפחה!מה זה המחשוף הזה של רקל?למרות שהיא היחידה שהפתיעה אותי כאשר השיר ישב מצוין על הקול שלה בהתחלה. השחורה שם נראית הכי לא קשורה לכלום בעולם. סיימ דיפרנטס חלוקים בדעתם עליי,אבל הם עושים לי כאב ראש רק מלחשוב עליהם. והבושה וחרפה הזאת שנקראת להקת בנים חייבת לעוף. זה היה אחד הדברים המביכים שאני ראיתי בטלויזיה. רציתי להקיא את נשמתי. ועוד סיימון החמיא להם על זה?נו פפ-ללללללללל-יייייייי-זזזזזזזזזזז! בקיצור,גו ניקי
.

למעלה