The Apprentice505

n l m

New member
../images/Emo58.gifThe Apprentice505

פרק טוב מעולה למרות שמהתחלה היה ברור מי מנצח כשטראמפ נתן את העצה של "LISTEN TO SMART PEOPLE", היה נחמד לראות שקנדרה קיימת, חשבתי שהיא טבעה בקרח יחד עם קלי בכלל, אתם חושבים שיש משהו באנלוגיה הקטנה הזאתי הפרק בין קנדרה לרוקסן האם זה רמז מטרים לנו שרוקסן מנצחת? אנדראה לא תחזיק מעמד הרבה זמן, עד עכשיו חשבתי שיש לה עוד איזהשהוא סיכוי להיות מקום שלישי, עכשיו גם זה לא היא טיפול לפניי ולפי העריכה שלה, טיפול בגדול אני זוכר שבפרק הראשון אמרתי שההערה של לני בבורדרום על זה שטארק לא ימשיך הרבה זה הערה דבילית, ההערה הערב של דן ממש התעלתה על זה "אני לא מביא אותו לבורדרום בגלל שאני חושב שהוא ולי יתנפלו עליי ואני יעוף", אפילו לג'ים היה השכל לא להגיד את זה למרת'ה עצמה. בכלל אני שמח שהוא יתעופף לו, אנשים כמוהו מטרידים אותי "I'M COMING BACK TO EAT YOU UP"
ואני שמח שלני נשאר, עד כמה שאני לא אוהב אותו זה לא היה הזמן שלו ללכת לפי דעתי, הפעם הבאה של גולדראש בבורדרום זה סופו של טארק אף אחד לא יכול לשרוד 4 פעמים ברציפות בבורדרום טוב, מרסלה יכולה אבל זה כבר נסיבות אחרות.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהמתמחה505

איך שוב פעם שטארק ניצל זה לא יאומן. דווקא היה פרק משעמם. רוקסן גם עצבנה אותי . אני לא חושב שלני היה צריל להיפטר ולהיות בבורדרום רק בגלל שהציע את ההצעה כי אם היא הייתה גרועה כל כך למה כולם הסכימו לכך. והם נ]לו במשימה כי הצילומים לא היה משהו ולא היה קריינות.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

כנראה שטראמפ פשוט לא מסוגל לוותר על שק החבטות שלו עדיין, למרות שלזכותו של טאראק אפשר להגיד שהוא לא התעצבן על טראמפ או איבד את העשתונות בבורדרום אחרי מטח של עלבונות בסגנון כתה ד'- "האאא אז אולי אתה לא כזה חכם כמו שחשבת הא?" טוב שהוא לא אמר ש"אמא שלו מלבישה אותו מצחיק" וזהו. אנדריאה מסתמנת כביטצ' אפשרית של העונה, למרות שאי אפשר לדעת, אין ממש דמויות דומיננטיות בעונה הזאת כמו אלה,רבקה או רנדל מהעונה הקודמת. אגב, אני היחיד שחשב שזה היה פשוט האא... מוזר שהם בחרו להראות את השיחה של הבנות בשירותים?

505 ../images/Emo58.gif

סופסוף השלמתי את כל הפרקים של האפרנטיס. סופסוף המחשב עובד. רוקסן היא הזוכה של העונה, אני אומר את זה לעצמי כבר מהפרק השני. עד הפרק הזה חיבבתי את אנדריאה, עכשיו החיבה הזאת נעלמה לגמרי וכמו שעידן אמר - היא מסתמנת להיות הביצ' של העונה. באמת תהיתי לאן קנדרה נעלמה, שמח לראות שהיא בריאה, שלמה ולא מפוטרת. כ"כ כיף לראות פרקים בלי ברנט, הוא היה כ"כ מעיק... טאראק נהיה בדיוק כמו כריס מעונה 3 ביחסים שלו עם הטראמפ, נקווה שגם הפעם היחסים יהיו בסוף כמו יחסי אב-בן. כמה פעמים כריס היה בבורדרום? איזה 7 פעמים ברצף, נכון? פייבוריטים: שרמיין, רוקסן וטאראק. גוד טי.וי: לני ואנדריאה. לעוף ומהר: אף אחד בינתיים...

n l m

New member
../images/Emo58.gif

ג'ון, ארין, סטפאני, אנג'י, כריס חמש פעמים רצוף הוא היה, כנראה טעיתי טוב, נו, ממיילא אני מתכחש לעונה 3

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לא לפי מה שזכור לי אודרי הביאה את ג'ון קרייג ואנג'י זה נשאר 5 פעמים את טארה אני לא זוכר אבל זה לא משנה

Boran

New member
../images/Emo58.gif

באמת שאני לא מבין. אני באמת חושב שהפירסומת של גולד ראש היתה פי שמונים יותר טובה. ובלי שום קשר- היא פשוט היתה טובה. הפירסומת של סינרג'י היתה פשוט גרועה ממש. אני באמת לא מבין מה קרה פה.

FunkyBrass

New member
../images/Emo58.gif

שתי הפרסומות היו גרועות וחסרות מעוף. אני לא מבינה איך טארק לא עף, ולמה טראמפ אמר שהוא היה מפטר את לני. המנהלים אמרו שהפרסומת של גולד ראש היתה פחות טובה בעיקר בגלל הטקסט (וטארק באמת היה צריך לצפות בעונות הקודמות של המתמחה, הבעיה של עודף טקסט ומחסור בקול כבר הכשילה מספר קבוצות בעבר...), והטקסט היה באשמת טארק. מעצבן שלפעמים ממש שקוף שטראמפ מפטר את מי שמביא פחות רייטינג. כך בפרק הקודם הוא פיטר את ברנט- כי רצה שאנדראה תישאר, היא הביצ'ית של העונה, ועל כן מביאה יותר רייטינג. והם נכשלו במשימה בגללה, כך אמרו להם אלו שהחליטו. בדרך כלל דונלד לא מפטר אנשים שלא קשורים לכשלון של המשימה הספציפית, והוא אף אומר בפירוש: "but he wasn't the reason why you failed this task" ובהתאם מפטר את האדם המתאים. הוא היה צריך לפטר את טארק, אבל הוא העדיף לפטר את דן, כי, למען האמת, למי אכפת מדן? אוי ואבוי לו אם הוא היה מפטר את לני על זה. פשוט לא הגיע לו להיות מפוטר, אפילו שהרעיון לפרסומת היה גרוע.

FunkyBrass

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo46.gif

אני שונאת את אנדראה. אני בדרך כלל ממש בסדר עם סתם ביצ'יות. אומורוסה למשל, היתה ביצ'ית מגעילה אבל נהנתי לצפות בה. אבל באנדראה אני בכלל לא נהנת לצפות, היא פשוט pure מעצבנת ומאוד אשמח לראות אותה עפה סוף סוף. אהבתי את איך שנפלט לה בבורדרום 'come on now' כשרוקסן אמרה שתמי היתה טובה יותר כפרוג'קט מנג'ר. עופי כבר! סך הכל בעלת עסק לסטיקרים. ביקרתי באתר שלה, היא דורשת מאות דולרים על מספר סטיקרים מכוערים- היא התעשרה מטיפשות של אנשים אחרים. כמה טיפוסי.

למעלה