SYTYCD205 + LCS403

../images/Emo58.gif SYTYCD205 + LCS403

סוף סוף מצאתי לעצמי קצת זמן להשלים את התוכניות... LCS403: האמת? ממש הופתעתי לטובה. ראיתי חלקים מעונה 2 ו-3 וחוץ מכמה מקומות לא ממש נפלתי מצחוק, ודווקא עד כאן רוב האנשים ממש הצחיקו אותי. חבל שעולים רק 10 אנשים לתוכנית עצמה. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל מה זו לעזאזל הבחירה הזו?? מבין 20 האנשים שהופיעו, בחרו אולי את החמישה הכי פחות מצחיקים. רוז (השחורה השמנה) ואפריל (הג'ינג'ית הכפופה) היו ממש, אבל ממש לא מצחיקות (עם דגש על אפריל), ג'ואי היה סביר, לא יותר, ואצל ג'וש רוב הצחוקים היו צחוקי רחמים. היחיד מבין החמישה שאני עוד איכשהו יכול לראות בתוכנית הוא כריס, וגם אותו לא הייתי רץ לשים בחמישייה. אנשים שאהבתי וממש חבל שלא עברו - ניקי (הבלונדינית שכמעט לא עברה את האודישנים) ו-ווילד ווילי (I know what you think - finally! a lesbian.
). אני לא מצליח להזכר בעוד כרגע, אבל היו עוד הרבה שהצחיקו אותי נורא (ובטח יותר מהחמישה שעברו). אני מקווה שבפרק הבא יעבירו חמישייה יותר מוצלחת, כי כרגע אני מאוכזב. SYTYCD205: אז אחרי כמות מפרכת של אודישנים, סוף סוף הגענו ל-20 הנבחרים. שמחתי לראות שמוסה הוא היחיד שהגיע מרקע ההיפ-הופ (וגם אותו לא הייתי מכניס לנבחרת...). לזכות ההפקה ייאמר שממש הצליחו להטעות אותי לגבי מי יעבור ומי לא. סה"כ יש שם קבוצה של אנשים לא רעים בכלל. בינתיים הצלחתי לסמן לי את טראוויס (זה עם החצי מוהוק), בנג'י 0הבחור של הריקודים סלוניים), היידי (זאתי שרקדה איתו) ודוניאל (השחורה ה"שמנה"), למרות שבערך חצי מהאנשים בכלל לא ראינו, ככה שכנראה שהרשימה תתעדכן בפרק הבא, כשהם באמת יתחילו לרקוד.

../images/Emo58.gif LCS403 - פרק המשך.

אוקי - מה לעזאזל? איך סטלה, הדבר הבלתי-מצחיק-בעליל עולה לנבחרת? היו שם כל כך הרבה אנשים ודווקא היא עלתה? בסך הכל היו שם אנשים ממש מצחיקים, אבל עוד הפעם הבחירה די מבאסת. ג'וש הבלונידי היה מעולה (זה שיורה בחברות שלו
), ניקי גם הייתה מצוינת (הפאנץ' של הצלוטייפ קרע אותי!) וקריסטין גם הייתה ענקית (לפחות העלו אותה!). ממי שעלה - סטלה, כמו שאמרתי, פשוט לא מצחיקה בכלל. טיי - אני יכול להבין למה הוא מצחיק אנשים, אבל לי הוא ממש לא עשה את זה. גבריאל ומישל היו בסדר, לא יותר. אולי פאנץ' מצחיק אחד. ורבקה וביל סבבה. בכל אופן, היה פוטנציאל לקומיקאים פשוט מעולים ובין ה-12 יש לי אולי 4 שאני באמת אוהב. ומספיק להיות שקטים! אני יודע שיש כאן אנשים שרואים את LCS ו-SYTYCD!

maya567

New member
../images/Emo58.gif LCS + SYTYCD

הבעיה מטר שכשמשלבים 2 תוכניות יחד, אז לא נכנסים להודעה עד שלא רואים את שתיהן
בכל מקרה, LCS ממש סבבה העונה. כולם מצחיקים אותי, אז לא ממש משנה לי מי כן נכנס לבית ומי לא. רק כשתתחיל העונה באופן רציני אני אוכל למצוא לי פייבוריטים. ולגבי SYTYCD - בינתיים גם מבחינתי טראוויס, בנג'י והיידי הכי בולטים. ממש הצטערתי שלא לקחו את הילדון ההוא שרק סטפס - הוא היה מעולה גם בכל שאר הסגנונות, ועדיף על הרקדן בלט המעפן שלקחו במקומו. כבר הספקתי להוריד את התוכנית הרצינית הראשונה של SYTYCD אז נלך לראות

n l m

New member
../images/Emo58.gifLCS

אני בדכאון הייתי עייף בסך הכל רציתי תכנית כדיי להתעורר למה מגיע לי כזה דבר? השמן הזה הופיע ראשון והכניס אותי ישר למיטה איך לעזאזל הוא קיבל את מספר הנקודות הגבוה ביותר? נרדמתי וישנתי עד שבאה הכפילה הזאת של ליאן מוואנואטו ועשתה לי חור בראש עם הצרחות שלה ובסוף מה? גם היא עולה!! איזה יופי מישל והמשקפופר הקטן שלא עלה היו נקודות האור היחידות שלי הערב הזה לא שהם היו ממש מצחיקים אבל הצליחו לגרום לי לחייך פה ושם את קריסטין משום מה לא ראיתי כנראה היא הייתה בין השמן לצורחת אני אסתכל שוב כי לפי מה שאני זוכר מהאודישנים היא הייתה מעולה

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

מסכים. החלק השני של החצי גמר ממש מאכזב מבחינת מי שעלה לבית. מתוך החמישה היו שם 3 שאני ממש לא מחבב ולא חושב שיש להם טיפת כשרון הצחקה. במיוחד סטלה - בלי להתייחס לחומר הכתוב שזה משהו שאפשר לשפר - ההגשה שלה פשוט נוראית והיא פשוט לא סטנד-אפיסטית. העדפתי אפילו את ברנדון וולש או כמה אחרים שהיו שם על פניה. גם יכלו למצוא דברים טובים יותר מרבקה ומישל. לדעתי פשוט התעקשו שיהיו מספיק נשים בבית. חבל שניקי לא עלתה, ממש חבל. חבל שטיי/מישל/רבקה/סטלה עלו, ממש חבל. יכל להיות אחלה בית ואני פשוט יודע שיהיה מעצבן לראות הופעות של כמה מאלו שעלו.

למעלה