The Final Cylon Spoiler

tsou

New member
../images/Emo58.gif

כן יכול מאד להיות שזה שם גם מסביר למה אני לא מוצאת את זה כרגע בפרומואים.. הקשר הוא שראינו את גאיוס בנחיתה בודד ונטול ששית באופן חשוד, מה שיכול רק להיות מצב זמני, ושההיעלמות של הששית המקורית שלו עדיין חשודה מאד, ושה"רמז" ההוא נועד מן הסתם ללבות שוב את החשדות ביחס לסיילוניות של גאיוס, מה שמזמן כבר שכחנו ממנו- ולא אני לא חושבת שזה יהיה הוא, אבל מצד שני זה בכל זאת הופך מיידית את כ ל מי שראינו בנחיתה למועמד פוטנציאלי- אדאמה, אוזלין, קארה, ששששש אפילו (הלוואי, אבל טוב אין ממש סיכוי) אולי אני טועה לגמרי אבל יש לי תחושה שזה כן יתגלה כדמות שראינו בנחיתה ראיתי את המפגש הטעון עם טיי, פליקס וגאיוס? את זה לא ראיתי, זה ברמזים?

SiC

New member
כן ../images/Emo58.gif

יש שם סצינה שבה רואים את גיידה מעשן סיגר ומדבר לגאיוס שנראה בהלם. לקראת סוף הרמז הוא אומר "הלוואי שהם יזכרו אותי כמי שאני" כביכול לגרום לנו לחשוב שהוא הסיילון ה-5. לדעתי הוא פשוט מתכוון שיזכרו אותו בתור הומו :) ואגב, בקשר לדעה שהאחרון נמצא בסצינה שלאחר הנחיתה, תקנו אותי אם אני טועה אבל דיאנה לא אמרה שהאחרון כבר לא נמצא בצי?

tsou

New member
מה?../images/Emo58.gif../images/Emo12.gif

איפה היא אמרה את זה?

SiC

New member
אם אני לא טועה

זה היה בפרק שמצאו אותה. זה אפילו כתוב בהודעות הישנות שלנו. אבל, זה לא אומר שזה בהכרח נכון :)

tsou

New member
נכון,נזכרתי בינתיים וגם נזכרתי שהחלטתי בזמנו

שזה בלוף סיילוני
עכשיו אני שוב בספקות

tsou

New member
../images/Emo58.gif מה זה הרמז האחרון הזה?!

הרגע צפיתי זו והוא הזוי לחלוטין- גאיוס שוב בתנוחת האסיר? מה פשר הקשקוש על ארכיטקטורה של מסעדות? מישהו הבין משהו? אגב קטעי הוידיאו לקוחוים כולם מהפרק הבא? כי בקצב הזה נראה את כולו הרבה לפני ינואר..?

SiC

New member
אני לא משתכנע |ספויילר|

קשה לי להאמין שזו אלן. זה פשוט לא מסתדר עלילתית, ונראה ממש תלוש מהמציאות. אני מאוד מאוד אכעס אם זו תהיה היא. אני גם לא קונה את זה "שהחלק הסילוני" שבה יתעורר. מתה זה מתה. או שהיא מתה, או שהיא לא מתה. אם היא לא מתה, ההתעוררות שלה היתה אמורה להתרחש פחות או יותר בזמן של השאר. אפשרות אחרת, זה שהיא באמת לא מתה (מסיבות של עמידות לרעל נגיד) ואז היא אמורה להיות תקועה על ניו קאפריקה, ואז גם היא לא היתה אמורה להתעורר. למען האמת מבין האפשרויות שיש כרגע, אני חושב שאני הכי פחות התאכזב אם החמישי יהיה טום זאראק

SiC

New member
אני אוהב את זה דווקא ../images/Emo58.gif

הרבה יותר מרעיון קאלי, אלן, אדמה, לי או רוזלין. בוודאי מרעיון בומר ואלרי (שעדיין לא הבנתי איך הוא אפשרי). זה יסביר את שגעון הכח שיש לזאראק, יסביר את העובדה שהיה טרוריסט, ויסביר את המריבה שיש לו עם אדאמה מהסניק פיק

tsou

New member
הכל נכון ועדיין../images/Emo58.gif

רוזלין שירדה זמנית לדרגת נביאת שקר, ושכזכור ד'אנה כינתה אותה סיילונית נראית לי סבירה יותר מאשר זארק

SiC

New member
לא מסכים שרוזלין היא נביאת שקר

הנבואה שלה היתה שהצי ימצא את כדוה"א. כל פירוש אחר שנעשה בצי (כולל זה של רוזלין) שהם ימצאו *גאולה* בכדוה"א הוא פירוש לא נכון של הנבואה :)

למעלה