TAR 1107-1108

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט שני פרקים מצויינים בעונה שמתבררת כמותחת ביותר. הסילוק של רוב ואמבר, חוץ מזה שהשאיר אותי בלי פייבוריט ברור מביא להחלפה בצוותים המובילים. אפשר לכתוב על הפרק הזה המון, אבל הסדר מתקרב אז נקצר:- הפרשי הזמנים אומנם צומצמו, אבל זה רק לטובה, אם הפרק התחיל בפער של 15 שעות, ובפיטסטופ בפולין הפער היה של 16:30 שעות, בסוף יש פער די משמעותי (יותר מארבע שעות) אבל כזה שניתן לסגירה (וגווידו עדיין בחוץ). בדי-טור בפולין התברר שהפסנתרים היה מהיר בהרבה מהבובה, אריק ודניאל פתחו בזכות זה פער של 1:40, שרלה ומירנה התברברו כל כך שהן נגררו כמעט 5 שעות אחרי אוסוולד ודני... לא הבנתי למה ג'ויס ויוציאנה/אוסוולד ודני לקחו את הFF, הם לא היו צריכים אותו ואולי בעתיד זה יפגע בהם. הקטע הרגשי של הפרק היה באושוויץ. הצומת הייתה בעיתית כי היא משכה את דסטין וקנדיס למטה. אכילת הנקנקיים וההקאות הייה גדול. לגבי המחסומים - חבל שלא המשיכו עם הרעיון שכל אחד צריך לעשות חצי מהמשימות.. בלי קשר היום ברור למה אריק בעונה שלו סיים שני ודניאל עפה מהר, הוא פשוט מושך אותה (מזכיר את זאק ופלו). מבחינתי הגמר הקלאסי הוא צ'ה צ'ה צ'ה והבלונדיניות לגבי הצוות השלישי לא משנה לי (אאת יוציאנה וג'ויס לא הייתי רוצה, אריק ודניאל בסדר ושרלה ומירנה לפחות יוסיפו הומור).

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1107-08

אצלי תגובות של אחרי הסדר למרות שאת הפרק ראיתי לפני. ללא ספק אחד הפרקים החזקים במירוץ ולמרות הפערים הלא קטנים בין הצמדים, המתח בשיאו. צמד הפרקים הללו היה משובח ולדעתי ראוי לזכות את התכנית הזו באמי נוסף על צמד הפרקים האלו, ובמיוחד הפרק באושוויץ. כמו שאמרתי אז בדיון שהתפתח על הדיווח במעריב שההפקה של המירוץ פנתה למפיק פולני לגבי שיתוף פעולה בעניין הגעת המירוץ למחנה אושוויץ, היה צפוי שלמרות שאותו מפיק סירב לשתף פעולה ימצא מי שכן ישתף, ושהתוצאה הסופית תהיה משהו ראוי ומכובד ואני בהחלט מברך את העניין הזה. לגרום לצוותים שנמצאים בתחרות פתאום לשכוח מהכל, להרכין ראש ולקחת חלק בחוויה הזו אפילו לכמה דקות זה משהו בהחלט מכובד. אהבתי את האינטרסקשן מאוד - רעיון מצויין מהעונה הקודמת שבהחלט מוסיף למירוץ משהו נוסף.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

יש כל כך הרבה מה להגיד, שאני לא יודע מאיפה להתחיל.. בגדול, שני פרקים מעולים. אפילו שהפער היה כל כך גדול בין כל הקבוצות, היה מעניין, וזה לא דבר שקורה בדר"כ. ברגע שהיה אינטרסקשן היה ברור שהגווידוס יעופו כי הם צמודים לעוד צוות ויש להם 30 דקות חסרון, הסיכוי שהם יעקפו צוות אחר ביותר מ-30 דקות נמוך מאוד. הפאסט פורוורד היה עם פוטנציאל להיות מעניין, אם הוא היה עם צוות אחד - ככה כל אחד היה יוצא עם ספירה אחרת של המדרגות וזה היה יכול ליצור בלאגן. כשיש ארבעה אנשים, לעומת זאת, הערך של המשימה יורד כי הרבה יותר קל לספור את המדרגות כשארבעה אנשים שונים סופרים אותן. אני שמח שעדיין יש פערים בין הקבוצות - פשוט נראה לי יותר הגיוני שיש כמה צוותים בפסגה, כמה צוותים באמצע וכמה צוותים בתחתית - במקום מה שקורה ברוב הפרקים האחרים, שכולם צמודים לכולם ונסיעה של 5 דקות במונית ממקום למקום יכולה לשנות את המקומות בצורה קיצונית. לעומת זאת, העובדה שיש פערים גדולים נותנת לצוותים מקום לטעויות - למשל, ג'ו וביל עברו ליד הכרטיס עליה לאוטובוס לאושוויץ שלוש פעמים בלי לראות אותו - במירוץ כמו שראינו עד לפני שני פרקים, זה היה גומר אותם וצוותים אחרים היו עוקפים אותם. אבל בפרק הזה זה לא הזיז להם והם פשוט צחקו והמשיכו הלאה. אין משהו מיוחד בפרומו לפרק הבא, אבל אני בטוח שימשיך להיות מעניין ואני מחכה לראות מי הבאים לעוף.

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט פרקים חזקים. המירוץ בעונה הזו אומנם הרבה פחות פיזי אבל הוא דורש הרבה יותר מבחינת קביעת טיסות והחלטת החלטות. בעונות הקודמות כל פעם שהצוותים היו מגיעים לשדה תעופה זה פחות או יותר אמר שכולם צמודים יחדיו שוב וכאן נוצר מתח בנוגע למי יקח איזו טיסה. הקטע עם הסוס של שרלה היתה אחד הקטעים הכי מצחיקים במירוץ הזה ,במיוחד שהסוס החליט לעצור לארוחת ערב באמצע הטיול. אני מתלבט למי לתת את פרס הטמטמת בפרק הזה: לקנדיס שחשבה ששופן חי , לדניאל שחשבה שוורשה זה מקום באפריקה או לביל שהחליט שאם הוא ירדוף אחרי המטוס עם פעמונים הוא יחליט לעצור.

rshamir

New member
../images/Emo58.gif

מעולם לא הייתי גאה כל כך להיות פולני כמו השבוע. הדרך שבה כל הפולנים בקושי התייחסו לשרלה ומירנה, וכשהתייחסו זה היה יחס רע, גרמה לי לחשוב שבכל זאת יש עוד משהו טוב בעדה שלי, מלבד כבד קצוץ. חבל רק שג'ו וביל הודחו, כי בניגוד לשרלה ומירנה שהן צוות שאני שונא, ג'ו וביל הם צוות שאני אוהב לשנוא, ויש הבדל מהותי בין השניים. בעצם, העונה אפילו לא אהבתי לשנוא אותם, פשוט אהבתי אותם. ולגבי הקטע באושוויץ - כששמעתי שהרמז לוקח אותם לאושוויץ הייתי בטוח שאני הולך לא לסבול את זה, אבל הם הצליחו לעשות את זה ראוי ומכובד.

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif

מעניין אם יש אפשרות לתת למירנה ושרלה להשתתף במירוץ אבל בלי שום אפשרות לזכות בכסף. אני ממש לא רוצה לראות אותן מקבלות מיליון דולר, אבל הן חייבות להשאר במירוץ. הן בידור להמונים

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

בבהחלט שעה וחצי שוות צפייה הזמנים הצטמצמו אבל עדיין יש כ-6 שעות בין הראשונים לשלישייה האחרונהאבל זה פער שייסגר בשעת כניסה לאתר כלשהו בטח אריק יוצא כזה טמבל העונה. בעוד בעונה 9 הוא יצא גבר פה דניאל מוציאה ממנו רק רק ועוד הם לא מצליחים להתרומם האינטראקשיין היה מצויין חבל שלא מצאו את המאפייה היהודית. למרות שהיה קורע לראות אותם אוכלים ואת הצחוקים. באסה על קנדיס ודסטין שהיו צריכות לחכות 4 שעות. לפי העריכה ניראה שעמדו כל ה4 שעות בתא טלפון
החלק על אושוויץ מצד אחד היה מרגש לראות נוצרים שבעיקרון לא קשורים ליהדות בכלל למרות שגווידו בעיקרון כן יותר קשורים לשואה כי הנאצים היו גם נגד הומואיים וזה שהם הדליקו נרות וכל זה אבל לקחת למקום כזה באמצע תחרות טלויזיונית זה קצת מבזה לדעתי ועוד לראות את אחד מהגווידו עושה את משולש התפילה של הנוצרים מול המקום אבל היה אחלה פרק. ניראה שפרק הבא תהיה יריבות טובה בין שרלה ומירנה לאריק ודניאל

Jason2

New member
הרבה נוצרים

מגיעים לאושוויץ וגם אנשים מכל הדתות. הרבה אנשים נושאים שם תפילה בצורה שהם רגילים, אני לא חושב שרק יהודים מתאבלים במקום הזה. הטרגדיה היא ברובה לעם היהודי אבל במידה רבה זו טרגדיה לכל המין האנושי וצוות גווידו הראו כבוד למקום בצורה שהם מכירים ואני מאמין שהכוונה היתה אמיתית וזה מה שחשוב.

Jason2

New member
ועוד דבר ../images/Emo58.gif

בתקופה כזאת שמכחישי השואה מרימים ראש ועושים כנסים, לא יזיק שתוכנית כזאת שרבים בארה"ב ובכל העולם צופים בה תעלה את זכר השואה והצורה בה זה נעשה היתה בסדר גמור, לא היתה משימה במקום הזה ולא היתה כל תחרות.

leedsutd

New member
TAR 1107-08../images/Emo58.gif

פרק מעולה סוף סוף צוות בלונד מתחיל לתפקד ולמרות מכה קשה(4 שעות המתנה). הם המשיכו להיות טובות. פעם ראשונה שהתחלתי לחבב את מירנה/שמירנה והקטע ההזוי של הפעמונים והמטוס היה גדול. הגמר לפי דעתי צריך להיות צמד צ'ו צ'ו,יוג'ין וג'ויס וצמד בלונד. חששתי מאוד מהקטע של אוושויץ ומאוד הפריע לי שהם ציינו שהיו מליון הרוגים ולא ציינו שרובם היו יהודים. מחכה לפרק הבא.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני אוהבת את כל הפערים המשוגעים האלה. זה המירוץ במיטבו. את הקטע באושוויץ עשו כמה שיותר מכובד. אבל מה שעדיין הפריע לי זה ש-2 דקות אחרי זה הם חוזרים לרוץ ולהתחרות. בכל מקרה זה היה קטע מאד מרגש.

../images/Emo58.gif

פרקים פשוט מעולים. העונה הזאת רק הולכת ומשתבחת מפרק לפרק. בא לי לראות בגמר את הבלונדות (וגם מנצחות), את צ'ה צ'ה צ'ה ואת מירנה ושמירנה.

למעלה