The Apprentice 612

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif The Apprentice 612

בהחלט פרק משובח, שהפתיע בכך שבניגוד לכל ההימורים (אבל בצדק לפי הביצועים) היידי בחוץ (וגם קריסטין). קודם כל החלוקה לזוגות הייתה מפתיעה, ג'יימס מייד בחר נכון, הבחירה של קריסטין בניקול הייתה שטות (אבל מנגד היא ידעה שהיידי לא שווה הרבה, ובסוף היא עפה בגלל שטות שלה). פרנק נשאר רק בגלל שהוא נלחם, והטעות של קריסטין. המשימה הבאה לכתוב ולביים סרט קצר, מעניין אם זה באמת יהיה ג'יימס נגד קריסטין בגמר או שמישהו יפתיע (אני מסופק אם פרנק או ניקול מסוגלים לכך).

../images/Emo58.gif

קריסטין בפרק הקודם: "היידי עשתה את כל העבודה ובמידה וננצח, כל הקרדיט מגיע לה ובמידה ונפסיד, ההפסד יהיה עליה". קריסטין בתחילת הפרק הנוכחי: "היידי לא עשתה במשימה הקודמת כלום!". גרר. מעצבן שהיא הלכה. אבל היא באמת פישלה בענק במשימה. איכ, כל הפיינל 4 כרגע הם ארו המקוריים. סטפני היא הרע במיעוטו, אז אני מניח שגו סטפני!

willo

New member
../images/Emo58.gif

זה לא מה שקריסטין אמרה בפרק הקודם, היא אמרה (תרגום חופשי), היידי יודעת בדיוק מה היא עושה, היא לא מסכנת את הצוואר, אין אחריות על העיצוב הגרפי, אבל אם נזכה היא תקבל את כל הקרדיט כי היא מנהלת הפרויקט (בסביבות הדקה ה12 ועשירם שניות לפרק). קריסטין אמרה דבר נכון בתחילת הפרק, אם היא תלך עם היידי כל נצחון יביא עוד קרדיט להיידי ואם היא רוצה להתקדם היא צריכה להפרד ממנה, בסה"כ הנפילה שלה הייתה בגלל מספר הטלפון מחד ובגלל שטראמפ לא רצה לפטר את פרנקי בגלל ההתלהבות (למרות שהוא היהי צריך לזרוק אותו לעזאזל).

Doji

New member
../images/Emo58.gif 612

WOW, אחד מפרקי השוליה הכי טובים EVER. [גם מהבחינה הטכנית של העריכה וגם מבחינת התוכן עצמו] נראה לי שאפשר להגיד, לא משנה מי ינצח, שה- theme לאורך העונה היה עליתה ונפילתה של היידי. זה התחיל בהצלחה מסחררת, עבר לבינוניות נמרחת, המשיך בקאמבק לצמרת ומיד לאחר מכן התרסקות מביכה. כנראה שהמחמאות של טראמפ לאורך העונה הביאו לכך שהיא לא היתה מסוגלת להודות בטעויות שלה. זה היה ממש מביך לראות אותה משקרת במצח נחושה בבורד רום לעיני כולם, אני לא זוכר מקרה כזה בעונות קודמות. זה רק מוכיח שוב, שרק במצבי קיצון (when the shit hit the fan) אפשר ללמוד ממה אנשים עשויים. הפרק הזה הזכיר לי למה אני אוהב סדרות ריאלטי. זה היה מעולה. פתאום שמתי לב שקריסטין דומה שתי טיפות מים למייקל ג'קסון. רואים את זה במיוחד בסצינה שבה הם בבית מתחלקים לשלוש קבוצות ויש לה וידוי למה היא בוחרת את ניקול. אותו מבנה פנים, אותה לסת, אותו אף, פיגמנטציה מוזרה בעור הפנים. מוזר. לא חושב שממש הגיע לה לעוף. בכל מקרה לא יותר מאשר הגיע לניקול. כנראה שזה ממש לא מסתדר לטראמפ עם הפרקים שנשארו עד סוף העונה, אחרת הוא היה מפטר גם את פרנקי ואת ניקול. פיינל 2 : ג'יימס + סטפני.

../images/Emo58.gif

איזה טעות. פרנק ממש היה צריך לעוף בפרק הזה. נכון, היידי עשתה חרא של עבודה, אבל גם הוא היה נורא ואיום, וכשמסתכלים על הכלל, היה מגיע לה להשאר על פניו. בנוסף, קריסטין הייתה צריכה להשאר על פני ניקול, כשראו כל הפרק שניקול לא באמת עשתה משהו. הטעות האמיתית של היידי הייתה השקרים שלה במקום להגיד שהיא פישלה בתוכנייה, פרנק פישל בסרטון ככה שבמשימה הזאת שניהם היו איומים, אבל אם מסתכלים לאורך כל העונות - היא הייתה הרבה יותר מוצלחת ממנו. איך שטראמפ פיתר את קריסטין היה ממש דוחה. ממש ריחמתי עליה. טוב, אז די ברור שג'יימס וסטפני יהיו בגמר, כשסטפני מנצחת (ובצדק). אם פרנק יצליח להדחף לשם איכשהו זה יהיה מבזה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

נצחון של סטפני הוא לגמרי לא ברור, אם ג'יימס יעמוד במשימה האחרונה בצורה טובה יש לו סיכוי מצויין לנצח, במיוחד אם משווים את מאזן הנצחונות שלו מול זה של סטפני בתור PM (היא בכלל הייתה PM?), אז נכון העונה היה קשה יותר להתבלט כי הPM המשיכו רצוף, אבל זה רק מדגיש את העובדה שסטפני לא טרחה להיות מנהיגה לאורך העונה שזה תירוץ מספיק טוב בשביל טראמפ לבחור בג'יימס. חוץ מזה אני מסכים שהצורה בה הוא פיטר את קריסטין הייתה דוחה, נראה לי הוא פשוט חיפש תירוץ להפטר ממנו, יש סוגי נשים שטראמפ לא סובל ויש לו נטייה להעיף אותן רגע לפני הסוף כדי שלא יהיה להן סיכוי להגיע לגמר ולנצח, כמו אללה מעונה 4 ואיימי מעונה 1.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

The fall of Kinetic. נחמד שקבוצה של אנדרדוגים הגיעה לפיינל 4. בבורד רום התרשמתי מאד מפרנקי, בדיוק כמו שהדונלד ודון אמרו. וחופשי אפשר לראות אותו מנהל -בשטח- פרויקטים של טראמפ. לטראמפ יש מספיק אנשים בחליפות שיעבדו במשרד הממוזג שלהם ולא יתלכלכו, והוא צריך מישהו כמו פרנק. סוס עבודה שיכול לנהל פרויקטים גדולים - ובדיוק בתחום שהוא מתעסק בו. נדל"ן. מצד שני, יש לנו את סטפני. שיכולה מצידי לתת פרזנטציה על מצב החסה בשטחים ואני אהיה מרוכזת 100% וכבר אבדוק מצב להלוואה מהבנק לרכישה.... אפילו אם היא לא היתה PM, טראמפ מודע לטוויסט החדש, ויודע ממה סטפני עשויה. היא בלטה בכל המשימות שלהם והוא גם מכיר אותה כי היא תמיד הפרזנטורית. מה גם שכשהיא שמה את המשקפיים על קצה החוטם היא נראית כמו אשת עסקים שכבר ראתה ומכירה הכל, ורק מחכה למשרד הפינתי עם שלט "מנכ"ל" מבחוץ. אז אני מוכנה לקבל גמר של פרנקי וסטפני, כשהת'ים הוא המאבק בין עבודת שטח לעבודת דסק. ואם יהיה גמר של שניהם - ושניהם יצליחו במשימות שלהם (ולדעתי הם יצליחו, כי פרנק ידע לבחור אנשי דסק טובים וסטפני תדע לבחור אנשי שטח טובים) אני חושבת שסוף סוף יהיה לנו כאן Double Hire. ותזכרו מי אמרה שיעיפו שניים השבוע :) בזמן האחרון אני צודקת בהרבה דברים. אולי כדאי למלא לוטו....

Woogyman

New member
ספוילר|../images/Emo110.gif

וואו. אני חושב שזה היה אחד הפרקים הכי טובים בסדרה, אם לא הכי טוב. בכלל, העונה הזאת התחילה קצת חלש אבל צברה תאוצה והפכה לאחת האהובות עליי. לפטר את היידי הייתה החלטה מוצדקת, לאו דווקא בגלל הביצועים שלה במשימה (אפשר היה להשאיר אותה על סמך הביצועים בעבר) אלא יותר על סמך השקרים שלה בבורד רום, זה היה מזעזע. אין לי בעיה עם שקרנים (בדרך כלל), רק שיעשו את זה בצורה משכנעת. היא עשתה את זה מזעזע. הבעיה שלי היא עם הפיטורין של קריסטין. מה הוא נדבק למספר טלפון המפגר הזה? הם היו בלחץ והיו עייפים וזאת טעות טכנית שיכולה לקרות לכל אחד, כולל לו. ונגיד שהוא כן החליט לפטר אותה - לפחות שיתן לה לנסות להגן על עצמה. זה היה פשוט מגעיל ולא מוצדק. לדעתי היידי ופרנקי (שונא אותו) היו צריכים לעוף. גו סטפני! (וגם גו ג'יימס, אם הוא יקח שניים העונה)

למעלה