SYTYCD213

../images/Emo58.gifSYTYCD213

אני לא מאמין שג'סיקה וג'יימס הלכו...
אני ממש ממש אהבתי את כל הריקודים שלהם ואני פשוט לא מבין למה הם היו מועמדים להדחה כבר 3 פעמים. אם זה היה לפי השיטה הישנה הם היו עולים להדחה רק השבוע הזה... With that said, אני מתחיל קצת להתאכזב מטראוויס ומרתה. הם עדיין מצוינים, אבל ההערה שהשופטים נתנו להם בשבוע הראשון פשוט הלחיצה אותם והם קצת מדרדרים. יחד איתם אני ממש אוהב את דוניאל ובנג'י ואליסון ואייבן. אני ממש לא אוהב את נטלי ומוסה, אני לא ממש מבין מה כולם מוצאים בהם. אם זה תלוי בי ההעפות ילכו ככה: פיינל 6: מוסה ואשלי. פיינל 5: דמיטרי ונטלי. פיינל 4: ריאן והיידי. פיינל 3: בנג'י/אייבן ואליסון/מרת'ה. פיינל 2: בנג'י/אייבן ואליסון/מרת'ה. מקום ראשון: טראוויס ודוניאל. סה"כ העונה פשוט מצוינת. אני גם ממש ממש אוהב את הריקוד הקבוצתי בכל שבוע.

De fire

New member
../images/Emo58.gif213

דוניאל
. היא פשוט מעולה, והכי מרשים שהיא לא נותנת לעודף המשקל המסויים שלה להשפיע כהוא זה. אני רק מקווה שהפציעה שלה לא תחמיר כי היא קצת צלעה בפרק התוצאות.. לגבי הבנים, מוסה מיותר שם לגמרי, ראין מרדים אותי, לבנג'י יש כימיה מטורפת עם דוניאל ככה שמבחינתי שישאר כמה שיותר, מה גם שהוא די מבדר. לגבי אייבן אני לא סגור, משהו בו מרתיע אותי ועל דימיטרי אסור לי להגיד אף מילה רעה כי אמא שלי תכנס בי. היא כבר שבועיים עסוקה בלרטון למה היא לא הכריחה אותי ללכת לריקודים סלוניים בגיל 5 לפני שיכלתי להתנגד (כמו 98.7 אחוז מיוצאי חבר המדינות- בדוק סטטיסטית) כי היא משום מה בטוחה שאז הייתי יוצא שיכפול מדוייק שלו (בהזדמנות זו תודה על העלאת ההערכה העצמית אמא). אה והיא גם חושדת שהוא יהודי, עדי- לכי על זה לפני שבראיין פרידמן חוטף לך אותו.

adi007

New member
../images/Emo58.gif

דימיטרי
יהודי?
מוסא, ריאן ונטלי מיותרים.
אשלי, היידי, מרת'ה ואייבן כנ"ל רק טיפה יותר חשובים..
דוניאל, טראוויס, אליסון ובנג'י רולז!
כמה אייקונים!! |אבי|

maya567

New member
../images/Emo58.gif213

ג'סיקה וג'יימס היו די מיותרים מבחינתי. והשטות שג'יימס פלט על זה שהם היו צריכים ללמוד היפ הופ ב-3 שעות. בו הו. בוא תתבכיין עוד קצת.... המיותר היחיד בינתיים שנשאר זה ריאן. שפשוט מרדים אותי בכל פעם שהוא נמצא שם, וממש חבל לי על היידי - כי היא סובלת בגללו. טראויס ומרת'ה כבר לא מעניינים אותי, ולא משנה לי אם יעופו. חוץ מזה, הפייבוריטים שלי הם בנג'י ודוניאל (כמובן), היידי ודימיטרי (שפשוט חייבים לצוות אותם יחד), נטלי, אייבן ואשלי. ואם אני חייבת לבחור מנצח - אז כמה שדימיטרי מהמם, הקול שלי הולך לבנג'י (מה גם שהוא והיידי פשוט חייבים לנו עוד ריקוד מטורף כמו שהם עשו בווגאס).

למעלה