The Apprentice 6 הגמר

willo

New member
../images/Emo58.gif The Apprentice 6 הגמר

בשורה התחתונה, פרק סיום קצת מאכזב אחרי עונה טובה. למה, כי:- [א] טרמפ הלך אחרי ההמלצה של היידי ובחר בסטפני, זה לא שסטפני גרועה אני עדיין חושב שג'יימס היה עדיף (ואני לא אוהב את אלו שמשחקים מתחת לרדר), אפילו שלא היה אחד שהמליץ עליו (ואין לי מושג לאיזה וידוי של ג'יימס הוא התכוון). [ב] הסיבה לפיטורים של ניקול ופרנק (בגלל הבחירה בטים וסיריה), פשוט תסביר שלאורך העונה הם היו פחות טובים. [ג] זו הייתה עונה קלאסית לבחור שני מנצחים (יותר מהעונה של רנדל סבתא ורבקה רגל שבורה). [ד] קצת נשכנות לא הייתה מזיקה. כן אהבתי את ההמלצה של סיריה (מראה חדש) לבחור בסנג'איה...
.

maya567

New member
../images/Emo58.gif הגמר

אחלה אפרנטיס. אז טעיתי קצת בפיינל 2 - אבל העיקר שבחרתי במנצחת הנכונה. אני עדיין מחכה להצעת העבודה של טראמפ לפרנקי. בשורה התחתונה - עונה מצויינת של האפרנטיס. אני מקווה שההדרדרות ברייטינג שדיברו עליה בתחילת העונה לא המשיכה, ושלא יבטלו אותו חלילה. יש לו עוד מליון פרויקטים (כולל טראמפ טאוורס ברמת גן, אפשר שמישהו יבוא לנהל את זה
). אה, ומי שפספס - קריסטין מופיעה בפלייבוי של חודש יוני. וכמו שאבי אמר, היא לא כזאת מעניינת. בטח היידי לא הסכימה.

../images/Emo58.gif

הם חייבים לשנות את הפורמט של הגמר. כל פעם הוא יוצא אנטי-קליימקס מטורף לעונה. אני הייתי ממש בטוח שג'יימס יבחר (לאור הסרטון שלו שהרבה יותר "רגש" משל סטפני), אבל הופתעתי לטובה מהבחירה שלו בסטפני, וגם שמחתי שהוא בחר רק אותה, כי זה ממש מוריד מהערך אם הוא בוחר שניים. הקטע ההזוי של הפרק: הכניסה של ג'ורג' באמצע החיים. מקום שני: סוריה. לאורך כל הפרק.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

אני לא אוהב את כל הבלאגן והרעש של פרקי הגמר של טראמפ. טראמפ רמז שהוא לא אהב משהו שג'יימס אמר בוידויים שלו במהלך העונה, לא הבנתי למה הוא התכוון. כנראה חיפש תירוץ לבחור בסטפני כי העדיף עו"ד שתעזור לבניה בקאפנה מאשר איש היי-טק שיבנה בניין באטלנטה.

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל, מאוד אהבתי את הפורמט הזה של הגמר. לדעתי הרבה יותר כיף שכל הגמר מתרחש בבמה בשידור חי ולא מראים במקביל את המשימה האחרונה במשך חצי פרק. כמו כן, אהבתי את הפיטורים שקדמו לבחירה, זה יותר נחמד. כמובן שאני מסכים עם הבחירה, אחרי הכל סטפני הייתה הפייבוריטית שלי מההתחלה ואני שמח שסוף סוף הצטרפה בחורה לארח לקנדרה חברה. סטפני אמנם הייתה מתחת לרדאר במשך כל העונה, אבל זה לא שהיא לא עבדה. היא כן עבדה ועבדה טוב ולדעתי ייצגה את עצמה בצורה מצויינת בפני טראמפ. רואים שהיא עורכת דין. הפורמט גרם לה לא להיות מנהלת ולדעתי זאת לא אשמתה. מאוד אהבתי שטראמפ שכר אותה למרות זה, מה שמראה שהוא יודע ומתחשב באילוצים של הפורמט. עונה מצויינת עם גמר נחמד מאוד, חבל שהוא לא היה שעתיים. יש כבר חדשות על עונה נוספת?

../images/Emo58.gif

למרות שראיתי כבר ביום שיצא, אני אגיב עכשיו. אני שמח על הזוכה, היא בהחלט הרע במיעוטו. הגמר היה מאכזב לעומת העונה המעולה הזאת.

למעלה