../images/Emo58.gif
יש כל כך הרבה מה להגיד, שאני לא יודע מאיפה להתחיל.. בגדול, שני פרקים מעולים. אפילו שהפער היה כל כך גדול בין כל הקבוצות, היה מעניין, וזה לא דבר שקורה בדר"כ. ברגע שהיה אינטרסקשן היה ברור שהגווידוס יעופו כי הם צמודים לעוד צוות ויש להם 30 דקות חסרון, הסיכוי שהם יעקפו צוות אחר ביותר מ-30 דקות נמוך מאוד. הפאסט פורוורד היה עם פוטנציאל להיות מעניין, אם הוא היה עם צוות אחד - ככה כל אחד היה יוצא עם ספירה אחרת של המדרגות וזה היה יכול ליצור בלאגן. כשיש ארבעה אנשים, לעומת זאת, הערך של המשימה יורד כי הרבה יותר קל לספור את המדרגות כשארבעה אנשים שונים סופרים אותן. אני שמח שעדיין יש פערים בין הקבוצות - פשוט נראה לי יותר הגיוני שיש כמה צוותים בפסגה, כמה צוותים באמצע וכמה צוותים בתחתית - במקום מה שקורה ברוב הפרקים האחרים, שכולם צמודים לכולם ונסיעה של 5 דקות במונית ממקום למקום יכולה לשנות את המקומות בצורה קיצונית. לעומת זאת, העובדה שיש פערים גדולים נותנת לצוותים מקום לטעויות - למשל, ג'ו וביל עברו ליד הכרטיס עליה לאוטובוס לאושוויץ שלוש פעמים בלי לראות אותו - במירוץ כמו שראינו עד לפני שני פרקים, זה היה גומר אותם וצוותים אחרים היו עוקפים אותם. אבל בפרק הזה זה לא הזיז להם והם פשוט צחקו והמשיכו הלאה. אין משהו מיוחד בפרומו לפרק הבא, אבל אני בטוח שימשיך להיות מעניין ואני מחכה לראות מי הבאים לעוף.